ROBERT Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 10:31_________________________________________________ Wiesiek, Robert jak robimy spoty w grudniu :?: następny jak zawsze w drugi weekend, a ten w ostatni weekend odpuszczamu (wypada w sylwestra) :?: Może w grudniu jeden spot 17 lub 18 grudnia
Ploms Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 bry [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 10:34_________________________________________________ja mam propozycje jakieś fotki co?
wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 bry [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 10:34_________________________________________________ja mam propozycje jakieś fotki co? Jakie fotki Odma wymieniona czekamy na efekty, uszczelka miski nie ruszana. :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 ze spocika, taka mala galeryjka Przecież jest [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 11:56_________________________________________________
Ploms Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 bez wątpienia z tym ze mnie korci by zrobić coś niecodziennego
seves Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 dobry ze spocika, taka mala galeryjka Przecież jest [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 11:56_________________________________________________ ojjjj to był pamiętny spot.. Szkoda że tak rzadko się tak bawimy :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 12:21_________________________________________________Hammer i do dzis nie wiem jak żeś te słupki wszystkie tym tylnym kołem obulił... szacun normlanie
blant88 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 ze spocika, taka mala galeryjka http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=141377.0
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Artur i jak wozidło działa jak należy jeszcze nie ,na razie pomysły się skończyły ,teraz nie jeździ już wogóle ,znaczy się nie pali Odma wymieniona czekamy na efekty, uszczelka miski nie ruszana. :gwizdanie: czemu ?? przecież głównie na tym Ci chyba zależało :gwizdanie: ,też masz przeboje z majstrem jak ja ?? _________________________________________________ Hammer i do dzis nie wiem jak żeś te słupki wszystkie tym tylnym kołem obulił... szacun normlanie to jest .uj nie widziałeś jak przestawił słupek pod Bukowiną :gwizdanie: :notworthy: :notworthy: :notworthy: 3 lawety go z niego ściągały :polew: :polew: :polew: to są powody do dumy ,a nie tam plastykowy słupek ,phi :decayed: :decayed: :decayed:
Polko_V Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Artur...ten Twoj opis :polew: :decayed: :decayed:
Polko_V Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Qrczi...uparta ta Twa jednastka napedowa Ty za jakis czas zapomnisz jak sie jezdzi ta by5 :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 no już stary nie pamiętam jak się biegi zmienia [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 13:37_________________________________________________ ale jest coś co bym wziął gdyby był luźny grosik w portfelu http://allegro.pl/audi-a4-3-0-tdi-quattro-s-line-280-km-czarna-perla-i1929204435.html edit
seves Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 _________________________________________________ Hammer i do dzis nie wiem jak żeś te słupki wszystkie tym tylnym kołem obulił... szacun normlanie to jest .uj nie widziałeś jak przestawił słupek pod Bukowiną :gwizdanie: :notworthy: :notworthy: :notworthy: 3 lawety go z niego ściągały :polew: :polew: :polew: to są powody do dumy ,a nie tam plastykowy słupek ,phi :decayed: :decayed: :decayed: o kur_a Arturoo aleś pojechał :polew: :polew: :polew: Artur i jak wozidło działa jak należy jeszcze nie ,na razie pomysły się skończyły ,teraz nie jeździ już wogóle ,znaczy się nie pali nie wiem co powiedzieć .. powaga brak słów masakra i jakby to nie było wiadomo autko autkiem ale Tyś tyle kasy już w nie wsadził że szok ;(
wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Artur i jak wozidło działa jak należy jeszcze nie ,na razie pomysły się skończyły ,teraz nie jeździ już wogóle ,znaczy się nie pali Odma wymieniona czekamy na efekty, uszczelka miski nie ruszana. :gwizdanie: czemu ?? przecież głównie na tym Ci chyba zależało :gwizdanie: ,też masz przeboje z majstrem jak ja ?? Łożesz kurna, spal domy tym mechanikom, zgwałć żony a dzieci oddaj do obozów pracy w Chinach. Odma była rozwalona i leciało z niej jak ze starej c*py, z uszczelką poczekamy . Uszczelkę zresztą sprzedali mi ciulatą, tzn nie taką jak trzeba
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Łożesz kurna, spal domy tym mechanikom, zgwałć żony a dzieci oddaj do obozów pracy w Chinach. roz.ebałeś mnie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odma była rozwalona i leciało z niej jak ze starej c*py, z uszczelką poczekamy .
wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 To co teraz zrobili (zdupili) że nie pali :?:
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nowa pompa wtryskowa nie ciśnie zupy na wtryski .... :gwizdanie:.
Rekomendowane odpowiedzi