moskal Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Taki drobny akcent: +15 do mocy :kox: Gracjan :shocked: jak mogłeś doprowadzic lakier do takiego stanu
viktor098 Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 grac ile bierom za program w gnojowce
MAGIC87 Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 +15 do mocy kox kox = 10 pkt lansu pod remiza
P-U-M-A Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 +15 do mocy kox kox = 10 pkt lansu pod remiza I kto to mówi :tongue4:
Gracjan Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Opublikowano 11 Lutego 2012 grac ile bierom za program w gnojowce Musisz dzwonić
seves Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 kurw i znów myśle o s4b5 to ja wezme Twojego BEX-a Dev ale ja mam ośkę Seves skąd Ty się urwałeś Takich detali się kupującemu nie mówi. Nakleja się logo quattro na listwie wewnętrznej i się milczy A jak za miesiąc nowy właściciel dzwoni że jakoś strasznie auto zrywa przyczepność a miało być jak przyklejone to mówisz że ma do końca pedału gazu nie wciskać bo w BEXe jest duży moment obrotowy i potem się tak dzieje Dev kur ten gościu co sprzedawał mi furę zmieniał listwy wewnątrz podobno i teraz tak do niego zagadałem to okazało się ża mam quattro tylko zapomniał mi o tym powiedzieć a teraz jak Miron wspomniał że to przez ten wysoki moment mi kołami zrywa pomysłalem o tym więc jak jeśtes zainteresowany moim quattro to możemy ponegocjować Gracjan sorki za ot
Gracjan Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Opublikowano 13 Lutego 2012 seves, tak sobie to tłumacz :naughty:
seves Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 seves, tak sobie to tłumacz :naughty: widzisz jak Miron się w 3 czy 4lata b8 dorobił muszę podpatrywać i brać z niego przykład
Gracjan Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Opublikowano 27 Lutego 2012 Jako że forum nie działało to coś trzeba było robić: Mycie szamponem Big Apple, wosk Colli, na opony nielsen brillance, na szyby rainX, wnętrze odkurzanie + przetarcie APC + Natural look, silnik przetarty APC
A-rek Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 ładnie ale pierwszy wyjazd na miasto i znów auto uje*ane
Michał Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 za ten foliowy carbon powinienem Cię znienawidzić detailing natomiast na zacnym levelu
slepy Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 mieliście tam w weekend taką temperaturkę żeby wosk nakładać? chyba ze garaż ogrzewany, No i poliftowa konsola się prosi, no i te dekory nie widzą mi sie wogle...
Michał Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 mieliście tam w weekend taką temperaturkę żeby wosk nakładać? chyba ze garaż ogrzewany, No i poliftowa konsola się prosi, no i te dekory nie widzą mi sie wogle... no dość ciepło było, też nagrzałem trochę w garażu i wysmalcowałem srebrną, bo po NXT nakładanym w listopadzie nie było śladu, ani grama:thumbdown:
zoller_ Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Fura nóweczka, idealnie na niedzielę do kościoła Ile czasu zeszło na doprowadzenie do takiego stanu? Widzę kolega z sąsiedniego miasta
Reggi Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Gracjan ..daj no nazwę tego specyfiku do dechy bo ładny mat:git: Doprowadź skórę do ładu.. może podgrzanie boczków coś da
Gracjan Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 Gracjan ..daj no nazwę tego specyfiku do dechy bo ładny mat:git:Doprowadź skórę do ładu.. może podgrzanie boczków coś da Teraz używam do wnętrza: Poorboy's Natural Look Mam jeszcze jakiś specyfik z Car-Lack68-a ale nie używałem go więc się nie wypowiem jaki efekt jest, następnym razem umyje wszystko APC i wypróbuje A co do skóry to niestety już czas odbił się na niej, będzie lepsza pogoda to coś powalczę, potem trzeba kupić jakiś dobry środek do czyszczenia
Olaf Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 popraw to bo nie masz stron 53 tylko 34 hehe ;p
dawid195a Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 no dość ciepło było, też nagrzałem trochę w garażu i wysmalcowałem srebrną, bo po NXT nakładanym w listopadzie nie było śladu, ani grama:thumbdown: Bo ten NXT z megsa się lipnie trzyma, 2 mycie i go nie ma ;/ Mam nadzieje że coli będzie lepszy....
Gracjan Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 popraw to bo nie masz stron 53 tylko 34 hehe ;p Próbuje poprawić ale albo źle coś robię albo nie wiem, nie chce się zmienić :/
szafa Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Gracjan jak tak dalej Ci to pójdzie to podstawie swojego parcha na mycie ?
Rekomendowane odpowiedzi