A-rek Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 Arek spróbuj aku podładować , może słabnie nie sądze żeby to był aku bo pali na styk, jeśli chodzi o te kierunki to pewnie będzie to przerywacz (jeśli dobrze kojarze to chyba znajduje się w włączniku awaryjnych). a jeśli chodzi o sensor to myślałem o tym samym co Artur napisał Czujnik oleju z miski pewnie do wymiany będzie-też tak miałem
H4mm3R Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Tak przekaźnik jest w włączniku świateł awaryjnych, też to miałem zepsute w mojej B5 i wracałem tak z Niemiec 700km [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 20:02_________________________________________________Robert dzięki za zaproszenie na grila ale coś Ci to nie wyszło :polew: :polew:
m3rvin Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 pozdro z kawalerskiego :kox: :kox: zaglondej na cycki :> a nie forum :polew: :>
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 pozdro z kawalerskiego :kox: :kox: :drunk: :drunk: [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 22:10_________________________________________________ Robert dzięki za zaproszenie na grila ale coś Ci to nie wyszło :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 22:11_________________________________________________ pozdro z kawalerskiego :kox: :kox: zaglondej na cycki :> a nie forum :polew: :> chyba szwagra :gwizdanie:
m3rvin Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 niegodej ze na kawalerskim nima cycków takich
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 srebrnych [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 22:39_________________________________________________Pany rozbierał ktoś manetkę tempomatu w b5 :?: znalazłem coś takiego ale tu nie ma żadnej foty http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=152517.0;highlight=tempomat+b5
A-rek Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 pozdro z kawalerskiego :kox: :kox: zaglondej na cycki :> a nie forum :polew: :> dokładnie :> i czekamy na foto relacje z kawalerskiego
badboy Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 pozdro z kawalerskiego :kox: :kox: zaglondej na cycki :> a nie forum :polew: :> dokładnie :> i czekamy na foto relacje z kawalerskiego jo moga zdać relacja z panieńskiego haha jak Marzena wymiatała :slina:
Arturoo Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 pozdro z kawalerskiego :kox: :kox: zaglondej na cycki :> a nie forum :polew: :> dokładnie :> i czekamy na foto relacje z kawalerskiego jo moga zdać relacja z panieńskiego haha jak Marzena wymiatała :slina: będzie ostro jak tu Robert wpadnie :gwizdanie: :polew:
Polko_V Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 wiecie dzis mam malutki sukces, raczej moja zonka ma muly sukces, juz rok ze mna wytrzymala
H4mm3R Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 wiecie dzis mam malutki sukces, raczej moja zonka ma muly sukces, juz rok ze mna wytrzymala chociaż jedna
Arturoo Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 twarda sztuka z Twojej ślubnej :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Ploms Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 wiecie dzis mam malutki sukces, raczej moja zonka ma muly sukces, juz rok ze mna wytrzymala Gratulacje :0 Witam panowie mam takie pytanko, Powiedzcie mi co sądzicie o Końcówce wydechu z chromowaną blenda od Insygni. Zastanawiam się nad tym ale nie chce niczego zmaśćic
Rekomendowane odpowiedzi