Tomasz Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 A pasta polerska jaka? Efekt niezły Vario może poranna kawa:decayed:, 3 Korki 3M to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Napisane było o korkach i padach a o paście nic, aż tak ślepy nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Napisane było o korkach i padach a o paście nic, aż tak ślepy nie jestem spoko, napisałem korki w potocznym slangu zielony- fast cut plus żółty- extra fine niebieski- ultrafina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Kapuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 24 roboczo-godziny i moje autko ogarniete. Niestety zadnych 50/50 nie zdazylem zrobic. Przy okazji ogarnalem komore silnika. APC 1:3 dalo rade elegancko bez szorowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Bieniek,jakiego APC użyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Mam kilka. Do silnika uzywalem Shiny Garage Lime. Probowalem jeszcze Autosmart i Nielsena Cyclone.Wszystkie daja rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Mam kilka.Do silnika uzywalem Shiny Garage Lime. Probowalem jeszcze Autosmart i Nielsena Cyclone.Wszystkie daja rade Potwierdzam, też swego czasu ogarnąłem komorę silnika właśnie Nielsenem:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Od 20 min oberwanie chmury w 3miescie,nie moge sie napatrzec na kropelki,ktory splywaja z auta:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Z tego co używałem to polecam Nielsena i Surfex HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Z tego co używałem to polecam Nielsena i Surfex HD Jak się czyści komorę silnika to jest jakaś metoda na to? Chyba nie można za bardzo wodą pryskać co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ja robiłem tak: 1. Spryskałem Surfexem HD ( jak dobrze pamiętam to 1:4 ) 2. Pędzelki, szczotki itd 3. Spłukanie wodą bezpośrednio z węża, nie używałem myjki 4. Poprawiłem jeszcze raz kilka miejsc ( punkty od 1-3 ) 5. Wydmuchałem wodę kompresorem i zostawiłem auto z otwartą maską na kilka godzin na słońcu żeby wyschło Odpaliło bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Oki kumam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4widoV Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 panowie, jakis dobry specyfik do czarnych uszczelek i tych pod zderzakiem listw w macie, bo przelecialem politura auto i w niektorych miejscach mam pomazane tym. Tylko taki zeby listew chrom nie zbryzgal :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ja uzywam: 303 AREOSPACE PROTECTANT Z powodzenie mozna uzyc jakiegos dressingu do deski rozdzielczej.Cos typu: PB naturak look,czy Megs natural shine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Valetpro Dionusus Trim Glitz 64.99zł all4auto.pl Polecam ten specyfik, bardzo wydajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Można go znaleźć taniej, za 49 zł kiedyś widziałem, obecnie najtaniej jest chyba w temachem za 59 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Używam Ap 303, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos_s Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Popadało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ladnie co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi