konus Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 U mnie puścił tylko w prawym przodzie jak robiłem. Tył puszczalem nowe przewody do tych nyplów przy lewym przednim kole a przód lewy całość do pompy. Pamietam tylko że jest problem z zarobieniem końcówki przy pompie. Tam jest chyba odwrotny stozek czy coś.
Gracjan Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Opublikowano 14 Lutego 2014 Koniec końców przewody dzisiaj odpuściły Po dokładniejszym przyjrzeniu się przewodom gumowym okazało się że też wymagają wymiany i tu wielkie podziękowania dla dev-, za ekspresową pomoc w doborze nowych przewodów Wszystko już zamontowane na gotowo, zostało tylko odpowietrzyć ale to już jutro
MAT1000 Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Wrzucaj jakieś foty stare vs nowe, oczywiście jak już skończysz moda
slepy Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Koniec końców przewody dzisiaj odpuściły Po dokładniejszym przyjrzeniu się przewodom gumowym okazało się że też wymagają wymiany i tu wielkie podziękowania dla dev-, za ekspresową pomoc w doborze nowych przewodów Wszystko już zamontowane na gotowo, zostało tylko odpowietrzyć ale to już jutro czyli jest nadzieje, mam nadzieje że u mnie jutro uda sie to ogarnąc:whistling:, teraz pewnie ładnie felga wypełniona:wink:
Gracjan Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Opublikowano 15 Lutego 2014 Tak to wygląda, myślę że nie najgorzej... Kolorów tylnych zacisków na razie nie zmieniam bo nie wiem jak się wszystko rozwinie... Zdjęcia czarnego rollbara... Dużo mniej się rzuca w oczy... Sprawy boczków drzwi niestety nie udało się ogarnąć ze względu na pogodę, ale nie teraz to później... Oprócz tego ostatnimi czasy trochę zapuściłem auto i trzeba było zafundować mu małe spa więc piany, szampony i dressingi poszły w ruch... Zostało zrobić te boczki, pomalować tylny zderzak + korekta lakieru i jestem gotowy na sezon
Grabek94 Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Myślisz o prawym dużym lustrze, czy na razie nie masz do tego głowy?
duffy Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 ej detailingowiec pomalowałeś tarcze szprajem roll wygląda teraz lepiej i pasuje do całości, jak dla mnie największy plus to brak gaśnicy
mercedres Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Ciekawe ile razy ktos jeszcze spyta o to lusterko
Grabek94 Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Bo od kiedy i ja mam takie, to rzuca mi się w oczy jego brak
mercedres Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Ja zawsze bylem odmiencem i bym chetnie zalozyl drugie male ale nie ma nic p&p:thumbdown:
przemciotorun Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 czarny roll na duzy plus! teraz pasuje do calosci
Kowi87 Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Ja zawsze bylem odmiencem i bym chetnie zalozyl drugie male ale nie ma nic p&p:thumbdown: ma vortexie koleś wrzucał z VW lupo:whistling:
mercedres Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 ma vortexie koleś wrzucał z VW lupo:whistling: Kiedys sie natknelem na ten mod ale teraz za cholere nie moge znalesc:kwasny:
Buba Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 ej detailingowiec pomalowałeś tarcze szprajem właśnie o to samo chciałem zapytać Pamiętaj aby jeszcze w środku tarcze pomalować jak tutaj
Gracjan Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 ej detailingowiec pomalowałeś tarcze szprajem właśnie o to samo chciałem zapytać Pamiętaj aby jeszcze w środku tarcze pomalować jak tutaj http://i266.photobucket.com/albums/ii244/wojtek89/Picture008.jpg To cynk w spreyu
moskal Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Jak komplet to komplet Wysłane z czarnej d*py...
Buba Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 ej detailingowiec pomalowałeś tarcze szprajem właśnie o to samo chciałem zapytać Pamiętaj aby jeszcze w środku tarcze pomalować jak tutaj http://i266.photobucket.com/albums/ii244/wojtek89/Picture008.jpg To cynk w spreyu Dobra dobra. Wszyscy wiemy że chciałeś taki efekt osiągnąć
moskal Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 ej detailingowiec pomalowałeś tarcze szprajem właśnie o to samo chciałem zapytać Pamiętaj aby jeszcze w środku tarcze pomalować jak tutaj http://i266.photobucket.com/albums/ii244/wojtek89/Picture008.jpg To cynk w spreyu Dobra dobra. Wszyscy wiemy że chciałeś taki efekt osiągnąć http://c.wrzuta.pl/wi3214/be7ccc91002c62404d9c8212/zaciski_hamulcow jest jeden + takiego malowania , widac czy klocki równo biorą :naughty:
Gracjan Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Opublikowano 22 Lutego 2014 Że ciężko profi ogarnąć temat tych boczków, postanowiłem sam coś wyrzeźbić na szybko żeby takiej dziury nie było... Wyszło coś takiego, trochę jeszcze dopracuję i na razie zostanie, będzie czas i znajdę chętnego tapicera który będzie chciał się pobawić to będzie zrobione jak ma być No i jakieś dwie fotki z cotygodniowego spota...
duffy Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 eeee ten głośnik mogłeś dać tam gdzie seria w avancie
Rekomendowane odpowiedzi