Gracjan Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2013 no ciekawie wyszło poeksperymentuj z pokolorowaniem elementów w biel pod klatkę (na próbę może koła Dipem opylić?) Koła raczej koloru nie zmienią, podoba mi się ten "individual" grafit, poza tym jest plan na sezon 2015 na zmianę felg Na razie czekam na jedną paczkę z Irlandii, białe na pewno będą dekle zaworowe, oprócz tego cały czas kombinuje jak zabudować te boczki z tyłu żeby to wyglądało jakoś sensownie...
Reggi Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Walnij płytę z carbonu i ordynarnie pospinaj do budy nitami !
Bieniek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 no ciekawie wyszło poeksperymentuj z pokolorowaniem elementów w biel pod klatkę (na próbę może koła Dipem opylić?) Koła raczej koloru nie zmienią, podoba mi się ten "individual" grafit, poza tym jest plan na sezon 2015 na zmianę felg Na razie czekam na jedną paczkę z Irlandii, białe na pewno będą dekle zaworowe, oprócz tego cały czas kombinuje jak zabudować te boczki z tyłu żeby to wyglądało jakoś sensownie... Daj znac na wiosne jak bedziesz felgo zmienial:wink:
Gracjan Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 no ciekawie wyszło poeksperymentuj z pokolorowaniem elementów w biel pod klatkę (na próbę może koła Dipem opylić?) Koła raczej koloru nie zmienią, podoba mi się ten "individual" grafit, poza tym jest plan na sezon 2015 na zmianę felg Na razie czekam na jedną paczkę z Irlandii, białe na pewno będą dekle zaworowe, oprócz tego cały czas kombinuje jak zabudować te boczki z tyłu żeby to wyglądało jakoś sensownie... Daj znac na wiosne jak bedziesz felgo zmienial:wink: Jak nic się nie zmieni i felgi będą do sprzedania to jesteś pierwszy na liście Carbon widziałem właśnie u SIDa w skorupie i jakoś "d*py mi nie urwało", pomijam już koszt takiego kawałka carbonu
talib1990 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Gracek jak z temat przegladu ? Gasnica nie powinna byc czerwona ? Slyszysz jakies trzaski zgrzyty itp ? Klatke przezyje ale wywalenie klimy to bylo jak strzal w kolano Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
duffy Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 http://img692.imageshack.us/img692/6158/abcd0003ze.jpgTak sobie to wygląda... a jakby zrobic tak jak na foto (niekoniecznie carbon, może jakis laminat) plus z oryginalnego boczka odciąć górę do wysokości listwy dekoracyjnej i wmkntować w to. jeśli pałąk zapiera się o ten właśnie element to wyciąć z niego też kawałek, wstawić kawałek plasti rurki odpowiedniej średnicy tak żeby otulała pałąk wszystko ze sobą wyrównać żywicą itp i pomalować strukturą a dolną płaską płytę w połysk tak jak dekory troche skomplikowane ale chyba wiadomo o co mi chodzi
Gracjan Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Gracek jak z temat przegladu ? Gasnica nie powinna byc czerwona ? Slyszysz jakies trzaski zgrzyty itp ? Klatke przezyje ale wywalenie klimy to bylo jak strzal w kolano Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka eSa od dwóch lat stacji diagnostycznej nie widziała i pewnie już nie zobaczy:decayed: Gaśnica powinna być czerwona Nic nie słyszę, żadnych zgrzytów, stuków, wszystko jest poskręcane, nie ma nic prawa się odzywać, klima w tym aucie nie jest mi potrzebna http://img692.imageshack.us/img692/6158/abcd0003ze.jpgTak sobie to wygląda... a jakby zrobic tak jak na foto (niekoniecznie carbon, może jakis laminat) plus z oryginalnego boczka odciąć górę do wysokości listwy dekoracyjnej i wmkntować w to. jeśli pałąk zapiera się o ten właśnie element to wyciąć z niego też kawałek, wstawić kawałek plasti rurki odpowiedniej średnicy tak żeby otulała pałąk wszystko ze sobą wyrównać żywicą itp i pomalować strukturą a dolną płaską płytę w połysk tak jak dekory troche skomplikowane ale chyba wiadomo o co mi chodzi Wiadomo, ale szczerze, nie chce mi się tak rzeźbić, takim "artystą" to ja nie jestem:grin:
Borek123 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Kiedy klimę wyrzuciłeś? Bo coś mi chyba umknęło :>.
Gracjan Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Kiedy klimę wyrzuciłeś? Bo coś mi chyba umknęło :>. Przy przygodach z silnikiem
Shiver Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Temat śledzę już od dłuższegoc zasu.. Autko w hooy kox poza tym jest plan na sezon 2015 na zmianę felg Ale wybiegasz w przyszłość haha Będzie to jakaś drastyczna zmiana stylu? ---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ---------- Temat śledzę już od dłuższegoc zzasu.. Autko w hooy kox poza tym jest plan na sezon 2015 na zmianę felg Ale wybiegasz w przyszłość haha Będzie to jakaś drastyczna zmiana stylu?
Gracjan Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 Temat śledzę już od dłuższegoc zasu.. Autko w hooy kox poza tym jest plan na sezon 2015 na zmianę felg Ale wybiegasz w przyszłość haha Będzie to jakaś drastyczna zmiana stylu? ---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ---------- Temat śledzę już od dłuższegoc zzasu.. Autko w hooy kox poza tym jest plan na sezon 2015 na zmianę felg Ale wybiegasz w przyszłość haha Będzie to jakaś drastyczna zmiana stylu? Nie wiem jeszcze, chciałbyś coś w 19" i najlepiej 4x9,5J
reniek Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Pod 19 cali przydałby się jakiś męski zacisk z porsche albo lambo w żółtym kolorze. Dla mnie najlepiej żółty zacisk widać przez czarną/ciemną felge w czasie jazdy
Dev Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 do takiego koła trzeba z 360mm, wszystko mniejsze zginie
Gracjan Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2013 Mały aktual świąteczny :-) Wpadły canardsy na zderzak... Pokrywy zaworów pomalowane proszkowo na biało... I jakieś dwie fotki znalezione w necie... Oprócz tego jakiś czas temu wpadły zawory DV z RS4 B5i nowy zawór N75 oraz został uzupełniony został olej w skrzyni. Co do boczków tył dogadany już jest tapicer który ma to ładnie zabudować, na wiosnę będzie działał
Krycha Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 pod maską kox brakuje tylko osłony z vr5
Haimon Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 chyba jestem za mało hardcorowy na te ostatnie mody, ale nie podobają mi się te brzydkie czarne wystające trójkąty
moskal Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 "Y" az sie prosi żeby ja na biało psiknąć
szafa Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Do tych canardsów przydał by się jakiś dyfuzor z tyłu i może spojlerek na klape
Michał Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 "Y" az sie prosi żeby ja na biało psiknąć i felgi:whistling: i ramkę grilla na czarno, znaczek z tyłu też... teraz jest racecar i nijak nie widzi mi się chrom:wink:
Rekomendowane odpowiedzi