WhyMe? Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Paznokcie sobie też pomaluj Why Me w niebieski:grin::grin: Widzę te wasze miny jak na spocie wysiadam z auta z niebieskimi pazurami
P-U-M-A Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Paznokcie sobie też pomaluj Why Me w niebieski:grin::grin: Widzę te wasze miny jak na spocie wysiadam z auta z niebieskimi pazurami Z Tipsami:grin::grin:
WIŚNIA Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 MOTIP ZESTAW DO MALOWANIA ZACISKÓW HAMULCOWYCH (2922824535) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja tez tym malowalem juz 2 komplety i tez moge polecic tylko ja placilem po 80zl ja 25zł za sprej do zacisków motipa w połysku
P-U-M-A Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Powodzenia ściągać z auta wysyłać do malowania proszkowego. Wybacz ale ja autem na co dzień śmigam więc w mojej sytuacji to nie możliwe.
WIŚNIA Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 ja piaskuje a firma 100m dalej maluje proszkowo jak bede zmieniał na większe to się pofatyguje a tak sprejem machne
Flyer Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 On woli chłopców:grin: to niech se chlopa znajdzie... no brudu spod zderzaka to nawet Makki nie wyciagal
Gracjan Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Opublikowano 2 Lutego 2013 On woli chłopców:grin: On woli chłopców:grin: to niech se chlopa znajdzie... no brudu spod zderzaka to nawet Makki nie wyciagal
Gracjan Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 Znalazłem przed chwilą jeszcze kilka fotek z AllStars-a:wink: Oczywiście jeszcze stary setup
Nelson Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Widzę Gracek, że jednak muszę Cię zabrać na d*py:wink:
Wąski Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Wychodziły, kasku miał u siebie jak się nie mylę jak by ktoś kiedyś gdzieś to pamiętaj
Gracjan Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 Temat gdzieś zaginął i trzeba trochę odkopać Zapowiedź małej sesji na spontanie w MrCleanerze
Michał Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 "ile razy mozna ogladac te same zdjecia czystego niebieskiego samochodu?":grin::grin: ja mogę patrzeć na nią bez końca:kox:
junior_tdi Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 "brudny czołg hańbą dla Twojego Battalionu!" jest mega i tyle
Rekomendowane odpowiedzi