Buba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 czy wpadł to nie wiem. laweta jedzie. teraz nie wiem czy mam odesłać samochód do ciebie czy przysłać FV za naprawe?
paput Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 lekarza, wołajcie lekarza duszno mi:heat: normalnie "chory" człowiek
slavko87 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jak mial to odkryte to glupota bylo by nie wymyc:wink:
Gracjan Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 czy wpadł to nie wiem. laweta jedzie. teraz nie wiem czy mam odesłać samochód do ciebie czy przysłać FV za naprawe? Odeślij, pocisnę komuś za jakiś czas znowu Sorry za kłopot Jak mial to odkryte to glupota bylo by nie wymyc:wink: O tym samym pomyślałem
sector Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Grac myślałem że tylko Ja 1 kwietnia sprzedawałem A4 - hehe -
pawelwor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 lekarza, wołajcie lekarza duszno mi:heat: normalnie "chory" człowiek http://i.imgur.com/5gaM2gd.jpg W pierwszej chwili myślałem, że to jeszcze odmalowane zostało...
Mati_23 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Pierwsze zakupy w tym roku http://i.imgur.com/xdlDL5t.jpg powiedz mi ile za te zakupy dałeś może być na PW są to środki na zewnątrz ???
Wajsik86 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 tapicerke będziesz prał? lajtowa korekta lakieru się szykuje widzę co to za ręcznik po prawej ten wyblakły na dole?
P-U-M-A Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Czy ja wiem czy taka lajtowa korekta:decayed:
Wajsik86 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 czarny pad i S17 to raczej wykończeniówka,a druga sprawa,że po sposobie mycia i korekcie jakiś czas temu raczej nie ma co orać lakieru bo nie jest zajechany.Audi ma niestety twardy lakier który łatwo się rysuje:kwasny:
Wajsik86 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ale mały pad to raczej gdzieś miejscowo,od siadania na masce:polew:
Gracjan Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wajsik, dokładnie tak jak mówisz... papier i fg miejscowo, reszta s17+ na średnim flexi i wykończenie wo9 na miękkim padzie ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ---------- tapicerke będziesz prał? Lajtowa korekta lakieru się szykuje widzęCo to za ręcznik po prawej ten wyblakły na dole? chemical guys ultra plush detailing towel
junior_tdi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wajsik, dokładnie tak jak mówisz... papier i fg miejscowo, reszta s17+ na średnim flexi i wykończenie wo9 na miękkim padzie cwaniak szyfrem gada od jutra chyba zaczynam mielić temat z car detailing'iem bo muszę trochę ogarnąć lakier u siebie:facepalm:
Gracjan Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wajsik, dokładnie tak jak mówisz... papier i fg miejscowo, reszta s17+ na średnim flexi i wykończenie wo9 na miękkim padzie cwaniak szyfrem gada od jutra chyba zaczynam mielić temat z car detailing'iem bo muszę trochę ogarnąć lakier u siebie:facepalm: No toś synek przepadł Duuuużo przed tobą :decayed:
junior_tdi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wajsik, dokładnie tak jak mówisz... papier i fg miejscowo, reszta s17+ na średnim flexi i wykończenie wo9 na miękkim padzie cwaniak szyfrem gada od jutra chyba zaczynam mielić temat z car detailing'iem bo muszę trochę ogarnąć lakier u siebie:facepalm: No toś synek przepadł Duuuużo przed tobą :decayed: wiem, to mnie martwi
Wajsik86 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 a tam gadacie,do polerki trzeba się teoretycznie przygotować żeby mieć to w głowie a resztę można wyczytać na bieżąco:decayed:
Gracjan Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Po walce z gwintem w końcu się udało no i się poddał ufff
Rekomendowane odpowiedzi