Auudii Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam mozesz cos polecic na rysy czy tylko lakierowanie wchodzi w gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 jakie rysy? wrzuć jakąś dobrą fotkę to ocenimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4widoV Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam panowie, widze ze znalazlem w koncu temat, gdzie sa eksperci nt. kosmetykow do auta, potrzebuje kilka preparatow, poleccie mi najskuteczniejsze i najlepsze, cenowo w miare dobre. Tak wiec potrzebuje: - KOKPIT - czegos do czyszczenia kokpitu i boczkow drzwi i zeby to ladnie zakonserwowac, ale do matowego - SKÓRA RECARO - do czyszczenia i tez oczywiscie jakiejs koserwacji - LAKIER - czarny-perła - nie chce wosku na pewno, ale cos jakby autopolitura czy cos takiego, zeby wypolerowac lakier i nie zostawialo takich "pylkow" bo zrobieniu, jak tanie preparaty. I najlepiej jak nie bedzie na dolnej listwie (tej matowej) zostawiac jakichs przebarwien :-) - LAMPY PRZEDNIE - planuje je wypolerowac, oczywiscie po wczesniejszym przejechaniu papierkami, doradzcie czym je spolerowac, chcialbym je recznie spolerowac, jezeli to bedzie za trudne, to podajcie jakis preparat zeby wiertarka + nakladka to zrobic I jak doradzicie jaka szmatka czy czym najlepiej lakier zadbac, bo mam Avanta od niedawna i lakier tu nie byl polerowany i po umyciu auta sa masakryczne mazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Kokpit - Autoglym Interior shampoo, czyści plastiki i zostawia matową powierzchnię, ładnie pachnie Skóra - coś z oferty GlipTone'a Lakier - dlaczego bez wosku???? Lapmy - Meguiar's - Kosmetyki samochodowe, Autokosmetyki, Chemia samochodowa - Strona główna tam znajdziesz head lamp restoration kit szmatki - czyli microfibry, tego jest od groma, do osuszania po myciu polecam Fluffy dryier Akcesoria i kosmetyki samochodowe: pasta, wosk -Auto Detailing Shop Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Vario ile godzin pracy przy tej b5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 godzin nie policzę ale 2 dni zeszły, najgorsze, że upał był więc się umęczyłem, dobrze, że garaż miałem do dyspozycji, lakier ciężki bo jakiś dziwny fiolet akryl, teraz wiem, że na lakiery VAG ciężkie działa trzeba wystawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4widoV Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Kokpit - Autoglym Interior shampoo, czyści plastiki i zostawia matową powierzchnię, ładnie pachnieSkóra - coś z oferty GlipTone'a Lakier - dlaczego bez wosku???? Lapmy - Meguiar's - Kosmetyki samochodowe, Autokosmetyki, Chemia samochodowa - Strona główna tam znajdziesz head lamp restoration kit szmatki - czyli microfibry, tego jest od groma, do osuszania po myciu polecam Fluffy dryier Akcesoria i kosmetyki samochodowe: pasta, wosk -Auto Detailing Shop Poznań bez wosku dlatego, ze nie lubie woskowania :-D wole cos co sie wchlania w lakier, wosk jak dla mnie to tylko powierzchniowo, takze zarzuc czyms :-)' A i jeszcze prosilbym o cos do chromowanych elementow, znaczka audi, grilla, listew wokol okien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 chromy - Mother's Billet Chrome Polish co do wosku to się zlekka mylisz, kup Collinite 476 i będziesz happy, aplikacja bardzo łatwa i efekt "shine" bardzo dobry ew. sealant od Car Pro Reload ale pod to wosk jednak potrzebny będzie, Dodo Juice ma fajne woski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 godzin nie policzę ale 2 dni zeszły, najgorsze, że upał był więc się umęczyłem, dobrze, że garaż miałem do dyspozycji, lakier ciężki bo jakiś dziwny fiolet akryl, teraz wiem, że na lakiery VAG ciężkie działa trzeba wystawiać mówiłem że nie ma lekko:wink: znienawidzony przez detailerów wełniak czasami jest niezastąpiony:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 dosłownie, to mi uratowało sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Co masz za futro? Ja mam flexi,ale srednio zadowolony jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Czy IronX można używać na polerowanym, niezabezpieczonym aluminium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Czy IronX można używać na polerowanym, niezabezpieczonym aluminium? U mnie biały nalot się zrobił, pół dnia to usuwałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 180 mm Makity ---------- Post dopisany at 14:44 ---------- Poprzedni post napisany at 14:42 ---------- Podobno te Flexipadsa są bardziej wytrzymałe od Schollowskich futer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ma byc skuteczne:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 a Ty jakie futro polecasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ja mam flexi,ale chce zamowic jeszcze jakies inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 no ja też muszę bo 180 mm za wielkie na detale, muszę kupić 130 i 80 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4widoV Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 chromy - Mother's Billet Chrome Polishco do wosku to się zlekka mylisz, kup Collinite 476 i będziesz happy, aplikacja bardzo łatwa i efekt "shine" bardzo dobry ew. sealant od Car Pro Reload ale pod to wosk jednak potrzebny będzie, Dodo Juice ma fajne woski a powiedz mi, ten black hole caly, to potrzeba do tego wosku czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 chromy - Mother's Billet Chrome Polishco do wosku to się zlekka mylisz, kup Collinite 476 i będziesz happy, aplikacja bardzo łatwa i efekt "shine" bardzo dobry ew. sealant od Car Pro Reload ale pod to wosk jednak potrzebny będzie, Dodo Juice ma fajne woski a powiedz mi, ten black hole caly, to potrzeba do tego wosku czy jak? Black hole to tylko odżywka, zalecają położyć na niego warstwę wosku dla ochrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi