Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 dobijecie mnie z tym ,dobra już będę grzeczny :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 odpoczywac - nie spac , a to je roznica -dzindziole :polew: :polew: ty se niesmiej a zbierej na webasto Ciebie dzindzol mieli godać :polew: Nimo webasto ale mu bynajmniej to 2,5TDI jeszcze jakoś jedzie w porównaniu do Twojego klekota :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 jak się uda to w poniedziałek furmanka zostanie u mechaniora na oglądnięcie "góry" silnika,jak będzie źle to będzie nowa hydraulika i wałeczki
roberts311 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam koledzy Może ktoś wie gdzie w okolicy szłoby ustawić dobrze zbieżność bo jak narazie to nie miałem do tego szczęścia... Najlepiej jakaś stacja z ostrymi szarpakami żeby na 100% nigdzie niebyło luzów. Pozdro.
Arturoo Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 W Magro jest ,w Bielsku w Skodzie mogę Ci też polecić . To tyle znam tylko w okolicy ,gdzie byłem i moge polecić . Na pewno w aucie z Q dobrze ustawią zbierzność.
wiesiek3d Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zboki i inne nacje włączając tych bez webasta Witam koledzy Może ktoś wie gdzie w okolicy szłoby ustawić dobrze zbieżność bo jak narazie to nie miałem do tego szczęścia... Najlepiej jakaś stacja z ostrymi szarpakami żeby na 100% nigdzie niebyło luzów. Pozdro. Szarpaki czy zbieżność :?: Szarpaki to tylko na stacjach diagnostycznych a zbieżność u Świerczyny ma takie komputerowe stanowisko. Świerczyna ma warsztat jak lecisz z Beaty na Niewiadom lub jadąc z Niedobczyc na Niewiadom ale musisz w Niedobczycach skręcić koło kościoła i później na rondzie pierwszy wyjazd na Beate.
m3rvin Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zboki i inne nacje włączając tych bez webasta cze bioły murzynie yny bys robil
wiesiek3d Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Trza jebać żeby z biydy sie wygrzebać :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 no nic musza jechac do roboty (O.III cz.III Vz)
wiesiek3d Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Każdego szkoda. Grześ a lampy lepiej świecą :?: po wymianie soczewek
m3rvin Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Trza jebać żeby z biydy sie wygrzebać :gwizdanie: CCCO jezdzisz to bidy nima :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Eeeeee tam B8 by się chciało :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Każdego szkoda. Grześ a lampy lepiej świecą :?: po wymianie soczewek ojj...tak o wiele lepiej swieca no nic dupia na gruba
Ploms Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Dobry.. Dziś znalazłem trochę czasu i poszperałem w necie. Znalazłem tylko to, w miarę najlepsze zdjęcie jakie było http://imageshack.us/photo/my-images/718/insg.jpg/ tak wygląda ta końcówka, dodam jeszcze ze jest podobna to tej co była montowana w 1,8 i dla tego sądzę ze się zmieści. Postaram się zrobić zdjęcie, może ktoś jeszcze będzie chętny
Rekomendowane odpowiedzi