A-rek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Arku Wiesiek regulatory dlr kupione Arek ale to są z tym dodatkowym przewodem? nie mam pojęcia, to są te z aukcji którą Artur mi podrzucił
andy_sky Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 dobranoc panowie muszę o 4 wstać bo do wrocka śmigam
wiesiek3d Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 nie mam pojęcia, to są te z aukcji którą Artur mi podrzucił Oby to były do Audi bo inaczej A pisałeś do niego że do naszych niuni to ma być ? dobranoc panowie muszę o 4 wstać bo do wrocka śmigam Szerokiej drogi, a po co Ty do tego Wrocka jeździsz ?
cabriofan Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Spam od spota nadrobiony ,czas na szychta :>
wiesiek3d Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jak co to Arek pisz do gościa żeby wysłał właściwe
ROBERT Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 A u mnie jeden żarnik na niebiesko zaczął świecić trzeba będzie oba naraz wymienić
wiesiek3d Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Spam od spota nadrobiony ,czas na szychta :> Toś se tu prziszoł yno spam poczytać Wiesiek dzięki No problem :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Wiesiek dzięki No problem :gwizdanie: Będę musiał się obstawić :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jak co to Arek pisz do gościa żeby wysłał właściwe napisałem
wiesiek3d Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Będę musiał się obstawić :gwizdanie: NIE :gwizdanie: od tego są kumple żeby pomagać napisałem No to OK [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 21:40_________________________________________________Dobranoc
ROBERT Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Będę musiał się obstawić :gwizdanie: NIE :gwizdanie: od tego są kumple żeby pomagać Dokładnie Spadam spać Narka
Arturoo Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 na wieczór Arek masz dostać regulator z 2 niebieskimi, 1 brązowym ,1 czerwonym ,1 czarnym,1 pomarańczowym przewodem. Moje wozidełko ma nowe przewody podciśnienia , wałki , hydraulikę ,jutro dostanie jeszcze Motula ,nowe filtry i ryjek na przód i powinien chodzić. Nagaru wszędzie gdzie tylko możliwe starałem się usunąć - w miarę dojścia,zastanawiam się na wypieprzeniem katalizatorów . Dostanę gdzieś koncentrat G12 ? Jutro jeszcze płyn do chłodnicy,do wspomagania i jazda w końcu.[br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 23:57_________________________________________________Luzu na wirniku delikatny poprzeczny ledwo wyczułwalny poprzeczny ,wzdłużnego nie dało rady wyczuć - jedna dobra informacja :gwizdanie:. znowu byłyby zaje.iste wakacje za naprawę .
danielom Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Katy wywal, to juz jednak ponad 200 tysi a po co 2x rozbierac. G12 oryginal czy febi styknie?
Arturoo Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jak cos to prawie 300k[br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 00:38_________________________________________________Koncentrat rozrobie g12 :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 00:39_________________________________________________Gdzie wywalac ,u kogo to zrobic ?
wiesiek3d Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 G12 kupisz bez problemu, a kat wywal u gościa od tłumików bo musi wspawać rurkę do obudowy kata. No toś się chłopie wykosztował
Rekomendowane odpowiedzi