ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Wiemy, znamy nie jedna szklaneczka tam pękła Może się dogadamy i przed też co "pęknie" A później to już się "dobijemy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Wiemy, znamy nie jedna szklaneczka tam pękła Może się dogadamy i przed też co "pęknie" A później to już się "dobijemy" Lepiej po, bo tam drogi alcohol jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Lepiej po, bo tam drogi alcohol jest No ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 A później to już się "dobijemy" Ło matko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Wiesiek zapachy jak chcesz brać to w all4auto jest przesyłka za 1 zł ( paczkomaty ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Wiesiek zapachy jak chcesz brać to w all4auto jest przesyłka za 1 zł ( paczkomaty ) A gdzie u nas jest paczkomat :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 http://www.paczkomaty.pl/znajdz_paczkomat,33.html[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 12:54_________________________________________________ Wodzisławska 181 44-270 Rybnik Na tyłach stacji paliw LUKOIL _________________________________________________ Żorska 2 44-200 Rybnik Przy markecie TESCO _________________________________________________ Żorska 83 44-270 Rybnik Stacja paliw LOTOS w pobliżu Makro Cash & Carry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 http://www.paczkomaty.pl/znajdz_paczkomat,33.html[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 12:54_________________________________________________ Wodzisławska 181 44-270 Rybnik Na tyłach stacji paliw LUKOIL _________________________________________________ Żorska 2 44-200 Rybnik Przy markecie TESCO _________________________________________________ Żorska 83 44-270 Rybnik Stacja paliw LOTOS w pobliżu Makro Cash & Carry sprawdzę Spadam narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Spadam narka Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paplok Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 witajcie szanowni koledzy odrazu wale z pytaniem bo mam zamiar kupic akumulator i wiem ze 80AH ale nie wiem jaka marka tzn.ktora byla by dobra czy to wszystko jedno?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Np. Centra , Varta , Moll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paplok Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Robert wielkie dzieki za odpowiedz wlasnei patrzalem na allegro i jest Varta ale szkoda by bylo przeplacac bo sa tansze firmy ale jednak wybiore te drozsze lepsze jeszcze raz wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Pany musze się wziąć za wymianę tarcz z przodu, zostaję przy 288mm, teraz pytanie w co warto zainwestować? zestaw Ferodo np. tarcza o klocki ? czy szukać czegoś ori ? mam na myśli tarczę ??? jak to widzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo zesz k_urwa k_urwa k_urwa k_urwa k_urwa k_urwa k_urwa k_urwa k_urwa ale ze mnie c_iula przeoczylem 2tys strone hello synki gratki dobro robota witom sie i spadom od razu zanim sie zaczytom i zagodom ;([br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 17:47_________________________________________________ Pany musze się wziąć za wymianę tarcz z przodu, zostaję przy 288mm, teraz pytanie w co warto zainwestować? zestaw Ferodo np. tarcza o klocki ? czy szukać czegoś ori ? mam na myśli tarczę ??? jak to widzicie? bier moje kompletne hample powaznie godom sa w super stanie 312 - wiec bedziesz musiol na 16 przejsc ale jak to wszystko policzysz (w tym sprzedaz swoich 15) to dobrze wyjdziesz :gwizdanie: powaga Badboy mechanik mie ze 3razy pytol po co zmieniom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 http://www.sadistic.pl/sztuczka-vt93071.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Pany musze się wziąć za wymianę tarcz z przodu, zostaję przy 288mm, teraz pytanie w co warto zainwestować? zestaw Ferodo np. tarcza o klocki ? czy szukać czegoś ori ? mam na myśli tarczę ??? jak to widzicie? Jak nowe ( nie od Sevesa ) to bierz Ferodo , TRW , Bosch , Zimmerman , nie warto przepłacać za ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 po szychcie Stolik w "Sękatej" zarezerwowany - 26.11 godz. 18:00 Na ~ 10/12 osób ( więcej się nie dało bo mają już większość miejsc zarezerwowane ) super czyli spot w starym miejscu o 17:00, a potem do Sękatej tak :?: robimy jakieś zapisy kto będzie czy nie :?: bo nie wiem co w sytuacji jak chętnych do Sękatej będzie z 15 osób ale ze mnie c_iula przeoczylem 2tys strone za kare stawiasz na następnym spocie "szkiełko" :gwizdanie: Badboy ja polecam tarcze Bosch, Zimmerman, a klocki Bosch, Ferodo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 My odpadamy...moja Zona ma urodziny, Daniel chyba tez odpada...cos pisal w robocie bedzie :?: no Robercie...mam L4 co najmniej do konca nastepnego tygodnia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 pany pytanko, ma ktoś w domy Xbox'a z kinectem :?: szukam jakiś gier na wypożyczenie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Daniel chyba tez odpada...cos pisal w robocie bedzie Dokładnie no Robercie...mam L4 co najmniej do konca nastepnego tygodnia Lebers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi