danielom Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Jak dla mnie to syf i znajomkostwo, za oszustwo normalnie idzie się siedzieć, wg mnie to powinni mu VIPa wziąć. Zgadzam sie [br]Dopisany: 28 Październik 2011, 08:44_________________________________________________a cwaniaki i tak go uciszyli bo dupnie zlamal regulamin. gdyby tego nie zrobil to by pewnie nikt sie nie dowiedzial.
Polko_V Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 co do "manipulacji..." - dla mnie to jedna wielka kpina malik...ma vip'a i tylko uciszenie , jakby ktos z nas to napisal typu "zwykly" by dostal bana na wiecznosc a admin lukaszr..tez pokazal "klase" :gwizdanie: poprzez kare i "...znam malika..on by nie byl do tego zdolny..."
danielom Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 co do "manipulacji..." - dla mnie to jedna wielka kpina malik...ma vip'a i tylko uciszenie , jakby ktos z nas to napisal typu "zwykly" by dostal bana na wiecznosc a admin lukaszr..tez pokazal "klase" :gwizdanie: poprzez kare i "...znam malika..on by nie byl do tego zdolny..." Ten cały Prometeo tez ładne PW wystosował, chociaż ten cały łukaszr czy jak mu tam, tak płakał że tamten wyskoczyl na publika a sam teraz jego PW wrzucił na forum. Dziecinada.
wiesiek3d Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 A może by tak założyć temat, opinie na temat tej akcji, ciekawe czy kropka lub bana bym dostał :?:
danielom Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Napewno, bo widać że tu usilnie chca wszystko maskować Rozgłos dla przekrętów i cwaniaków jest bardzo niechetnie przyjmowany.
Polko_V Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 heh...Wiesku...ty byl bys w trakcie zakladania tematu a juz bys zapewne dostl kropka
wiesiek3d Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 To może spróbuję, a co mi tam najwyżej oleję to forum
Polko_V Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 ee...nie rob tego, bo duzo sie tu dzieje i bys musial zalozyc drugie konto pod pseudonimem wiesiek4d [br]Dopisany: 28 Październik 2011, 10:39_________________________________________________dobra nara bo do roboty, a trza jakos ladnie stanac na tych naszych grubskich parkingach
Arturoo Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 A może by tak założyć temat, opinie na temat tej akcji, ciekawe czy kropka lub bana bym dostał :?: Jestem za
Arturoo Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Wynienili cala glowice i dalej cos tam jest nie tak , musze sprawdzic jeszcze wtryski bo tylko to zostalo jeszcze stare .
danielom Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 To dziwne bardzo.. Zaraz bedzie caly motor nowy..
ROBERT Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Nie to miałem na myśli, chodziło mi o to, że do starszych aut baza sie nie rozwija przecież Wiec po co sie tak napinać na aktualizacje ? Właśnie , że baza też się zmienia , zmieniają się nr. części wycofywanych , zmienia się cennik itd. [br]Dopisany: 28 Październik 2011, 15:56_________________________________________________ Lipa dalej Artur ciekawi mnie ile jeszcze wytrzymasz z tym Twoim klekotem
wiesiek3d Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 I już w chacie , ale idę coś porobić :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi