H4mm3R Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 :hi: Wiesiek Ty sie tak nie jarej androidem 4.0, bo jeszcze pół roku temu byś tylko nokia 3310 używał :gwizdanie: Szkoda Robert że nie powiedziałeś wcześniej o tym zamówieniu u Tom'a, byś mi 4 świeczki z BERU zamówił... [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 11:54_________________________________________________ Nie chodzi o firmę, chodzi mi o typ i właściwości. no właśnie ten Febi to wszystko ma a co Elsa na to :?: są tam jakieś informacje dotyczące tego :?: ELSA mówi lać ori za 2x wieksza cene z przeklejoną etykieta Ori płyn 35zł / 1L a febi po ile masz? 30zł ?[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 11:55_________________________________________________U mni też coś wspomaganie niedomaga, a miesiąc tmu pompe wymieniałem
wiesiek3d Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Jak chcesz możemy prowadzić merytoryczne dywagacje na temat wyższości etykiety. :gwizdanie:
danielom Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Ori płyn 35zł / 1L a febi po ile masz? 30zł ? 21zł / 1L Po co płacić za etykiete ? [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 11:59_________________________________________________Ja bede niedlugo brał coś u Toma
H4mm3R Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Ori płyn 35zł / 1L a febi po ile masz? 30zł ? 21zł / 1L Po co płacić za etykiete ? Tak samo masz z parówkami produkowanymi dla tesco a dla biedronki, w tych dla tesco jest 30% mięsa a w tych dla biedronki 15% no ale identycznie wyglądają :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Ori płyn 35zł / 1L a febi po ile masz? 30zł ? 21zł / 1L Po co płacić za etykiete ? Tak samo masz z parówkami produkowanymi dla tesco a dla biedronki, w tych dla tesco jest 30% mięsa a w tych dla biedronki 15% no ale identycznie wyglądają :gwizdanie: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 12:05_________________________________________________ Wiesiek[/b] Ty sie tak nie jarej androidem 4.0, bo jeszcze pół roku temu byś tylko nokia 3310 używał :gwizdanie: Jak jo mioł taki fon toś TY nie wiedzioł co to jest telefon
H4mm3R Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Wiesiek Ty sie tak nie jarej androidem 4.0, bo jeszcze pół roku temu byś tylko nokia 3310 używał :gwizdanie: Jak jo mioł taki fon toś TY nie wiedzioł co to jest telefon Spoko dziadek ale jo ida z postępem :decayed:[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 12:09_________________________________________________Arek a A8 nie chcesz http://otomoto.pl/audi-a8-4-2-quattro-navi-tv-skora-C18750434.html :polew:
danielom Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Ori płyn 35zł / 1L a febi po ile masz? 30zł ? 21zł / 1L Po co płacić za etykiete ? Tak samo masz z parówkami produkowanymi dla tesco a dla biedronki, w tych dla tesco jest 30% mięsa a w tych dla biedronki 15% no ale identycznie wyglądają :gwizdanie: Bzdura, FEBI robi dla VW/Audi i masz to samo tylko w innym opakowaniu, co myslisz ze lepszy bedzie bo idzie do ASO ? Prosze Cie..
wiesiek3d Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Spoko dziadek ale jo ida z postępem Jo zaś sie cofna :>
H4mm3R Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Ori płyn 35zł / 1L a febi po ile masz? 30zł ? 21zł / 1L Po co płacić za etykiete ? Tak samo masz z parówkami produkowanymi dla tesco a dla biedronki, w tych dla tesco jest 30% mięsa a w tych dla biedronki 15% no ale identycznie wyglądają :gwizdanie: Bzdura, FEBI robi dla VW/Audi i masz to samo tylko w innym opakowaniu, co myslisz ze lepszy bedzie bo idzie do ASO ? Prosze Cie.. Mam w garażu olej do skrzni CVT z FEBI i ori z ASO i różnicę widać gołym okiem i po zapachu, więc nie mów mi że niema różnicy, bo FEBI robi dla VW/AUDI.
wiesiek3d Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 No nie wiem czy FEBI robi dla VW/ AUDI
danielom Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 usunalem post bo doczytalem ze nie mam nawet w nexii mialem
wiesiek3d Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 usunalem post bo doczytalem ze nie mam nawet w nexii mialem :?:
wiesiek3d Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 czujnik zapiecia pasa A co lubisz jak piszczy w aucie
H4mm3R Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Lepiej zapiąć te pasy, bo za ich brak jest teraz 500zł i chyba 5pkt. karnych. To samo tyczy się pasażerów.
