przemciotorun Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 "brudny czołg hańbą dla Twojego Battalionu!"jest mega i tyle :kox: tez to dzisiaj znalazlem
Gracjan Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 Reszta fotek... Na razie mało zdjęć, w sezonie będzie grubsza sesja
robertjudi Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Musisz kupić niebieski płyn chłodniczy Zdjęcia malina
spidzior Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 za***ista maszyna.... jak tak na nia patrze to teskni mi sie sa swoja.... bezawaryjnosci...
..::KoNik::.. Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Wreszcie tu jest dobre koło... jak ja widywałem na imprezach to tylko tego mi brakowało...
moskal Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Gracjan dlaczego nie zmienisz konsoli na poliftową i nie zedrzesz tej wstretnej karbonowej folii ??? kasa srasz na lewo i prawo to powinienes dawno to ogarnac
Buba Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Gracjan dlaczego nie zmienisz konsoli na poliftową i nie zedrzesz tej wstretnej karbonowej folii ??? kasa srasz na lewo i prawo to powinienes dawno to ogarnac
Gracjan Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 Gracjan dlaczego nie zmienisz konsoli na poliftową i nie zedrzesz tej wstretnej karbonowej folii ??? kasa srasz na lewo i prawo to powinienes dawno to ogarnac Nie zmieniam konsoli bo szczerze mówiąc nie razi mnie to aż tak... bo jak już zmieniać to na 2DIN z jakimś dobrym radiem a to już nie mała kasa a że postanowiłem trochę przyoszczędzić bo za 2 sezony jest plan zmiany auta na coś nowszego no to szkoda mi już w eSioka ładować kasę... Oprócz tego jest jeszcze daily, które ostatnimi czasy też ma jakieś humory no a poza tym nie samymi furami człowiek żyje Jakbym srał kasą to pewnie w garażu już dawno stał GTR
moskal Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 ale mi nie o takie konkretne sranie kasa chodzi jak na GTR-a , tylko takie troszke mniejsze peace
WhyMe? Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Dla mnie i tak wygląda super bez tego 2DINu
duffy Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 też już mu mówiłem o tej folii ale uparciuch jest dawaj pomaluj to w czerń
junior_tdi Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 wolałbym zwykłą 1 DIN poliftową niż przedliftową a ten carbon zgrywa się z dekorkami, ja bym zostawił jeśli już
A-rek Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 a ten carbon zgrywa się z dekorkami zgrywa się bo to jedna i ta sama taśma izolacyjna:decayed:
junior_tdi Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 a ten carbon zgrywa się z dekorkami zgrywa się bo to jedna i ta sama taśma izolacyjna:decayed: taki urok carbon folii
Gracjan Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 wolałbym zwykłą 1 DIN poliftową niż przedliftową Zmienić przedlifta 1din na polifta 1din to dla mnie zmiana z papucia na lać, jak już zmieniać to zmieniać, bo tak to zawsze będzie czegoś brakowało Folia na razie zostaje... Kminiłem nad pomalowaniem w kolor budy ale nie wiem czy nie będzie za niebiesko w środku Czarnego połysku nie chcę
danielom Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 wolałbym zwykłą 1 DIN poliftową niż przedliftową Zmienić przedlifta 1din na polifta 1din to dla mnie zmiana z papucia na lać, jak już zmieniać to zmieniać, bo tak to zawsze będzie czegoś brakowało Folia na razie zostaje... Kminiłem nad pomalowaniem w kolor budy ale nie wiem czy nie będzie za niebiesko w środku Czarnego połysku nie chcę Ja tam twierdze ze sie mylisz, ja zmienilem i auto sporo sie odswiezylo a koszt niewielki, szczegolnie jak masz ciemna tapicerke.
moskal Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Kminiłem nad pomalowaniem ja sie dziwie dlaczego tam nie ma ori carbonów , na gówniane woski-sroski wydajesz majatek a tak wybuliłbys pare stowe i miał srodek jak z bajki
Flyer Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Kminiłem nad pomalowaniem ja sie dziwie dlaczego tam nie ma ori carbonów , na gówniane woski-sroski wydajesz majatek a tak wybuliłbys pare stowe i miał srodek jak z bajki dokladnie
Rekomendowane odpowiedzi