danielom Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Dla marud i zrezygnowanych.. Było ciepło, przytulnie, miejsca duzo, kawka, zarelko, dobry humor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 http://moto.allegro.pl/nissan-gt-r-switzer-performance-840-km-jedyny-taki-i1927412731.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Było ciepło, przytulnie, miejsca duzo, kawka, zarelko, dobry humor... trzeba tylko chcieć [br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 23:24_________________________________________________spadam do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 z rana również dzięki za spota, dawno tak dużej frekfencji nie było co do reszty opini o spocie wypowiem się wieczorem po robocie ale powiem tylko jedno co teraz ślina przynosi mi na język, nikt nikogo nie zmusza aby jeżdził na spoty jeśli mu się nie podoba i tyle. Spoty Rybnickie są nie od dziś i jakoś zeszłą zime daliśmy rade więc ludzie dajcie na luz :!: w Rybniku jest również mnóstwo knajp gdzie można usiąść i coś zjeść więc zamiast marudzić możecie sami pomyśleć. no chyba że wy liczycie że to ja będę non stop wymyślał co gdzie i jak. ja z knajp odpadam więc ich nawet nie proponuje. do wieczora...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 dzięki za spota nie no tak poważnie to raz jeszcze mega dzięki dla wieska3d za użyczenie tego czujnika... przynajmniej sprawdziliśmy koledze furkę, no i moją przy okazji bo też niedawno kupiona, dziś tak na szybko jechaliśmy ale następnym razem jak będę w SR to 4 paczek podrzucę - obiecuję Spoko Moja propozycja to: 1 Zostać na starym miejscu - w okresie zimowym zbiórka i odjazd do knajpy. 2 Poszukać knajpy na obrzeżach Rybnika - więcej miejsc w centrum zawsze jest full.[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 07:28_________________________________________________Może to http://kobylka.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Jak dla mnie wystarczy żeby było można gdzieś wejść żeby się ogrzać i ewentualnie czegoś ciepłego się napić. Pewnie w Rybniku będzie sporo takich miejscówek. Ja nie bardzo wiem gdzie, bo nie jestem z SR. Od wiosny ta miejscówka gdzie byliśmy wczoraj może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 [br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 09:09_________________________________________________To czekam do wieczora z dyskusją . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 [br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 09:09_________________________________________________To czekam do wieczora z dyskusją . A na jaki temat :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 [br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 09:09_________________________________________________To czekam do wieczora z dyskusją . Ja też :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 tyz poczekom, az sie zecmi ...to po ki pieklo My sie przeniesli, hm... moze planowali My napad na bank, aby Nas nie bylo widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 [br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 09:09_________________________________________________To czekam do wieczora z dyskusją . Ja też :gwizdanie: No to jak Was nie będzie to kto będzie dyskutował ;([br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 09:52_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Np. ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 no ja niestety sie narazie zmywam...czyt. bede szyl na maszynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 ... bede szyl na maszynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 ... bede szyl na maszynie Łosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Łosz No co , w Grzesiu jest taki ukryty talent ... "szwaczka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi