Fr0styyy. Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Czemu dotykałeś turbin? Przecież one miały znikomy przebieg u Ciebie... tez sie zastanawiałem ale nie miałem smiałości pytac po co poprawił fabryke Może tak naprawdę waliły olejem i był samozapłon Ciekawe jak to będzie teraz jechać
WIŚNIA Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 na pewno pierwsze km z chlebkiem ale później
Gracjan Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 Piknie to wygląda, chętnie bym w swoim taką generalkę zrobił... Czemu dotykałeś turbin? Przecież one miały znikomy przebieg u Ciebie... Był już wyczuwalny luz poprzeczny na wirniku, zawiozłem do sprawdzenia i okazało się po rozebraniu że trzeba łożyska wymienić no i tą gruszkę... Turbiny mają około 12-13tyś km przebiegu..
sector Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Grac silnik piękny jak w samolocie - oby wszystko ci zagrało jak należy
krzysiek23 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 teraz bedzie szybszy niz BUBY :grin:
Buba Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 teraz bedzie szybszy niz BUBY :grin: ni c**ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Był już wyczuwalny luz poprzeczny na wirniku, zawiozłem do sprawdzenia i okazało się po rozebraniu że trzeba łożyska wymienić no i tą gruszkę... Turbiny mają około 12-13tyś km przebiegu.. to ja Ci radzę wgrać serię i wystroić gdzie indziej bo boost to z tego co pamiętam miałeś konkretny...
Gracjan Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 Był już wyczuwalny luz poprzeczny na wirniku, zawiozłem do sprawdzenia i okazało się po rozebraniu że trzeba łożyska wymienić no i tą gruszkę... Turbiny mają około 12-13tyś km przebiegu.. to ja Ci radzę wgrać serię i wystroić gdzie indziej bo boost to z tego co pamiętam miałeś konkretny... 1,32b w peaku i spada na 1,1... Silnik gotowy do włożenia, czekam jeszcze tylko na pospawanie osłony termicznej z lewego downpipe i na blokadę wałków...
WhyMe? Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Chłopie że ty masz nerwy na to. Powodzenia
keżor Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 to auto i ten silnik wygląda jak milion dolców
Gracjan Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 Chłopie że ty masz nerwy na to. Powodzenia Zaczęło się to trzeba skończyć... ale już na finiszu to auto i ten silnik wygląda jak milion dolców Żeby jeszcze było tyle warte
WhyMe? Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Chłopie że ty masz nerwy na to. Powodzenia Zaczęło się to trzeba skończyć... ale już na finiszu Ciągle do przodu
jozek726 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 robota zacna ale i kasy pewnie poszło na to wszystko, ja bym zatrzymał auto na dożywocie w takim przypadku
paput Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 No to teraz medik po remonciku na pewno od ciebie odkupi
keżor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 jak Gracjan wcale nie chce sprzedać dziwisz się ? jak za same ściereczki z mikrofibry dał więcej niż jest warte auto
medik Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 ale ja wcale tych ściereczek nie chcę jeszcze mu waciki dorzucę
Rekomendowane odpowiedzi