danielom Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 _________________________________________________Dopisany: 27 Październik 2011, 17:39_________________________________________________Robert ETKA aktualizacja ale wy se synki tą aktualizacją jaracie :kox: jakby b8 albo jeszcze nowszymi jezdzili i miala sie na cos przydac
wiesiek3d Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 B8 jest nowe i taili do niego nie trzeba
ROBERT Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 _________________________________________________Dopisany: 27 Październik 2011, 17:39_________________________________________________Robert ETKA aktualizacja ale wy se synki tą aktualizacją jaracie :kox: jakby b8 albo jeszcze nowszymi jezdzili i miala sie na cos przydac A ETKA tylko do [b8] jest ?
wiesiek3d Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 A ETKA tylko do [b8] jest ? A potem piszą Robert co to jest za część albo nr
Arturoo Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 A ETKA tylko do [b8] jest ? A potem piszą Robert co to jest za część albo nr no pod tym względem to dobrze ,że Robert ma świeżą etkę
m3rvin Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 _________________________________________________Dopisany: 27 Październik 2011, 17:39_________________________________________________Robert ETKA aktualizacja ale wy se synki tą aktualizacją jaracie :kox: jakby b8 albo jeszcze nowszymi jezdzili i miala sie na cos przydac ni sprzydowo se niekiedy yny cieżko coś w niej znależć [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 19:33_________________________________________________ A ETKA tylko do [b8] jest ? A potem piszą Robert co to jest za część albo nr no ciekawy kiery
badboy Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 _________________________________________________Dopisany: 27 Październik 2011, 17:39_________________________________________________Robert ETKA aktualizacja ale wy se synki tą aktualizacją jaracie :kox: jakby b8 albo jeszcze nowszymi jezdzili i miala sie na cos przydac ni sprzydowo se niekiedy yny cieżko coś w niej znależć [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 19:33_________________________________________________ A ETKA tylko do [b8] jest ? A potem piszą Robert co to jest za część albo nr no ciekawy kiery ważne że mają najnowszą, to się liczy
wiesiek3d Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 ważne że mają najnowszą, to się liczy Ty mądrala :bicz3:
Arturoo Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 no ciekawy kiery np.ja [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 19:44_________________________________________________ ważne że mają najnowszą, to się liczy Ty mądrala :bicz3: lubisz ten sport widzę :polew: :polew: :polew:
wiesiek3d Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Jo do BB z wazeliną nie jeżdżę :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Jo do BB z wazeliną nie jeżdżę :gwizdanie: jeździsz bez
wiesiek3d Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Jo do BB z wazeliną nie jeżdżę :gwizdanie: jeździsz bez Wcale
blant88 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 a podziękował wam "Wieśku i Robercie" a zaczynam 1.XII a 0.7 nie bardzo prędzej 1L :>
m3rvin Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 no ciekawy kiery np.ja to było retoryczne jo se też pytom
A-rek Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 To idź i przerób 25 lat na dole ( ale nie na jakimś "uboczu" tylko w ścianie , przodku ... ) wtedy zobaczymy jak będziesz gadał ... baaa przerób jeden dzień i oczy Ci się otworzą , nie jeden po takim dniu odchodzi poprostu prawda, niech zjada, ida do sciany lub na przodek oczywiscie z torby np jak moja co wazy 10kg na drugiej stronie KA 60 co wazy 4kg i oczywiscie "asortyment" do sciany...weze, kostki, kasety..., to pogadamy czytając to stwierdzam, że uważacie że wykonujecie najcięższą robote na świecie, a ci co na "dole" nie robią nie wiedzą co to praca..... inni też mogą się naj..ać robiąc na "górze" ps: Pretor doczytałem twoją wypowiedz i mam dokładnie to samo zdanie i te same przemyślenia
wiesiek3d Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 a podziękował wam "Wieśku i Robercie" a zaczynam 1.XII a 0.7 nie bardzo prędzej 1L :> To idź i przerób 25 lat na dole ( ale nie na jakimś "uboczu" tylko w ścianie , przodku ... ) wtedy zobaczymy jak będziesz gadał ... baaa przerób jeden dzień i oczy Ci się otworzą , nie jeden po takim dniu odchodzi poprostu prawda, niech zjada, ida do sciany lub na przodek oczywiscie z torby np jak moja co wazy 10kg na drugiej stronie KA 60 co wazy 4kg i oczywiscie "asortyment" do sciany...weze, kostki, kasety..., to pogadamy czytając to stwierdzam, że uważacie że wykonujecie najcięższą robote na świecie, a ci co na "dole" nie robią nie wiedzą co to praca..... inni też mogą się naj..ać robiąc na "górze" ps: Pretor doczytałem twoją wypowiedz i mam dokładnie to samo zdanie i te same przemyślenia Prezes a czytałeś wszystko czy wybiurczo
ROBERT Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 czytając to stwierdzam, że uważacie że wykonujecie najcięższą robote na świecie, a ci co na "dole" nie robią nie wiedzą co to praca..... inni też mogą się naj..ać robiąc na "górze" Nigdzie tak nie napisałem , ani z tego co pamiętam żaden z nas Chyba , że zapomniałem to zacytuj Mówiłem tylko , że niech ktoś nie "płacze" , że musi do 65 lat robić a np. górnikom "wystarczy" 25 lat pracy na dole , po pierwsze na razie jest 25 lat , jak ja będę odchodził na emeryturę to przypuszczam , że wiek będzie już podniesiony , po drugie kto komu broni robić na KWK ? A to , że Ciężko się tam dostać to już inna sprawa ale nie miejcie też przez to do kogoś pretensji , ... jak mówiłem , nie jeden był taki mądry a jak przerobił jeden , dwa dni to się zwolnił ... po któreś tam może i jakiś wasz znajomy , kolega itp. który nie dawno się przyjął opowiadał wam jak to za***iście jest , że nic cała szychtę nie robi to zapytajcie go ile robi , gdzie był , czy był już chociaż raz w ścianie itp. ale nie na "wycieczce" ze swoim instruktorem tylko na serio pracował ... teraz dla nowoprzyjętych jest taka ochrona , że aż mnie to śmieszy , tego mu nie wolno , tamtego ... jak ja sie przyjmowałem czegoś takiego nie było , dla mnie niektóre "przepisy" dla nowoprzyjętych są cholernie śmieszne Pogadajcie z kimś kto napier^ala w ścianie , przodku to wam powie jak to "nic nie robi" , ile się nawdycha pyłu itp.
Arturoo Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 mam 2 szwagrów co robią w kopalni i żaden nie mówił mi jeszcze ,że siedzą i grają tam w karty :gwizdanie: wyluzujcie naj...ć się idzie w każdej pracy :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Dodam jeszcze , że wiem , że są stanowiska na kopalni na których śmiało można by było do 65 lat popracować , ale nie Ci co robią na dole ( tzn, Ci co zjeżdżają na dół , bo są też tacy co mają dołowe szychty a w życiu byli kilka razy na dole )
Arturoo Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 różne rzeczy w życiu robiłem i wiem ,że nie trzeba przenieść w ciągu 5 minut tony by paść po pracy na pysk
Rekomendowane odpowiedzi