Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

A-rek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Było ciepło, przytulnie, miejsca duzo, kawka, zarelko, dobry humor... :D

trzeba tylko chcieć [br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 23:24_________________________________________________spadam do domu :hi:

:hi: z rana

również dzięki za spota, dawno tak dużej frekfencji nie było :good:

co do reszty opini o spocie wypowiem się wieczorem po robocie ale powiem tylko jedno co teraz ślina przynosi mi na język, nikt nikogo nie zmusza aby jeżdził na spoty jeśli mu się nie podoba i tyle. Spoty Rybnickie są nie od dziś i jakoś zeszłą zime daliśmy rade więc ludzie dajcie na luz :!: w Rybniku jest również mnóstwo knajp gdzie można usiąść i coś zjeść więc zamiast marudzić możecie sami pomyśleć. no chyba że wy liczycie że to ja będę non stop wymyślał co gdzie i jak. ja z knajp odpadam więc ich nawet nie proponuje.

do wieczora......

:hi:

dzięki za spota :polew:

nie no tak poważnie to raz jeszcze mega dzięki dla wieska3d za użyczenie tego czujnika... przynajmniej sprawdziliśmy koledze furkę, no i moją przy okazji bo też niedawno kupiona, dziś tak na szybko jechaliśmy ale następnym razem jak będę w SR to 4 paczek podrzucę - obiecuję :tongue4:

Spoko :wink4:

Moja propozycja to:

1 Zostać na starym miejscu - w okresie zimowym zbiórka i odjazd do knajpy.

2 Poszukać knajpy na obrzeżach Rybnika - więcej miejsc w centrum zawsze jest full.[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 07:28_________________________________________________Może to http://kobylka.com.pl/

Jak dla mnie wystarczy żeby było można gdzieś wejść żeby się ogrzać i ewentualnie czegoś ciepłego się napić. Pewnie w Rybniku będzie sporo takich miejscówek. Ja nie bardzo wiem gdzie, bo nie jestem z SR. Od wiosny ta miejscówka gdzie byliśmy wczoraj może być.

:hi:[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 09:09_________________________________________________To czekam do wieczora :decayed: z dyskusją .

:hi:[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 09:09_________________________________________________To czekam do wieczora :decayed: z dyskusją .

A na jaki temat :?: :mysli:

Ja też :gwizdanie:

Ja też :gwizdanie:

No to jak Was nie będzie to kto będzie dyskutował ;([br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 09:52_________________________________________________

:bry::hi: