blant88 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 mam zdjęcia tego miejsca co sądzicie o tym :?: :
ROBERT Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 mam zdjęcia tego miejsca co sądzicie o tym :?: : Dla mnie gicior
blant88 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 mam zdjęcia tego miejsca co sądzicie o tym :?: : Dla mnie gicior tylko jest problem bo niby tam autami nie mozna wjechac trzeba zaparkować przed tym wjazdem [br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 20:00_________________________________________________to kiedy odprawiamy małą ucztę z karczkiem ,kiełbaską itd. :>
ROBERT Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 tylko jest problem bo niby tam autami nie mozna wjechac trzeba zaparkować przed tym wjazdem No to staniemy przed wjazdem
H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 tylko jest problem bo niby tam autami nie mozna wjechac trzeba zaparkować przed tym wjazdem No to staniemy przed wjazdem I Ty mnie bydziesz cis po tej trowie :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 tylko jest problem bo niby tam autami nie mozna wjechac trzeba zaparkować przed tym wjazdem No to staniemy przed wjazdem no ,tylko myślałem tak o Tomaszu i Krzyśku ale to dźwigniemy wjazd i wjadą
ROBERT Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 I Ty mnie bydziesz cis po tej trowie :gwizdanie: Ja tam nie wiem czy Ty w ogóle będziesz mógł tam podjechać :gwizdanie: :tongue4:
blant88 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 tylko jest problem bo niby tam autami nie mozna wjechac trzeba zaparkować przed tym wjazdem No to staniemy przed wjazdem I Ty mnie bydziesz cis po tej trowie :gwizdanie: właśnie to chciałem powiedzieć :>
ROBERT Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 A co za problem po trawie przejechać na ich wehikułach najwyżej troszkę się ich popchnie
H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 I Ty mnie bydziesz cis po tej trowie :gwizdanie: Ja tam nie wiem czy Ty w ogóle będziesz mógł tam podjechać :gwizdanie: :tongue4: Bez Ciebie ni tylko zaś siekierką się w palec nie ciachnij
ROBERT Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 pocisnymy Cie najwyżej po tyj trowie
Polko_V Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 juz jestem tylko jest problem bo niby tam autami nie mozna wjechac trzeba zaparkować przed tym wjazdem No to staniemy przed wjazdem I Ty mnie bydziesz cis po tej trowie :gwizdanie: :polew: pocisnymy Cie najwyżej po tyj trowie :polew: hasasass...
wiesiek3d Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Jestem Blant miejscówka Danielom wyrazy współczucia ;( Hammer normalnie bych cie zeproł za te gupoty
Polko_V Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 :decayed: i jak tam zapalalem swieczki odechem po spotkaniu z goscmi
wiesiek3d Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 :decayed: i jak tam zapalalem swieczki odechem po spotkaniu z goscmi Eeee nie udało się
Polko_V Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Qrde mam ochote na piwo a nie mam ;(
Rekomendowane odpowiedzi