Gracjan Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 Tarcze się przetoczy, klocki są podobno ok, ewentualnie się je wymieni, podmaluje co nie co, wyczyści i myślę że wstydu nie będzie Masz w okolicy jakiegoś ogarniętego tokarza ? Znam jeden zakład, gdzie przetaczali mi dystanse, zadzwonię i zapytam jak cenowo to wygląda itd, oprócz tego mam namiary jeszcze na dwa inne zakłady więc coś się wybierze, przetoczenie tarcz to nie jest jakieś mega skomplikowane zadanie, myślę że każdy ogarnie... ja robiłem ostatnio 312mm to mi liczył 35zł za sztukę, także koszta nie sa jakies mega straszne, tym bardziej w porównaniu do nowych tarcz:decayed: Wiadomo, w porównaniu do nowych tarcz groszowe sprawy
Dev Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Gracjan, mam ori klocki na przod do RSy jakbys chcial.....
Fifiński Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Tarcze się przetoczy, klocki są podobno ok, ewentualnie się je wymieni, podmaluje co nie co, wyczyści i myślę że wstydu nie będzie Masz w okolicy jakiegoś ogarniętego tokarza ? Znam jeden zakład, gdzie przetaczali mi dystanse, zadzwonię i zapytam jak cenowo to wygląda itd, oprócz tego mam namiary jeszcze na dwa inne zakłady więc coś się wybierze, przetoczenie tarcz to nie jest jakieś mega skomplikowane zadanie, myślę że każdy ogarnie... Pytam bo nikt nie był w stanie polecić coś konkretnego w okolicy a mam do przetoczenia tarcze, tyle że na aucie ;/
Gracjan Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 Gracjan, mam ori klocki na przod do RSy jakbys chcial..... Zobaczę co to przyjdzie, czy trzeba będzie wymieniać, odezwę się jak coś Tarcze się przetoczy, klocki są podobno ok, ewentualnie się je wymieni, podmaluje co nie co, wyczyści i myślę że wstydu nie będzie Masz w okolicy jakiegoś ogarniętego tokarza ? Znam jeden zakład, gdzie przetaczali mi dystanse, zadzwonię i zapytam jak cenowo to wygląda itd, oprócz tego mam namiary jeszcze na dwa inne zakłady więc coś się wybierze, przetoczenie tarcz to nie jest jakieś mega skomplikowane zadanie, myślę że każdy ogarnie... Pytam bo nikt nie był w stanie polecić coś konkretnego w okolicy a mam do przetoczenia tarcze, tyle że na aucie ;/ Ja znalazłem jeden zakład który toczy na aucie - http://www.autojakubowski.pl/przetaczanietarcz.html
Dev Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Jak bedziesz miec luz na lozysku to cala robota psu w d....
Gracjan Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 Jak bedziesz miec luz na lozysku to cala robota psu w d.... Ja chce przetoczyć tradycyjnie, nie wierze takim metodom
Gracjan Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 Hamulce dojechały - kawał tarczy Na przetoczenie tarcz już jestem umówiony, jutro z samego rana zawożę, zaciski będą wyczyszczone i odmalowane na srebrno... Ogólnie wszystko wygląda całkiem uczciwie ( gumki całe, klocki grube na 9mm, tarcze 31,6 i 31,5mm, odpowietrzniki odkręciły się bez problemu ) wymaga tylko trochę czasu i będzie dobrze Oprócz tego: rollbar zmienił kolor na czarny (półmat), gaśnica zrobiła wylot, tapicerka bagażnika została pomalowana na czarno, według mnie jest dużo lepiej... Fotki będą razem ze zdjęciami hamulców...
szafa Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Stary lecisz z tematem:naughty: Roll masz wyciągany czy malowałeś w środku? Może byśmy przymierzyli w mojej kiedyś?
Gracjan Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 przewody w oplocie? Aż taki rajdowiec nie jestem Te co są wyglądają całkiem ok, wystarczą Stary lecisz z tematem:naughty: Roll masz wyciągany czy malowałeś w środku? Może byśmy przymierzyli w mojej kiedyś? Roll wyciągany ale wyciągnąć go przejebane... Przy następnej okazji jak będę miał wyciągnięty to dam Ci cynk to podjedziesz i przymierzymy
szafa Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 przewody w oplocie? Aż taki rajdowiec nie jestem Te co są wyglądają całkiem ok, wystarczą Stary lecisz z tematem:naughty: Roll masz wyciągany czy malowałeś w środku? Może byśmy przymierzyli w mojej kiedyś? Roll wyciągany ale wyciągnąć go przejebane... Przy następnej okazji jak będę miał wyciągnięty to dam Ci cynk to podjedziesz i przymierzymy Spoko, muszę to wreszcie zobaczyć na żywo choć ostatnio u mnie krucho z czasem:thumbdown:
Buba Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 jak założysz te heble to uważaj na hamowanie w zakrętach:wink:
MAT1000 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Hebelki piękne, szkoda że felga je dość mocno zakryje. A tutaj prawie taka jak Twoja, na tych kołach co mierzyłeś
egon47 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 SAS Super Twin 19" 8.5j et42 +9.5j et40 5x112 (3900302285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Gracjan Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Opublikowano 12 Lutego 2014 Hebelki piękne, szkoda że felga je dość mocno zakryje. A tutaj prawie taka jak Twoja, na tych kołach co mierzyłeś http://naforum.zapodaj.net/thumbs/523c93de8f80.jpg No nie na takich samych bo to VOLK, czyli ori, potem jest podjeba Rota a potem reszta podjeb typu Japan Racing SAS Super Twin 19" 8.5j et42 +9.5j et40 5x112 (3900302285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Chińczyki już zaczęli klepać Vosseny
egon47 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Mysle ze nie glupio by wygladaly u Ciebie na aucie
Rekomendowane odpowiedzi