danielom Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 No to online bedziecie poki co nie planuje live'a przedluzac wiec jest tylko msc a to moze byc za malo zeby jakies gry zorganizowac fajne
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 No to online bedziecie poki co nie planuje live'a przedluzac wiec jest tylko msc a to moze byc za malo zeby jakies gry zorganizowac fajne A za online trza płacić :?:
H4mm3R Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 No to online bedziecie poki co nie planuje live'a przedluzac wiec jest tylko msc a to moze byc za malo zeby jakies gry zorganizowac fajne A za online trza płacić :?: w xbox wszystko jest płatne :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 20:03_________________________________________________ Xbox kupiony :good: tez kupilem pare dni temu. No to online bedziecie No co Ty, Arek się nie zadaje z krętaczami :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 No co Ty, Arek się nie zadaje z krętaczami :gwizdanie: A Tobie co zaś jest
blant88 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 I jak tam Daniel się pracuje na grubie a Wieśku powiem ci że za***iście bez porównania z firmą poprostu "niebo a ziemia"
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 I jak tam Daniel się pracuje na grubie a Wieśku powiem ci że za***iście bez porównania z firmą poprostu "niebo a ziemia" No to OK
blant88 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 I jak tam Daniel się pracuje na grubie a Wieśku powiem ci że za***iście bez porównania z firmą poprostu "niebo a ziemia" No to OK a powiedz mi jak to teraz jest na JSW coś była gadka że macie 6 dni pracować ,jest to prawda :?:
A-rek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 A po uja mu BR , filmy drogie , ściąganie wieczne itp. wystarczy DVD ( HD ) przez HDMI i też będzie gites No co Ty, Arek się nie zadaje z krętaczami :gwizdanie: czy mógłbyś już wkońcu skończyć wypowiadać się na mój temat :?: moje życie prywatne i to co lubie, nie lubie, z kim się zadaje czy niezadaje powinno cię h... obchodzić i nie życzę sobie takich głupich tekstów w moim kierunku.
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236963.0 pany zapisywać się bo wolne miejsca się kończą :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 czy mógłbyś już wkońcu skończyć wypowiadać się na mój temat :?: moje życie prywatne i to co lubie, nie lubie, z kim się zadaje czy niezadaje powinno cię nie obchodzić i nie życzę sobie takich głupich tekstów. Arku spokojnie
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Daniel a na jakim oddziele robisz ? Przygotówki ?
blant88 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236963.0 pany zapisywać się bo wolne miejsca się kończą :gwizdanie: ja odpadam a tak chciałem pojechać ;( ;( ;( ;(
A-rek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 czy mógłbyś już wkońcu skończyć wypowiadać się na mój temat :?: moje życie prywatne i to co lubie, nie lubie, z kim się zadaje czy niezadaje powinno cię nie obchodzić i nie życzę sobie takich głupich tekstów. Arku spokojnie przecież napisałem to bardzo spokojnie
blant88 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Daniel a na jakim oddziele robisz ? Przygotówki ? Zabudowy "GZL-2" :naughty:
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236963.0 pany zapisywać się bo wolne miejsca się kończą :gwizdanie: ja odpadam a tak chciałem pojechać ;( ;( ;( ;( Teraz grubą kasę zarabiasz i jeszcze żałujesz :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 a powiedz mi jak to teraz jest na JSW coś była gadka że macie 6 dni pracować ,jest to prawda :?: A coś tam te dziady kombinują jak nas pozbawić kasy i wolnego czasu....skurwiele http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236963.0 pany zapisywać się bo wolne miejsca się kończą :gwizdanie: Będziesz sam z marudą :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Daniel a na jakim oddziele robisz ? Przygotówki ? Zabudowy "GZL-2" :naughty: No to PS. Tym bardziej kasiora powinna pasować [br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 20:17_________________________________________________ Będziesz sam z marudą :gwizdanie: No to musisz i Ty jechać
blant88 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Daniel a na jakim oddziele robisz ? Przygotówki ? Zabudowy "GZL-2" :naughty: No to PS. Tym bardziej kasiora powinna pasować i w tym sens gdzie sie wlasnie zgadza :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Będziesz sam z marudą :gwizdanie: No to musisz i Ty jechać
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 i w tym sens gdzie sie wlasnie zgadza :gwizdanie: Ni uja ale nie rozumiem [br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 20:21_________________________________________________ No to musisz i Ty jechać :baseball:
Rekomendowane odpowiedzi