robert87 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Witam koledzy, powoli zblizam sie do wymiany oleju w moim a4 i prosze o pomoc, u jakiego spzedawcy kupic oliwe Motula specyfic , moze macie jakiegos zaufanego sprzedawce bo wachlarz cenowy jaki jest na portalu trochę mnie przeraza (wczesniej za bankę placilem 160zł) czy aby te tansze okazje to nie motul - podróbka np motul specific 100% syntetic 5W-30 za bankę 5L w cenie 120zł...natomiast z ciekawosci bylem w intercarsie kielce i za ten sam olej koles powiedzial 290zł!!! czy to mozliwe ze az tyle przycinają sobie marży??....prosze o wypowiedz w mojej sprawie pozdrawiam
Leman Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 kolego zajrzyj najpierw do działu rabaty,promocje
bryleks Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Odnośnie cen np. w Intercars a na allegro czy sklepach internetowych to różnica bierze się pewnie stąd, że ten pierwszy sprzedaje w sugerowanej cenie detalicznej a te zazwyczaj są dość wysokie. Podobnie jest z oponami często na zwykłej 16 - calówce można zaoszczędzić dobre 200zł. No i przede wszystkim nie zapomnijmy o kosztach utrzymania sklepu internetowego a sklepu fizycznego.
Krzysztof Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Witam koledzy, powoli zblizam sie do wymiany oleju w moim a4 i prosze o pomoc, u jakiego spzedawcy kupic oliwe Motula specyfic , moze macie jakiegos zaufanego sprzedawce bo wachlarz cenowy jaki jest na portalu trochę mnie przeraza (wczesniej za bankę placilem 160zł) czy aby te tansze okazje to nie motul - podróbka np motul specific 100% syntetic 5W-30 za bankę 5L w cenie 120zł...natomiast z ciekawosci bylem w intercarsie kielce i za ten sam olej koles powiedzial 290zł!!! czy to mozliwe ze az tyle przycinają sobie marży??....prosze o wypowiedz w mojej sprawie pozdrawiam Wal do forumowego sprzedawcy o nicku dzik. Ma odpowiednią oliwę w dobrej cenie a przy tym towar jest pewny
pieckinn Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 przy większych zakupach nawet gratisa dorzuci ;]
grabson765 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 w intercars jak nie masz znajomosci albo znizek to tam maja chore ceny... n75 w serwisie +- 200zl w intercars zaspiewali 270zl jak sie zapytalem skad takie ceny i ze w serwisie kosztuje taniej po dyskusji cena byla 160zl. paranoja normalnie...
Agrzesiek4 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ja do swojej leje castrol 10W40, kupuje na allegro i płace za banke 4l 80 zł, a w sklepach w moim miescie cena waha sie w okolicach 160-180. Ten z allegro to jest to samo co w sklepach na pułkach, tylko ze gosciu mieszka w szczecinie i przywozi te oleje z niemiec, stad tak niska cena. Zalewałem ten olej juz 3 razy i nie mialem zadnego problemu.
Pawlo 2004 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 A ja mogę polecić TOM77 tutaj masa zadowolonych klientów Pewny, konkretny i godny zaufania, dla mnie najlepszy sprzedawca na forum :notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi