Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 09:49_________________________________________________

miałem sprawę do załatwienia z siemianem i poleciałem

H4mm3R powinien wiedzieć ,że siemian jest bardzo pomocny w wielu kwestiach ,a ja aż tak "nowoczesny" jak Palikot nie jestem

To się załatwia sprawę ale nie przez :sex::decayed:

:punish:

:palacz:

Jak się Kasia o tym dowie :baseball:

Twoja ? :decayed:

Twoja, co Ty wieczorami w Bielsku wyprawiasz :gwizdanie: z braku miłości padnie jak koza od Roberta :gwizdanie: :decayed:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie wiecie może gdzie idzie kupić pompe tandem vacum do B6 albo umiecie załatwić :)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

Kapelusze

Opublikowano

Panowie wiecie może gdzie idzie kupić pompe tandem vacum do B6 albo umiecie załatwić :)

do 1.9TDI? Ja mam za 590ZŁ nówka ori :cool1:[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 18:02_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=220880.0;highlight=pompa

Opublikowano

do 1.9TDI? Ja mam za 590ZŁ nówka ori :cool1:[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 18:02_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=220880.0;highlight=pompa

Ale coś z tymi Twoimi teilami chyba nie tak :mysli::cool1:

Ostatnie posty w tym wątku :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

Hammer umiesz załatwić wycieraczki, banany z ASO ?

Opublikowano

Gościu miał pecha i mu się pompa wody rozleciała na wirniku, mechanik nie popatrzał i zamontował :gwizdanie: jest gwarancja zawsze może zwrócić :cool1:[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 19:23_________________________________________________

Jutro Ci powiem :wink4:[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 19:23_________________________________________________Pretor nie mijaliśmy się czasem w poniedziałek w Turzy ? :gwizdanie:

Opublikowano

Wiesiek jedzie na spota :evil:

Opublikowano

Nie zauważyłem, a o której bo w poniedziałek jechałem przez Turzę?

Opublikowano

jeden fałszywy ruch i dziekuje dobranoc..

Opublikowano

Ja kupiłem VALEO XTRM od Tom'a jakieś półtora roku temu i śmigają aż miło do dziś ( płaciłem 99 zł za kpl. ) :wink4:

W ASO są SWF , czyli to takie "lepsze" wydanie VALEO :wink4:

Opublikowano

Nie zauważyłem, a o której bo w poniedziałek jechałem przez Turzę?

14:30 :cool1:[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 19:32_________________________________________________

Wiesiek jedzie na spota :evil:

Później łebki to oglądają i wkręcają sobie nieśmiertelność i statystyki rosną :gwizdanie:

Opublikowano

To nie bylem ja :wink4: o tej godzinie robiłem turbinę w A3.

Opublikowano

Cisza :gwizdanie:

Opublikowano

Ja kupiłem VALEO XTRM od Tom'a jakieś półtora roku temu i śmigają aż miło do dziś ( płaciłem 99 zł za kpl. ) :wink4:

W ASO są SWF , czyli to takie "lepsze" wydanie VALEO :wink4:

valeo w zupełności mnie zadowolą :)[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 19:52_________________________________________________robert jaki on ma dokładnie nick? to od razu uderzę :)[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 19:52_________________________________________________

Gościu miał pecha i mu się pompa wody rozleciała na wirniku, mechanik nie popatrzał i zamontował :gwizdanie: jest gwarancja zawsze może zwrócić :cool1:[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 19:23_________________________________________________

Jutro Ci powiem :wink4:[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 19:23_________________________________________________Pretor nie mijaliśmy się czasem w poniedziałek w Turzy ? :gwizdanie:

my mijaliśmy się przedwczoraj i dziś :decayed: