badboy Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Bayern Bayern :decayed: auf geht's :>
badboy Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 A-rek widziałem Cię jakieś pół godz. temu jak wyjezdżałeś spod szpitala w wodzisławiu, ale jak dobrze widziałem jeszcze bez pociechy i nowej Mamusi
A-rek Opublikowano 10 Września 2011 Autor Opublikowano 10 Września 2011 A-rek widziałem Cię jakieś pół godz. temu jak wyjezdżałeś spod szpitala w wodzisławiu, ale jak dobrze widziałem jeszcze bez pociechy i nowej Mamusi to jednak dobrze poznałem i też cię widziałem :> jutro odbieram moje panie do domu
Sztomel Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 No i jak koledzy obstawiacie walkę bokserską bo ja czuję, że Adamek dostanie wciry tylko jeszcze nie wiem w której rundzie ale z pewnością przegra ?
A-rek Opublikowano 10 Września 2011 Autor Opublikowano 10 Września 2011 no zobaczymy, walka się zaczyna
m3rvin Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 z tego co je w TV to Adamek je pewny wygranej :gwizdanie: :gwizdanie:
Sztomel Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 a ja już widzę, że Adamek klęknął w 2 rundach : w 2 i chyba 4, zaraz będzie po nim. Biedak, kto mu zakontraktował walkę a Vasilijem ? Adamek trzyma gardę a Vitalij ma to w d....Zupełnie jakbym oglądał kiedyś walkę Chrisa Eubanka z Nigelem Benem - Ci co maja po 30 lat i oglądali wtedy walki bokserskie na Sportkanal to mają podgląd. Chris zupełnie nie trzymał gardy a mimo to posyłał gości na deski - super bokser jak dla mnie. Adamek powiedział, że "łątwo skóry nie sprzeda" a taka wypowiedź wiąże się z tym, że sam utracił wiarę w wygraną tylko liczy że dotrzyma końca chodź wątpię. No i stało się, runda 10 i Adamek jest już nieprzytomny i sędzia przerwał tę nierówną walkę. Ja taki byłem po 0,7 litra i 2 piwa sam, baba mnie nie chciała znać a ja ją owszem ale już nie podziałałem Baba powiedziała, że jestem KO
m3rvin Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 no i by było na tyle skokoł skokoł i nic niewyskokoł :no:
A-rek Opublikowano 10 Września 2011 Autor Opublikowano 10 Września 2011 kilka rund Adamek miał ładnych ale za chiny nie umiał trafić Kliczke w zęby
Sztomel Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Zaraz potem będę walił grilla z 90 na 180 parę, koników. Kto mi fiknie ze 140 koników filmu ?
H4mm3R Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Zaraz potem będę walił grilla z 90 na 180 parę, koników. Kto mi fiknie ze 140 koników filmu ? Co to ?
ROBERT Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 ... Adamek powiedział, że "łątwo skóry nie sprzeda" a taka wypowiedź wiąże się z tym, że sam utracił wiarę w wygraną tylko liczy że dotrzyma końca chodź wątpię. No i stało się, runda 10 i Adamek jest już nieprzytomny i sędzia przerwał tę nierówną walkę. ... Jak dla mnie Tomek łatwo skóry nie oddał ... poza tym "GÓRAL" jak dla mnie jest gościem ... wytrzymał z Vladkiem 10 rund :good: ... w tej chwili , na Świecie nie ma przeciwnika na Vladimira K. ... dopóki nie skończy kariery :gwizdanie: ... taka prawda ... jedynie HAYE i ADAMEK stawili mu ( w miarę ) czoła Za duża przewaga zasięgu dla Vladimira ( jak zresztą w prawie każdej jego walce ) ... poza tym Kliczko to "Maszyna" ... robi swoje i tyle ... lewa , lewa , lewa ... z prawej JEB ... i znowu ... lewa , lewa , lewa ... z prawej JEB , itd. ... jak ktoś z Was patrzy na boks to wie o czym mówię , bo rzadko się zdarza żebym przegapił walkę WBC [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 00:50_________________________________________________ no i by było na tyle skokoł skokoł i nic niewyskokoł :no: Jak dla mnie ( prostego zresztą człowieka ) "wyskokoł" i to wkurwy [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 00:52_________________________________________________ Zaraz potem będę walił grilla z 90 na 180 parę, koników. Kto mi fiknie ze 140 koników filmu Co to ? albo Tomasz się napił , albo robi programa :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Robert bier http://m.ibood.com/pl/pl/
ROBERT Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Robert bier http://m.ibood.com/pl/pl/ Bardzo fajno cena :good: :good: ... ale niestety nie teraz :kwasny:
Sztomel Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Co to ? albo Tomasz się napił , albo robi programa :gwizdanie: o kurde ale siara jak dziś czytam swoje teksty. Faktycznie i się napiłem i będę modził dziada
Pretor Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Tyle miesięcy czekałem na tą walkę, oglądałem galę online na necie i zasnąłem przed walką wieczora, obudziłem się w łóżku o 2.00 z lapkiem w rękach po walce . W sumie to nie dawałem Adamkowi większych szans, ale byłem ciekawy w jakim stylu przegra walkę i powiem, że z tego co czytałem i oglądałem jakieś urywki siary sobie nie narobił.
Rekomendowane odpowiedzi