variocustoms Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 slepy, tak glinkę mam Bilt Hamber
slepy Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 slepy, tak glinkę mam Bilt Hamber tez nad nią myślę bo wychodzi dużo taniej niż kit Megsa musisz brać wszystko z Megsa? nie, ale Oskar ma niezłe ceny na Megs'a szampon, UC i wosk został mi z zeszłego sezonu, teraz to takie uzupełnienie zestawu A czemu pytasz? Proponujesz coś lepszego? ja bede robił zamówienie w showcarshine.pl, jest troszkę drożej niż u Oskara, ale wybór jest znacznie większy, bo jest tam nie tylko Megs
variocustoms Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 możesz zerknąć u mojego dostawcy www.all4auto.pl - jeżeli źle zrobiłem z wklejeniem tego linku w tym wątku to proszę dać znać i usunę bez bicia
slepy Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 możesz zerknąć u mojego dostawcy www.all4auto.pl - jeżeli źle zrobiłem z wklejeniem tego linku w tym wątku to proszę dać znać i usunę bez bicia znam ten sklep VArio , chce wziąść na początek 100gramową, ale narazie nie mają i wezmę chyba 200g , czekam tylko az bedą mieć dostępny UC i robię zamówienie, bo wezmę całego a nie sampler
variocustoms Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 mają UC ale na stronie jakoś sam nie znalazłem kupowałem UC w tym sklepie, kliknij kontakt i zadzwoń do Wojtka, podpytaj czy ma na stanie, jak chcesz jutro mogę go sam zapytać bo chcę podjechać po 5 L Surfex'a
slepy Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 mają UC ale na stronie jakoś sam nie znalazłem kupowałem UC w tym sklepie, kliknij kontakt i zadzwoń do Wojtka, podpytaj czy ma na stanie, jak chcesz jutro mogę go sam zapytać bo chcę podjechać po 5 L Surfex'a ja bede brał w showcarshine.pl , i tam czekają na dostawe UC, tak samo jak na Gold Class szampon , myślę że do następnego tygodnia już wszystko bedzie i złoże zamówienie
variocustoms Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 OK, źle zrozumiałem część wypowiedzi
slepy Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 OK, źle zrozumiałem część wypowiedzi Surfex, to jest APC tak?, ja myślę o APC od Megsa , ile ta 5litrówka z SurfexA kosztuje?
variocustoms Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 89 złotych za 5 L bańkę więc cena git, 1 L kosztuje 39 zł, używam Surfexa i jestem bardzo zadowolony, z APC Megsa nie miałem styczności więc się nie wypowiem na temat
lukaszr Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 Surfex całkiem ok - któregoś razu wezmę 2 na raz i porównam sobie z Megsowym: http://sklep.osconcepts.pl/bilt-hamber-surfex-hd-all-purpose-cleaner-p-78.html
slepy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Surfex całkiem ok - któregoś razu wezmę 2 na raz i porównam sobie z Megsowym: http://sklep.osconcepts.pl/bilt-hamber-surfex-hd-all-purpose-cleaner-p-78.html a tego APC od Megsa używałeś? daje radę? bo ten Surfex jest w takiej samej cenie, i nie wiem co brać
m1chal Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 , chce wziąść na początek 100gramową, ale narazie nie mają i wezmę chyba 200g chyba nie dostaniesz 100gramowej, bo wiekszosc sklepow juz od dawna nie ma i z tego co gdzies wyczytalem chyba juz nie bedzie
slepy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 , chce wziąść na początek 100gramową, ale narazie nie mają i wezmę chyba 200g chyba nie dostaniesz 100gramowej, bo wiekszosc sklepow juz od dawna nie ma i z tego co gdzies wyczytalem chyba juz nie bedzie no to szkoda, bo 200 jest spora, jak na jedno auto :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 slepy ale glinka 200 g to starczy na kilka razy a koszt 60 zł to nie majątek, ja ok 1/4 - 1/3 i zostało do ponownego użytku objechałem wielkiego pick-up'a - poszukaj chetnego do wspólnego zakupu i będzie 100 g za 30 zł
slepy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 slepy ale glinka 200 g to starczy na kilka razy a koszt 60 zł to nie majątek, ja ok 1/4 - 1/3 i zostało do ponownego użytku objechałem wielkiego pick-up'a - poszukaj chetnego do wspólnego zakupu i będzie 100 g za 30 zł wiem, wiem , napewno sie opłaca wziąść bardziej 200g, a ile ona może leżeć zeby sie jej nic nie stało? rok?
variocustoms Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Bilt Hamber ma fajne szczelne pudełko, jak LukaszR pisał przed użyciem namoczyć w ciepłej wodzie i do roboty
slepy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Bilt Hamber ma fajne szczelne pudełko, jak LukaszR pisał przed użyciem namoczyć w ciepłej wodzie i do roboty no pod koniec tygodnia bede zamawiał zabawki, dzisiaj zrobiłem próbę pianownicy Karchera, na zwykłym szamponie i fajnie pieni, tylko wiadomo ze nie utrzymuje sie tak jak aktywna piana
bryleks Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ja mam jeszcze Megsową glinkę, która od dwóch lat jest rozpakowana w pudełku w woreczku i nic jej nie jest.
variocustoms Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 aktywna piana i tak nie może być za długo na aucie, jak miałem myjnię to korzystaliśmy z Karchera RM806ASF z pianownicą, jak była dłużej niż 5-6 minut to na chromowanych listwach w grupie VAG zostawały dziwne plamy i zacieki i trzeba było polerować niestety
slepy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 aktywna piana i tak nie moze być za długo na aucie, jak miałem myjnię to korzystalismy z Karchera RM806ASF z pianownicą, jak była dłużej niż 5-6 minut to na chromowanych listwach w grupie VAG zostawały dziwne plamy i zacieki i trzeba było polerować niestety ja myślę o Neutral Ph Foam , wiadomo że piana nie bedzie siedzieć na aucie Bóg wie ile czasu , wychodzę z załozenia że lepiej bedzie auto przejechać tą pianą niż odrazu sie brać za mycie na 2 wiadra
Rekomendowane odpowiedzi