Azunia Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam, Przyszła pora pochwilić się nowym nabytkiem, coś nieco mniejszego od A4 :gwizdanie: Oto moja czarna A3 8P 2.0FSI 150PS Ambition 2003 rok 3 drzwi 17'' felgi pełen FIS szyby lusterka oczywiście elektryka 2 strefowa klima skórzana 3-ramienna kierownica atermiczne szyby 6 poduszek 6-biegowa skrzynia Audi Concert (z subem) Mody, o których myślałam (może kiedyś w przyszłości będą): duży grill od polifta inne felgi 17-18'' skóra lampy bixenon Oto kilka nowych fotek, ale autko jest brudne i pod blokiem, bo się klocki skończyły i czeka do poniedziałku. W przyszłym tygodniu będą lepsze zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ale paździoch ładne wiecej fotek zrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 FSI :gwizdanie: http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=77606 <-- kozacka technologia audi. ciekawe czy w a3 bedzie ten sam problem co w rs4 jesli tak to lipa troche a co do auta to fajne... zawsze mi sie podoaply a3 8p ... pokaz wnetrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ciekawe czy w a3 bedzie ten sam problem co w rs4 jesli tak to lipa troche Na hamowni wypluła 143KM przy 30st. na dworze, więc nie jest źle. Poza tym jeszcze z wydechem jest mała poprawka do zrobienia i pewnie pojedziemy jeszcze raz na pomiar jak będzie chłodniej.Fotki będą, spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 kolejne a3 8p na w klubie a4 Bardzo ładna ta furmanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 piękne A3 - jak każde 8P w dużo ładniejszej budzie niż moja (3D), mój to niestety Sportback... odnośnie zmiany przodu to od razu proponuję Ci zderzak S-line (jest dużo ładniejszy) + np czarny grill (ale to akurat rzecz gustu). w 17 cali bym nie szedł skoro już masz 17tki, lepiej od razu 18 cali wrzucić, a jest kilka wzorów, które idealnie pasują do 8P jak coś to służę pomocą jeśli chodzi o A3 8P, szerokości i bezawaryjności życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 no fajna furmanka na spocie zamawiam przejażdżkę ciekawy jestem jak chodzi ten silnik, bo sam o nim (przez chwile) myślałem kupując Sportbacka piękne A3 - jak każde 8P w dużo ładniejszej budzie niż moja (3D), mój to niestety Sportback... Sportback jest chociaż trochę bardziej "męski", nie narzekaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Sportback jest chociaż trochę bardziej "męski", nie narzekaj ale mi się nigdy nie podobał tzn chodzi mi o tył :gwizdanie: żałuję właśnie, że sportback nie ma takiego tyłu jak 3-drzwiówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Sportback jest chociaż trochę bardziej "męski", nie narzekaj ale mi się nigdy nie podobał tzn chodzi mi o tył :gwizdanie: żałuję właśnie, że sportback nie ma takiego tyłu jak 3-drzwiówka to akurat zupełnie odwrotnie niż u mnie, a już w ogóle jak się zasadzi spotbackowi lampy po lifcie... sorry Azunna już kończymy OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Sportback jest chociaż trochę bardziej "męski", nie narzekaj ale mi się nigdy nie podobał tzn chodzi mi o tył :gwizdanie: żałuję właśnie, że sportback nie ma takiego tyłu jak 3-drzwiówka To sprzedaj i kup 3-drzwiowego Ja bym nie chciał jeździć czymś co mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Bardzo mi miło że podoba się Wam moja "Doneczka" (dostała takie imię po tych blachach które są na zdjęciu ) mimo że jeździ już na innych blaszkach, to i tak jedna jeździ z tyłu na półeczce :gwizdanie: sorry Azunna już kończymy OT spoko, możecie pisać, w końcu też na temat a3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coleman Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 piekna mi sie podobaja a3 zgrabne sa te autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 To sprzedaj i kup 3-drzwiowego Ja bym nie chciał jeździć czymś co mi się nie podoba. gdyby to było takie proste to już teraz jeździłbym A4 nie mogę, leasing jest mi się nie podoba w moim aucie tylko tył - reszta jak najbardziej Azunia pokaż środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 rowniez jestem wielkim milosnikiem A3 8p i ta naprawde fajnie sie prezentuje (kolor i felgi). ciekaw jestem jak jest w srodku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 środek jest standardowy, nic nadzwyczajnego. Zdjęcia będą ale na razie nie mam specjalnie czasu by się do tego zabrać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Rzeczywiście ładna ta twoja mała, czarna :gwizdanie: Chętnie zobaczę fotki środeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Może jakaś subtelna, nierzucająca się w gałki felga ? np.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 to z niebieskimi felgami to byłe auto klubowicza z A3-clubu.. :gwizdanie: był o niej nawet krótki artykuł w GT w autach czytelników... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 to z niebieskimi felgami to byłe auto klubowicza z A3-clubu.. :gwizdanie: był o niej nawet krótki artykuł w GT w autach czytelników... Nie wiem..ja wyhaczyłem auto na civic forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Może jakaś subtelna, nierzucająca się w gałki felga ? np.. Niestety nie preferuje kolorowych felg, jak się komuś podobają to jego sprawa ale ja nigdy takich nie założę, wolę standardowe odcienie szarości, czarne, ewentualnie ze srebrnym rancikiem :gwizdanie:Jutro może zrobię zdjęcia Dony, to będziecie mieli co oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi