Krycha Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 o ile jest co poprawiać też się zbieram do swojego, ale boje się że mogę tylko popsuć
Gracjan Opublikowano 5 Września 2013 Autor Opublikowano 5 Września 2013 o ile jest co poprawiać też się zbieram do swojego, ale boje się że mogę tylko popsuć Ty lepiej załóż temat z autem bo jestem ciekawy co tam wyrzeźbiłeś Jak robisz z głową i na spokojnie to ciężko zepsuć...
pawelwor Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Na czym trzyma Ci się tablica rejestracyjna?
mrogal Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Na czym trzyma Ci się tablica rejestracyjna? na kleju do szyb
Gracjan Opublikowano 5 Września 2013 Autor Opublikowano 5 Września 2013 Na czym trzyma Ci się tablica rejestracyjna? na kleju do szyb Dokładnie tak
mrogal Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Na czym trzyma Ci się tablica rejestracyjna? na kleju do szyb Dokładnie tak Medik masz przepipkane
moskal Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Medik masz przepipkane zawsze mozna przykleic nowa rejke na starą , tez klejem do szyb
WIŚNIA Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 ten nawet w garażu choinki zapachowe wiesza furacz miażdży psychikę
Kwinto69 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Na czym trzyma Ci się tablica rejestracyjna? na kleju do szyb Dokładnie tak a jak to się ma do trwałości powiedzmy w upały i mrozy? nie odpadnie?
Lulek Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Szyby nje odpadajo To i pewnie rejka tez Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Gracjan Opublikowano 5 Września 2013 Autor Opublikowano 5 Września 2013 Na czym trzyma Ci się tablica rejestracyjna? na kleju do szyb Dokładnie tak a jak to się ma do trwałości powiedzmy w upały i mrozy? nie odpadnie? Myślę że możesz się powiesić na tym i nie odpadnie
Garet Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 zawsze mozna przykleic tablicę na taśmie dwustronnej która ma grubosc chyba okolo 0,8mm i ma taka pianeczkę w sobie, również nie do zdarcia
Kwinto69 Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Na czym trzyma Ci się tablica rejestracyjna? na kleju do szyb Dokładnie tak a jak to się ma do trwałości powiedzmy w upały i mrozy? nie odpadnie? Myślę że możesz się powiesić na tym i nie odpadnie mhy prędzej kogoś bym powiesił
moskal Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 ten nawet w garażu choinki zapachowe wiesza stary , on ma choinki pokitrane w komorze silnika , spalił kiedys lekko sprzegło , zasmierdziało mu i koniec...
LOKO Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Na czym trzyma Ci się tablica rejestracyjna? na kleju do szyb Dokładnie tak a jak to się ma do trwałości powiedzmy w upały i mrozy? nie odpadnie? Myślę że możesz się powiesić na tym i nie odpadnie mhy prędzej kogoś bym powiesił Kolega ma tablicę na magnesach neodymowych (przednią bo ma gładki zderzak) i wg mnie to jest zayyebista sprawa
medik Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Na czym trzyma Ci się tablica rejestracyjna? na kleju do szyb Dokładnie tak Medik masz przepipkane że co ?
Gracjan Opublikowano 17 Września 2013 Autor Opublikowano 17 Września 2013 Kilka fotek z nocnego spota na MOPie przy autostradzie A1
Arkadiush Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Kilka fotek z nocnego spota na MOPie przy autostradzie A1 http://i.imgur.com/wnLRVoL.jpg http://i.imgur.com/Jy33DsO.jpg http://i.imgur.com/woLcrCP.jpg http://i.imgur.com/Azl7rkS.jpg świeci się jak psu jajca
darek995 Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 przy autostradzie to pewnie auta cały spot były gorące
Rekomendowane odpowiedzi