ROBERT Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 dobra ja też na razie spadam może jeszcze potem tu zajrzę
badboy Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 hello Synki Badboy nie ogladalem.. musze sprzedac moja wtedy jade ogladac i jak bedzie ok to kupuje kurde ale czy nie lepiej najpierw tamta oblukać na żywo ? bo Twojej się pozbędziesz a tamta okaże się do :d*pa: no i wtedy zonk będzie [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:58_________________________________________________kojarzy może ktoś octavię srebrną na blachach SR z wystającym Intercoolerem ? mijałem dzisiaj taką na wodzisławskiej, zagadałem na Cb, z ciekawości co tam siedzi u niego i koleś pochwalił się 1,8t podchodzącym pod 360km, to jak ruszył spod skrzyżowania mnie przekonało :kox: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 22:01_________________________________________________Kolejorz !!!
seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 hello Synki Badboy nie ogladalem.. musze sprzedac moja wtedy jade ogladac i jak bedzie ok to kupuje kurde ale czy nie lepiej najpierw tamta oblukać na żywo ? bo Twojej się pozbędziesz a tamta okaże się do :pupa: no i wtedy zonk będzie no wiem wlasnie... smieje sie ze na kole bede przez zime jezdzic :polew: nie no 3mej kciuki co jutro sprzedom to od razu w sobota jada po tamta [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:58_________________________________________________kojarzy może ktoś octavię srebrną na blachach SR z wystającym Intercoolerem ? mijałem dzisiaj taką na wodzisławskiej, zagadałem na Cb, z ciekawości co tam siedzi u niego i koleś pochwalił się 1,8t podchodzącym pod 360km, to jak ruszył spod skrzyżowania mnie przekonało :kox: Arek zna Cris hehe[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 22:04_________________________________________________ dobra ja też na razie spadam może jeszcze potem tu zajrzę Robert
badboy Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 hello Synki Badboy nie ogladalem.. musze sprzedac moja wtedy jade ogladac i jak bedzie ok to kupuje kurde ale czy nie lepiej najpierw tamta oblukać na żywo ? bo Twojej się pozbędziesz a tamta okaże się do :pupa: no i wtedy zonk będzie no wiem wlasnie... smieje sie ze na kole bede przez zime jezdzic :polew: nie no 3mej kciuki co jutro sprzedom to od razu w sobota jada po tamta [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:58_________________________________________________kojarzy może ktoś octavię srebrną na blachach SR z wystającym Intercoolerem ? mijałem dzisiaj taką na wodzisławskiej, zagadałem na Cb, z ciekawości co tam siedzi u niego i koleś pochwalił się 1,8t podchodzącym pod 360km, to jak ruszył spod skrzyżowania mnie przekonało :kox: Arek zna Cris hehe[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 22:04_________________________________________________ dobra ja też na razie spadam może jeszcze potem tu zajrzę Robert tak też myślałem że A-rek może będzie go znał... nie powiem zrobiło na mnie wrażenie jak to odjechało a masz jakiegoś pewnego klienta? gadałeś coś o k-ce??? wybrałes się w koncu na tego spota ? smieje sie ze na kole bede przez zime jezdzic Ty tam jesteś miłośnik bike'ingu więc nie będziesz narzekał tylko musisz wymienić zimówki na rowerowe
seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Ty tam jesteś miłośnik bike'ingu więc nie będziesz narzekał tylko musisz wymienić zimówki na rowerowe ja to by bylo dopiero dupne.. ale tak serio przez zime normlanie sie na kole jezdzi tylko w sniegu raczej na goralu :polew: a jak tam opony w ogole?
blant88 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 widzę że stronki lecą ciekawę kto przebije 200 ?! i będzie stawiał :gwizdanie:
seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 widzę że stronki lecą ciekawę kto przebije 200 ?! i będzie stawiał :gwizdanie:
decks88 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 jutro zaczynam kurs na prawko znow sie meczyc mi sie przyjdzie...
decks88 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 ta, kat C za darmo dawali to sie pisalem
H4mm3R Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 nie no muszę turbo wyczyścić , przeładowuje czyścił ktoś ? potrzebne mi będą jakieś nowe uszczelki czy mogę zapodać stare ? Zostają stare
badboy Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Ty tam jesteś miłośnik bike'ingu więc nie będziesz narzekał tylko musisz wymienić zimówki na rowerowe ja to by bylo dopiero dupne.. ale tak serio przez zime normlanie sie na kole jezdzi tylko w sniegu raczej na goralu :polew: a jak tam opony w ogole? to się okaże na zimę ale bieżnik spokojnie na 2sezony no a Ty tam sie w jeździe górskiej specjalizujesz to Ci trening nie zaszkodzi [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 23:10_________________________________________________coś tu prezes A-rek sie obija w spamowaniu :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 widzę że stronki lecą ciekawę kto przebije 200 ?! i będzie stawiał :gwizdanie: jeszcze za 100 ( ktoś :gwizdanie: ) nie postawił a Ty już o 200 zagadujesz [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 23:22_________________________________________________ nie no muszę turbo wyczyścić , przeładowuje czyścił ktoś ? potrzebne mi będą jakieś nowe uszczelki czy mogę zapodać stare ? Zostają stare Ja myślę kupić tą uszczelkę co jest pod wężem olejowym-powrót (dolny)
seves Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ta, kat C za darmo dawali to sie pisalem no prosze to nie ma sie co zastanawiac no a Ty tam sie w jeździe górskiej specjalizujesz to Ci trening nie zaszkodzi [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 23:10_________________________________________________coś tu prezes A-rek sie obija w spamowaniu :gwizdanie: no A-rek chyba mocno zajety :gwizdanie: cos Natala ostatnio na spocie mowila ze go przetrzyma :polew: :polew: jeszcze za 100 ( ktoś :gwizdanie: ) nie postawił a Ty już o 200 zagadujesz Dokladnie Robert
seves Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 i co Wiesiek jak tam fury? bo przy glupotach jeszcze nowa przyjedziesz
wiesiek3d Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 No kurna nie chce mi się szukać ale za 10000€ mogę przywieźć :gwizdanie:
seves Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 No kurna nie chce mi się szukać ale za 10000€ mogę przywieźć :gwizdanie: b7 ? :>
wiesiek3d Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Trochę za mało jak na B7, oglądałem i za ładną trza dać 14000
Rekomendowane odpowiedzi