seves Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Co do katow to sie waham jeszcze ,......czekasz na .........rns'a :gwizdanie: na rns'a tez czekalem
H4mm3R Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Masz AC ? Stanley raczej mo :gwizdanie: To na odszkodowanie nie licz :gwizdanie: Siemanko seves Arturo jak tam Twoja? wycinasz katy? powiedzcie mi bo ja oczywiscie sie nie znam :gwizdanie: wywalac kata u mnie? bo jestem umowiony z gosciem ma mi koncowki zakladac i jak go o kata zapytalem to ja pierd ale wywod strzelil ze jak wywale kata to mi turbina raz dwa padnie :gwizdanie: ze to mi badania nie przejdzie bo nowe przepisy wchodza ze to i ze tamto ze ile mam koni.. ze jak 190 to co ja chce fruwac no normlanie ... tylko mi do głowy cha ikonka przychodzi -> W benzin lepiej zostaw kata
stanley Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Masz AC ? Stanley raczej mo :gwizdanie: To na odszkodowanie nie licz :gwizdanie: Uzasadnij swoją wypowiedź
seves Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Masz AC ? Stanley raczej mo :gwizdanie: To na odszkodowanie nie licz :gwizdanie: nie nie to nie zaden przekret ja nie chce odszkodowania... musza te bojle jakos som naprawic/zaplacic chyba ze ktos mo jakis pomysl Stanley ze swojego ac swoja fure robi a ja se za_place
Arturoo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Tak na marginesie ,H4mm3R wczoraj zrobiłem te 2 łuki pod Skoczowem na 1,80km/h ,testój dzisiaj tam swoje stabilizatory jak pokecisz na Nałęże
seves Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Tak na marginesie ,H4mm3R wczoraj zrobiłem te 2 łuki pod Skoczowem na 1,80km/h ,testój dzisiaj tam swoje stabilizatory jak pokecisz na Nałęże Tys je kurde waryjot PS ja tam pamietam podobnie na mopliku lecialem
Sztomel Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Cholera jasna, bezpośrednio po gradzie patrzyłem tylko na blacharkę auta i było w miarę OK a dziś wsiadam pierwszy raz od tego czasu i chcę jechać a szyba przednia czołowa przed pasażerem popękana jak diabli i zaś nieprzewidziany wydatek a już kasa była odłożona na program
seves Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Cholera jasna, bezpośrednio po gradzie patrzyłem tylko na blacharkę auta i było w miarę OK a dziś wsiadam pierwszy raz od tego czasu i chcę jechać a szyba przednia czołowa przed pasażerem popękana jak diabli i zaś nieprzewidziany wydatek a już kasa była odłożona na program no kur serio ja zawsze myslalem ze Rybnik to jest wolny od takich zalaman pogody :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Tak na marginesie ,H4mm3R wczoraj zrobiłem te 2 łuki pod Skoczowem na 1,80km/h ,testój dzisiaj tam swoje stabilizatory jak pokecisz na Nałęże Że Ty potomka po sobie zostawisz, to nie znaczy że jo nie chca :gwizdanie: poza tym ja Nałęże dziś odpuszczam.[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 12:42_________________________________________________ Masz AC ? Stanley raczej mo :gwizdanie: To na odszkodowanie nie licz :gwizdanie: Uzasadnij swoją wypowiedź chodziło mi o sevesa, Ty masz AC to masz i kasę
seves Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Tak na marginesie ,H4mm3R wczoraj zrobiłem te 2 łuki pod Skoczowem na 1,80km/h ,testój dzisiaj tam swoje stabilizatory jak pokecisz na Nałęże Że Ty potomka po sobie zostawisz, to nie znaczy że jo nie chca :gwizdanie: poza tym ja Nałęże dziś odpuszczam. :polew: :polew:
seves Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Tak na marginesie ,H4mm3R wczoraj zrobiłem te 2 łuki pod Skoczowem na 1,80km/h ,testój dzisiaj tam swoje stabilizatory jak pokecisz na Nałęże Że Ty potomka po sobie zostawisz, to nie znaczy że jo nie chca :gwizdanie: poza tym ja Nałęże dziś odpuszczam.[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 12:42_________________________________________________ Masz AC ? Stanley raczej mo :gwizdanie: To na odszkodowanie nie licz :gwizdanie: Uzasadnij swoją wypowiedź chodziło mi o sevesa, Ty masz AC to masz i kasę no domyslilem sie, bo troche to zagadkowo ze Stanleyem napisalem i moznabylo to tak zrozumiec nie nie planujemy takiego przekretu
H4mm3R Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Cholera jasna, bezpośrednio po gradzie patrzyłem tylko na blacharkę auta i było w miarę OK a dziś wsiadam pierwszy raz od tego czasu i chcę jechać a szyba przednia czołowa przed pasażerem popękana jak diabli i zaś nieprzewidziany wydatek a już kasa była odłożona na program 500zł nie Twoje :gwizdanie: wykup sobie ubezpieczenie na szyby w PZU za 50zł na rok chyba że gdzieś indziej auto ubezpieczasz.
Arturoo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Lecialem przed motorkiem bo kolo :> wymiekl przed lukiem .[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 12:50_________________________________________________ Tak na marginesie ,H4mm3R wczoraj zrobiłem te 2 łuki pod Skoczowem na 1,80km/h ,testój dzisiaj tam swoje stabilizatory jak pokecisz na Nałęże Że Ty potomka po sobie zostawisz, to nie znaczy że jo nie chca :gwizdanie: poza tym ja Nałęże dziś odpuszczam. :polew: :polew: No potomka zostawię i nauczę jeździć osobiście ,na egzaminie będzie na rękawie zawracał na raz ,a nie na trzy
m3rvin Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 :hi: artruro sry zech społ i mi se tel rozładował [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 12:56_________________________________________________kto bydzie miec 1600 stron i flacha
wiesiek3d Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Tych poprzednich flach jakoś nie widziałem
seves Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Tych poprzednich flach jakoś nie widziałem nie no z jedna byla Lecialem przed motorkiem bo kolo :> wymiekl przed lukiem .[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 12:50[hr Artur wiesz ze tak jest latwo raz dwa sie zapomniec
wiesiek3d Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 nie no z jedna byla No była może i nie jedna ale nie 15. Artur jak chcesz oglądać potomka, a ja swoje wnuki to zwolnij bo nas zabijesz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi