LortG Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgrzyt rantu felgi o krawężnik...polecam każdemu na dobre przebudzenie :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
A-rek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 Arek,mam 3 małe na zbyciu ,chcesz ? PS. Z rodowodem Kłokocińskim nie dzięki, jeden "książę" mi wystarczy panowie a co z nastepnym spotem :?: chcecie aby był normalnie w niedziele czy w sobote :?: będzie jakiś grill/ognisko :?: mam też taką propozycję aby może przez okres letni przesunąć godzinę spotkań na późniejszą, co wy na to :?:
H4mm3R Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 mi 25 czerwca (sobota) średnio pasuje... co do godz. to jestem za, najlepiej na 18stą.
A-rek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 co do godz. to jestem za, najlepiej na 18stą. ja bym nawet zaproponował 19:00 ale zrobimy tak jak większość będzie chciała
Polko_V Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 co do godz. to jestem za, najlepiej na 18stą. ja bym nawet zaproponował 19:00 ale zrobimy tak jak większość będzie chciała na tym juz musze byc, ni ma ho_Oja we wsi :!: Jedno jest pewne ,nie służy im . tee, bo powiem o Twoim romansie z Siemianem :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 10:34_________________________________________________ Kozio jebcy Ty za to teraz pościsz, bo fiona jest kotno a ja twierdze, ze zmienili dealera
blant88 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Arek zrób głosowanie na którą godzine bedzie pasować . PS. A CO Z NASZYMI RYBNICKIMI URODZINAMI :?:
A-rek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 Arek zrób głosowanie na którą godzine bedzie pasować . ankieta dodana PS. A CO Z NASZYMI RYBNICKIMI URODZINAMI :?: ja dzisiaj w nocy wyjeżdżam do roboty na 2 tyg więc będę dopiero pod koniec miesiąca i niestety nic w tym temacie nie mogę pomóc
wiesiek3d Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Przecież pisałem że trza coś zorganizować.
Arturoo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 a ja twierdze, ze zmienili dealera Może być .[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 17:58_________________________________________________Kto mi na ochotnika podepnie dziś vaga ,klima nie chodzi i mnie się jajka gotują
H4mm3R Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Kto mi na ochotnika podepnie dziś vaga ,klima nie chodzi i mnie się jajka gotują A jak myślisz :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Jade[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 18:25_________________________________________________Przyjade sam ,mała poszła na zakupy. Mszana/Turza
danielom Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Mi zas lezy 19 bo przynajmniej na spokojnie po robocie obiad zjem w sobote:
wiesiek3d Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Mi zas lezy 19 bo przynajmniej na spokojnie po robocie obiad zjem w sobote: O 18 obiadu się nie je tylko kolację
ROBERT Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 O 18 obiadu się nie je tylko kolację ew. obiadokolację
A-rek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 zmieniłem w pierwszym poście datę na 26 ale godz zostawiłem starą jakby miało jakieś ognisko wypalić ja dziś wyjeżdżam i będę dopiero 23 więc trzymta się
Rekomendowane odpowiedzi