moskal Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Podjadę jeszcze zapytać niedaleko mnie do takiej firmy co też regeneruje, ile chcą, czy jest gwarancja i jak to wygląda co do cen to nigdy te chóje nie powiedza faktycznie ile trzeba zapłacić , jest napisane ze 900 a wychodzi 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 to tez prawda ale wycenia sie przed robota moje ex k04 byly regenerowane w ream i wyszlo nieco drozej niz w cenniku na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Podjechać i zapytać nic mi nie szkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka3s Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 U nikolasa był zrobiony przycisk: - od 2.50minRogal z tego co mi mówił to jakoś przy pomocy hamulca włącza się LC żeby przy każdych światłach nie wyglądać jak debil nie mam pytań... :kox: :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 moja turbina z RPoland-u 3 lata hulała na doładowaniu 1.2 bara i dalej bezproblemowo smiga :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 christmas gift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Nie lubię takich prezentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 eeee tam jak Ci przyjdą od świętego , 2 śliczne "muszelki" , to zmienisz zdanie hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 U nikolasa był zrobiony przycisk: - od 2.50minRogal z tego co mi mówił to jakoś przy pomocy hamulca włącza się LC żeby przy każdych światłach nie wyglądać jak debil nie mam pytań... :kox: :kox: :kox: :kox: komentarze jak zwykle PRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 ;( ;( ;( smutny widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 ;( ;( ;( jaka oszczędność na paliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 ;( ;( ;( jaka oszczędność na paliwie 4 razy taniej byłoby jadąc eSą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 I pieć razy większa frajda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 I pieć razy większa frajda O tym Dawidzie nawet nie mówię [br]Dopisany: 22-12-2011, 22:10:11_________________________________________________Tak to wygląda na tą chwilę, wieczorem wyleci silnik i jutro jadę z turbinami do regeneracji... Moje przypuszczenia były trafne, na 99% padło lewe turbo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Gdzie bedziesz robil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Tutaj: http://www.turbo-tec.eu/pl/index.php?page=home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Widze że klimy nie rozszczelniłeś mniej roboty i wydatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Dzisiaj będzie rozszczelniona ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Tutaj: http://www.turbo-tec.eu/pl/index.php?page=home ile dają gwarancji? droga taka impreza u nich? słyszałem że do tanich nie należy ten zakład, ale też profi robota skąd masz nowy zbiorniczek płynu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi