wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wiesiu już pytałem ale nie odpowiedziałeś co to za motorek masz ? Komar na byndale :bicz3: :bicz3: :bicz3:
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jak tam w robocie Szychta "kontaktowa" za mną Myślałem , ze będzie gorzej Jakoś dałem rady ale prawie nic w nocy nie spałem ( chyba stres ) Tomka nie słuchej mo napięcie przedmiesiączkowe Jakbym go słuchał to bym już od dawna w zimie w sandałach chodził
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 My Twoje napięcie widzieli na plaży (filmik z YT) :decayed Mosz jeszcze AC na fura [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 17:16_________________________________________________ Jak tam w robocie Szychta "kontaktowa" za mną Myślałem , ze będzie gorzej Jakoś dałem rady ale prawie nic w nicy nie spałem ( chyba stres ) Nie ,ja dzisiaj też nie umiałem spać coś chyba z pogodą w nocy było nie tak
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 My Twoje napięcie widzieli na plaży (filmik z YT) :decayed Mosz jeszcze AC na fura Lekko Wiesiek ale krowa która dużo muczy, mało mleka daje [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 17:20_________________________________________________ Tomka nie słuchej mo napięcie przedmiesiączkowe Jakbym go słuchał to bym już od dawna w zimie w sandałach chodził Ty ni ale Wiesiek już chodzi
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 My Twoje napięcie widzieli na plaży (filmik z YT) :decayed Mosz jeszcze AC na fura Lekko Wiesiek ale krowa która dużo muczy, mało mleka daje [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 17:20_________________________________________________ Tomka nie słuchej mo napięcie przedmiesiączkowe Jakbym go słuchał to bym już od dawna w zimie w sandałach chodził Ty ni ale Wiesiek już chodzi Spoko Chester [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 17:22_________________________________________________Ale w sandałach wcale niechodza
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jak tam w robocie Szychta "kontaktowa" za mną Myślałem , ze będzie gorzej Jakoś dałem rady ale prawie nic w nicy nie spałem ( chyba stres ) Nie ,ja dzisiaj też nie umiałem spać coś chyba z pogodą w nocy było nie tak Wiesiek, okres.. też tak mam
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wiesiek, okres.. też tak mam ani nie pomogło na spani
Kuna Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jaki wazeliniarz Rozróżniam kicz od sztuki To zmień kierunek studiów :gwizdanie: chyba że faktycznie wazelinkę lubisz :decayed: Oj tak lubie, dlatego wybrałem kierunek "mundurowy" bo dla mundurówek każdy jest taki miły ze aż mdli
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jaki wazeliniarz Rozróżniam kicz od sztuki To zmień kierunek studiów :gwizdanie: chyba że faktycznie wazelinkę lubisz :decayed: Oj tak lubie, dlatego wybrałem kierunek "mundurowy" bo dla mundurówek każdy jest taki miły ze aż mdli Lubisz to
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Nie ,ja dzisiaj też nie umiałem spać coś chyba z pogodą w nocy było nie tak No chyba tak Nic się nie wyspałem ( spałem dosłownie od ~ 4:00 do 5:00 ) Idę się zdrzemnąć na chwilkę
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Nie ,ja dzisiaj też nie umiałem spać coś chyba z pogodą w nocy było nie tak No chyba tak Nic się nie wyspałem ( spałem dosłownie od ~ 4:00 do 5:00 ) Idę się zdrzemnąć na chwilkę Lygej
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Oj tak lubie, dlatego wybrałem kierunek "mundurowy" bo dla mundurówek każdy jest taki miły ze aż mdli Lubisz to Sado macho [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 17:30_________________________________________________ Lygej
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Robert nie śpij po śmierci się wyśpisz :gwizdanie:
Kuna Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wiesiu Cb- miałem podobną tylko CB 500 bordową
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wiesiu Cb- miałem podobną tylko CB 500 bordową Ta jest trochę większa no i ładniejsza
Kuna Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Rozmiarami jest chyba taka sama. Ale 73KM toż to chyba w ogóle nie jedzie
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Rozmiarami jest chyba taka sama. Ale 73KM toż to chyba w ogóle nie jedzie Nooo
blant88 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja jednak odpadam i nie pojadę na BT 2012r ;(
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja jednak odpadam i nie pojadę na BT 2012r ;( why?
A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 to widzę że nie tylko ja wczoraj miałem nie przespaną noc, wyjątkowo się wierciłem
Rekomendowane odpowiedzi