m3rvin Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 eloo dziewczynki joł paniusiui reszta Bitches :hi:
wrzosu Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 a ja jezdze po polsce. wczoraj bylem w ciechanowie, teraz jestem we wloclawku i pedze zaraz na firme do swidnicy :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 a ja jezdze po polsce. wczoraj bylem w ciechanowie, teraz jestem we wloclawku i pedze zaraz na firme do swidnicy :gwizdanie: To coś mało jeździsz :gwizdanie:
Sztomel Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 To ja więcej miast zwiedziłem jak pijany wracałem pociągami z przysięgi kumpla kilkanaście lat temu Oczywiście nowy żołnierzyk nie wracał ze mną tylko z rodzinką autem.
wiesiek3d Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 To ja więcej miast zwiedziłem jak pijany wracałem pociągami z przysięgi kumpla kilkanaście lat temu Oczywiście nowy żołnierzyk nie wracał ze mną tylko z rodzinką autem. :polew:
wrzosu Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 a ja jezdze po polsce. wczoraj bylem w ciechanowie, teraz jestem we wloclawku i pedze zaraz na firme do swidnicy :gwizdanie: To coś mało jeździsz :gwizdanie: zamien sie na auta to bede wiecej jezdzil prawie nowy fiat fiorino niebieski dwuosobowy 1.3 multijet
Sztomel Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 wow ! Fiat Fiorino - toż to diabeł nie auto i to z takim mega silnikiem a teraz info dla kolegów -
ROBERT Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Robert ja n II zm w sobotę idę To żeś to zajeboł ... dyć już odpuśś :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Tak mnie wypisali , bo za tydzień zaś wyjeżdżam
andy_sky Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 wczoraj z wieczora mie cabriofan wyprzedził na ciągłej jezdzi synek jak waryjot, ni mog żech go gonić bo ino 10pkt mi brakuje a przewczora mie zatrzymali do dmuchania w alkomat ino jak żech dmuchnoł to się zjeboł
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 To ja więcej miast zwiedziłem jak pijany wracałem pociągami z przysięgi kumpla kilkanaście lat temu Oczywiście nowy żołnierzyk nie wracał ze mną tylko z rodzinką autem. dobre ,pojechałeś po wrzosie tak na marginesie avf od ojca ma wyczyszczone turbo ,jeszcze tylko zrobię logi do porównania i będę wiedział jak to faktycznie wygląda
m3rvin Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 To ja więcej miast zwiedziłem jak pijany wracałem pociągami z przysięgi kumpla kilkanaście lat temu Oczywiście nowy żołnierzyk nie wracał ze mną tylko z rodzinką autem. dobre ,pojechałeś po wrzosie tak na marginesie avf od ojca ma wyczyszczone turbo ,jeszcze tylko zrobię logi do porównania i będę wiedział jak to faktycznie wygląda To poslij mi logi bo dzis chipowanego AWX logowalem niby na 165psów poruwnomy Robert ty mosz AWX ?, i to nawet fajnie jechało
Rekomendowane odpowiedzi