A-rek Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 Arek a A8 nie chcesz http://otomoto.pl/audi-a8-4-2-quattro-navi-tv-skora-C18750434.html :polew: kurde gdyby nie ta skrzynia automatyczna....... Lepiej zapiąć te pasy, bo za ich brak jest teraz 500zł i chyba 5pkt. karnych. To samo tyczy się pasażerów. no nie żartuj [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 14:53_________________________________________________Taryfikator 2011 http://www.mmpoznan.pl/blog/entry/254823/Aktualny+taryfikator+mandat%C3%B3w+2011+-+obowi%C4%85zuje+od+20+stycznia+2011.html za brak pasów 100 zł
ROBERT Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Nie chodzi o firmę, chodzi mi o typ i właściwości. no właśnie ten Febi to wszystko ma a co Elsa na to :?: są tam jakieś informacje dotyczące tego :?: ELSA mówi lać ori za 2x wieksza cene z przeklejoną etykieta Wcale , że nie bo lałem kiedyś do [b5] właśnie tego FEBI , w [b6] w zeszłym roku wymieniałem tez płyn ale kupiłem go w ASO i jest według tego zielonego Febi duuuużo rzadszy , poza tym znajdź mi na tym opakowaniu FEBI'ego aprobatę VW/Audi to masz flaszkę [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 15:00_________________________________________________ No nie wiem czy FEBI robi dla VW/ AUDI Chociaż poczciwy Wiesiek ma rację [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 15:02_________________________________________________ Lepiej zapiąć te pasy, bo za ich brak jest teraz 500zł i chyba 5pkt. karnych. To samo tyczy się pasażerów. Ja się nauczyłem i nawet przed odpaleniem silnika zapinam pasy , już tak ładnych kilka latek ... i nie chodzi mi tylko o mandaty [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 15:04_________________________________________________ Tak samo masz z parówkami produkowanymi dla tesco a dla biedronki, w tych dla tesco jest 30% mięsa a w tych dla biedronki 15% no ale identycznie wyglądają :gwizdanie: Mniej więcej o to chodzi ( taka różnica ) , może nie ze wszystkimi częściami/płynami itp. tak jest ale dosyć często się to zdarza [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 15:07_________________________________________________Tomek ile u Ciebie za 7M0 919 376 :?:
danielom Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Nie chodzi o firmę, chodzi mi o typ i właściwości. no właśnie ten Febi to wszystko ma a co Elsa na to :?: są tam jakieś informacje dotyczące tego :?: ELSA mówi lać ori za 2x wieksza cene z przeklejoną etykieta Wcale , że nie bo lałem kiedyś do [b5] właśnie tego FEBI , w [b6] w zeszłym roku wymieniałem tez płyn ale kupiłem go w ASO i jest według tego zielonego Febi duuuużo rzadszy , poza tym znajdź mi na tym opakowaniu FEBI'ego aprobatę VW/Audi to masz flaszkę Jakby szło znaleźć to by nie sprzedawali pod swoja etykieta. Ma spełniać normy danego producenta, tak jak z olejami. Gdzies czytałem, że wykonywali dla nich płyny, zreszta przetarg na produkcje danej partii produktow wygrywa ten kto zglosi sie z najlepsza oferta cenowa. To samo zawieszenie, nie tylko Lem robil, TRW też. A że rzadszy to wg wiekszosci opini wcale nie lepiej dla wspomagania
ROBERT Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Jakby szło znaleźć to by nie sprzedawali pod swoja etykieta. Ma spełniać normy danego producenta, tak jak z olejami. Gdzies czytałem, że wykonywali dla nich płyny, zreszta przetarg na produkcje danej partii produktow wygrywa ten kto zglosi sie z najlepsza oferta cenowa. To samo zawieszenie, nie tylko Lem robil, TRW też. A że rzadszy to wg wiekszosci opini wcale nie lepiej dla wspomagania Jak by spełniał to musi być na opakowaniu to zaznaczone , że spełnia jakieś tam normy , posiada aprobaty jakiegoś tam producenta samochodów ... jak ich nie posiada , nie spełnia to też ich po prostu nie może na swoim opakowaniu mieć Po drugie według mnie właśnie to , ze ten FEBI jest gęstszy powoduje problemy ze wspomagania gdy konkretnie się wychłodzi ( co za tym idzie jeszcze bardziej zgęstnieje ) ... założę się , że gdy płyn troszkę się rozgrzeje Arek problemów żadnych ze wspomaganiem nie ma ( bo olej hydrauliczny w układzie kierowniczym zrobi się po prostu rzadszy )
Rekomendowane odpowiedzi