Buba Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 ja graty zamówiłem, zostało mi jeszcze pad do polerki kupić i mleczko. będzie ogień
Gracjan Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 ja graty zamówiłem, zostało mi jeszcze pad do polerki kupić i mleczko. będzie ogień No to kupuj i działaj Powodzenia
Michał Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Buba czym będziesz działał? Bo przy Twoim kolorze jest pole do popisu:naughty:
Reggi Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Gracek..opróżnij skrzynkę i wyślij mi numer tel do siebie. Buba czym będziesz działał? Buba jest twardy i działa tylko dłonio
Gracjan Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 Gracek..opróżnij skrzynkę i wyślij mi numer tel do siebie. Buba czym będziesz działał? Buba jest twardy i działa tylko dłonio Skrzynka pusta, numer telefonu poleciał
Buba Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Buba czym będziesz działał? Bo przy Twoim kolorze jest pole do popisu:naughty: zapytaj Gracjana bo ja sie nie znam Po tylu latach przydałaby się polerka. Czekam aż kumpel wróci i będziemy działać. ja kupiłem tylko graty żeby dobrze umyć i później woskowanie. ---------- Post dopisany at 14:18 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ---------- Buba czym będziesz działał? Bo przy Twoim kolorze jest pole do popisu:naughty: zapytaj Gracjana bo ja sie nie znam Po tylu latach przydałaby się polerka. Czekam aż kumpel wróci i będziemy działać. ja kupiłem tylko graty żeby dobrze umyć i później woskowanie.
Gracjan Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 Na razie z tego co pamiętam to Buba ma same graty do przygotowania lakieru do korekty i wosk, reszta miała być dobrana jak się okaże co ma kumpel żeby nie kupić tego samego
Buba Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 mam nadzieje że jutro przyjdą to sprawdze czy faktycznie będą efekty po samym myciu
Gracjan Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 mam nadzieje że jutro przyjdą to sprawdze czy faktycznie będą efekty po samym myciu Staraj się nie myć w słońcu:wink: ---------- Post dopisany at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ---------- Mam nadzieję że Adam się nie obrazi Takie spy foto:jerk:
Gracjan Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 dobrze się zapowiada:kox: Bardzo dobrze:kox:
A-rek Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Gracjan od kilkudziesięciu stron w twoim temacie są foty tylko z pielęgnacji lakieru, mycia różnego rodzaju preparatami i twój lakier tak wygląda ?
Reggi Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Gracjan pewnie przejechał błotnik papierem o gradacji 320 żeby chłopaki odczuli poziom wyzwania
Gracjan Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 Gracjan od kilkudziesięciu stron w twoim temacie są foty tylko z pielęgnacji lakieru, mycia różnego rodzaju preparatami i twój lakier tak wygląda ?http://images35.fotosik.pl/1357/533a24b7fbc9110fm.jpg Życie cały czas zaskakuje, sam się zdziwiłem że aż tak ten lakier wyglądał
Michał Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Gracjan od kilkudziesięciu stron w twoim temacie są foty tylko z pielęgnacji lakieru, mycia różnego rodzaju preparatami i twój lakier tak wygląda ?http://images35.fotosik.pl/1357/533a24b7fbc9110fm.jpg idę o dobrą flachę, że nasze lakiery są w podobnym, jeśli nie gorszym stanie:wink:
Pucek Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Gracjan od kilkudziesięciu stron w twoim temacie są foty tylko z pielęgnacji lakieru, mycia różnego rodzaju preparatami i twój lakier tak wygląda ?http://images35.fotosik.pl/1357/533a24b7fbc9110fm.jpg Myślicie że inne lakiery które się świecą na tych za***istych fotkach robionych z daleka od słońca z 5 warstwami wosku wyglądają lepiej? Umyjcie dokładnie auto, zastosujcie glinkę, przetrzyjcie IPA i podstawcie z odległości pół metra lampę a założę się że powiecie "ja pier..." Niestety, 90% aut posiada takie rysy
Buba Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 ja obstawiam że przejechali papierem 300 i zrobili zdjęcia
Gracjan Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 A ja zgadzam się z Puckiem, wszystkie niedoskonałości widać pod halogenem a to że auto jest czyste to nie znaczy że nie ma rys na nim
Rekomendowane odpowiedzi