Gracjan Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Gracjan pytanko mam , dlaczego kopiujesz moją ese ??? Ja ?? A gdzie tam Tak sobie eksperymentuje
slepy Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 zostaw chromik, lampy za***iście wyszły:wink:
Gracjan Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 zostaw chromik, lampy za***iście wyszły:wink: Folia już zerwana
pablo15005 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 a to spoko bo myślę nad taką folią do siebie ładnie wyglądało to trzeba spróbować
WIŚNIA Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 te światła całkiem sprytnie wyglądają ---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- chyba nawet lepiej jak z pomalowanymi środkami
Gracjan Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jechałem wczoraj kawałek w nocy i nie widziałem różnicy w świeceniu więc chyba z tym nie będzie problemu
junior_tdi Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 zostaw chromik, lampy za***iście wyszły:wink: Folia już zerwana no już nie chciałem nic pisać apropos tej folii ale widzę że się ogarnąłeś
Gracjan Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 zostaw chromik, lampy za***iście wyszły:wink: Folia już zerwana no już nie chciałem nic pisać apropos tej folii ale widzę że się ogarnąłeś Oczywiście folia z ramki grilla, na lampach zostaje
junior_tdi Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 zostaw chromik, lampy za***iście wyszły:wink: Folia już zerwana no już nie chciałem nic pisać apropos tej folii ale widzę że się ogarnąłeś Oczywiście folia z ramki grilla, na lampach zostaje Instant No Button! Star Wars funnies FTW!
Dev Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Jechałem wczoraj kawałek w nocy i nie widziałem różnicy w świeceniu więc chyba z tym nie będzie problemu zrobisz sobie BIX-y to zobaczysz różnice ...
kaju Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Jechałem wczoraj kawałek w nocy i nie widziałem różnicy w świeceniu więc chyba z tym nie będzie problemu zrobisz sobie BIX-y to zobaczysz różnice ... Zgadzam się. Na xenonie widać ładnie, na bixie trawa rośnie po rowach. Swoje chyba też tą folią ogarnę, podoba mnie się to
Gracjan Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Jechałem wczoraj kawałek w nocy i nie widziałem różnicy w świeceniu więc chyba z tym nie będzie problemu zrobisz sobie BIX-y to zobaczysz różnice ... Do mojej jazdy nie warto
Gracjan Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Robię tym autem około 6tys km rocznie, wszystko głównie po mieście w ładną pogodę, zimą baaardzo mało jeżdżę bo nie chce żeby ktoś na mnie zaparkował, wolę dmuchać na zimne... Wiem, bezpieczeństwo itd ale w mojej sytuacji i mojej opinii przerost formy nad treścią
Dev Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 moja kiera jest cała perforowana zrobione przez Ragg-e ale przydałaby się ze 2-3cm mniejsza
Reggi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Kupiłbyś jakieś mleczko do tej kiery bo sucha jak pieprz
Dev Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 a pies ją...... jak wyschnie na wiór to znowu wysle do Ciebie :decayed::decayed:
moskal Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 na bixie trawa rośnie po rowach nie wiem skąd masz te bixy , ja mam od Gwerty-ego i moje PALĄ TRAWE W ROWACH
Rekomendowane odpowiedzi