Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

'99 E46 320d na glebie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

'99 320d 136KM

z ciekawszych opcji to

- sportowy, podgrzewany fotel

- 3-ramienna kiera

- zawias Eibach (podobno, jeszcze nie sprawdzane)

- 18"

- ciemne świeczki

- czarna podsufitka

- klimatronik

- parktronik tył

- jakiś subwoofer i wzmak pod podłogą bagażnika

przedwczoraj kupiona, nigdy dieslem nie jeździłem, ale muł jest straszny, zwłaszcza od dołu. trzeba będzie w dalszej lub bliższej przyszłości coś z tym zrobić.

idealne nie jest, ale zawias i koło robi robotę - przepięknie chodzi w zakrętach.

S8 w porównaniu do tego wozidełka było pontonem, nie wiem jak mogłem myśleć, że dobrze trzymała się drogi :blink:

kilka fotek na szybko (prawa strona wygląda tak samo jak lewa to nie fotografowałem :decayed: ) :

img001t.th.jpg img002f.th.jpg img003g.th.jpg img004so.th.jpg img005rs.th.jpg img006sj.th.jpg img007uo.th.jpg

Opublikowano

:kox:

za***ista - porządna gleba + koło i od razu fura wygląda :slina:

Opublikowano

A czemu takie auto?

Zupelnie nie rozumiem tego kierunku zmiany po S8 :)

Opublikowano

Koszty utrzymania ?! :decayed:

Opublikowano

Koszty utrzymania ?! :decayed:

Podobno białogłowe lecą na czarną skórę :D:tongue4:

Opublikowano

pet3r kope lat :naughty: dawno Cię na forum nie było widać ;)

co do autka, to trochę bida :decayed: 2,0 d i do tego brak xenia, brak m-pakietu, brak skórki :kwasny:

Ale zawias i koło fajne :good: Ogólnie spoko, ale brakuje mi tu przede wszystkim xenia :decayed:

Opublikowano

Ojojoj... Cześć Peter, faktycznie dawno Cię tu nie było, ale mogłeś dać znać na forum np. w dziale "zakup kontrolowany", że akurat tą sztukę chcesz kupić, a tak..., po ptokach..., wiadomo Twój wybór, więc abyś wytrwał.

Opublikowano

Podobno białogłowe lecą na czarną skórę :D:tongue4:

chyba w spodniach :naughty:

fajne BeMeWe, sam rozważałem touring'a w e46, fajny wypas i rzeczywiście niezły skok z S8 :decayed: nie za ciasno Ci?

Opublikowano

ładnie się prezentuje :)

ale zmiana z S8 na BMW E46 to tak jak zmiana z Garnituru na Dres :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wyposazenie nie powala,ale za to gleba idealna :good:

Opublikowano

uwazaj przy wyprzedzaniu po zmianie z 340KM na 136KM :gwizdanie:

dobra gleba :good:

Opublikowano
  • Autor

Ojojoj... Cześć Peter, faktycznie dawno Cię tu nie było, ale mogłeś dać znać na forum np. w dziale "zakup kontrolowany", że akurat tą sztukę chcesz kupić, a tak..., po ptokach..., wiadomo Twój wybór, więc abyś wytrwał.

a co, wiesz coś ciekawego o wozie? był prześwietlony dokładnie i znam historię, ale jak masz coś ciekawego to PW :)

a zmiana na taki wóz a nie inny z kilku powodów. po pierwsze S8 zżerało mnie finansowo, po drugie ciężko jeździło się tym po mieście, po trzecie diesla w kombi łatwiej sprzedać :P

wyposażenie bidne ale nie zależało mi na limuzynie, dla mnie ważna jest klima, manual i sportowe fotele. a, że zawias i koło robią niesamowitą robotę jeżeli chodzi o prowadzenie, to na razie jestem mega zadowolony.

wydech będzie wybebeszony, potem wskoczy program i myślę, że będzie ok bo na razie jest mułek. ale to prawdopodobnie już nie w tym sezonie :)

do dostarczania adrenaliny będę miał motocykl (który dziś jadę oglądać i mam nadzieję, że wezmę bo sprzedawca pewny :) ) więc szybki wóz mi niepotrzebny :)

Opublikowano

Szkoda, że nie połakomiłeś się na wersję 150KM, te starsze motorki mają swoje za skórą :kwasny:

Ładne autko - ładny skok w dół, ale "ludzie" z niego jeszcze będą :kox::naughty:

Opublikowano
  • Autor

kurcze polowałem najpierw na 330d, potem na 320d 150KM ale że nie miałem odpowiednio grubego rulonu gotówki to musiałem zostać przy 136...

Opublikowano

O, widzę że kolejna zmiana auta :tongue4:

Pora zacząć jeździć? :decayed:

Fajna do jeżdżenia, nie tyle do pojeżdżenia. Ciekaw jestem jak dizla polubisz...

Opublikowano

Koleś ma identyczną, sporo nią jeździłem,ale wolę Audi :decayed:

On niema ze swoją problemów, myślę,że nie bedzie źle :wink4:

Opublikowano
  • Autor

O, widzę że kolejna zmiana auta :tongue4:

Pora zacząć jeździć? :decayed:

Fajna do jeżdżenia, nie tyle do pojeżdżenia. Ciekaw jestem jak dizla polubisz...

tragedii nie ma, dynamika z dołu słaba ale jak już się rozkręci to jakoś się odpycha :P jeździ mi się tym lepiej niż S8 - mniejsze, zwinniejsze, dużo lepiej trzyma się drogi, mogę pozwolić sobie na dużo większą dynamikę jazdy więc jestem bardzo zadowolony :)

Opublikowano

Zawsze e46 mi sie podobaly :)

Szkoda, ze mam juz dziecko bo z checia przesiadlbym sie na taka w coupe z 204 konnym dieslem :naughty: