Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na shledanou :hi:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: branoc

:hi:

Opublikowano

dobra ja też

nara wszystkim :hi:

Opublikowano

:hi: z rana

Seves gratulacje nowego autka :good:

Robert trzymam kciuki abys dobrze ja "pozszywał" :cool1:

zauwazylem ze i prezes prezesow do nas na chwile zawital :naughty:

Opublikowano

Robert trzymam kciuki abys dobrze ja "pozszywał" :cool1:

zauwazylem ze i prezes prezesow do nas na chwile zawital :naughty:

bez przesady Arek

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi: :hi:

Właśnie Miron, korzystając z Twojej obecności, powiedz mi czy w BT mają windę?? :decayed:

Opublikowano

Właśnie Miron, korzystając z Twojej obecności, powiedz mi czy w BT mają windę?? :decayed:

z tego co pamietam to nie maja ale maja podjazd na parter wiec problemu dla ciebie nie bedzie podjedziesz a i moze i jakies zwloki ci pomoga podjechac :gwizdanie:

a i byłbym niekulturalny i sie nie przywitał dzień dobry Rybnik :hi:

Opublikowano

Dzień Dobry Wszyskim w ten świąteczny poranek :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

hello :hi:

dzieki Arek :wink4:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 10:43_________________________________________________

z tego co pamietam to nie maja ale maja podjazd na parter wiec problemu dla ciebie nie bedzie podjedziesz a i moze i jakies zwloki ci pomoga podjechac :gwizdanie:

a i byłbym niekulturalny i sie nie przywitał dzień dobry Rybnik :hi:

no dokladnie Hammer nie ma sie nad czym zastanawiac :good:

Opublikowano

Dajcie namiary na watek o BT bo normalnie nie mogę znaleźć :mysli:

Idę do garażu przyjrzeć się zenonom :shocked:

Opublikowano

bo go jeszcze nie ma :gwizdanie: za wczesnie

Opublikowano

pytanie do posiadaczy B7,czy na podszybiu jest plastik ukrywający akumulator i mechanizm wycieraczek czy była to opcja,ze wszystkich B7,które oglądałem tej osłony nie ma :no:

Opublikowano

Wiesiek z tego co wiem jeszcze go nie ma... jak beda zapisy to watek powstanie i wtedy trza sie szybko zapisac :naughty:

oj bedzie impra :kox:

Opublikowano

pytanie do posiadaczy B7,czy na podszybiu jest plastik ukrywający akumulator i mechanizm wycieraczek czy była to opcja,ze wszystkich B7,które oglądałem tej osłony nie ma :no:

w b7 nie ma tych oslon jest tylko oslona ktora maskuje filt pylkowy ;(

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122632.0

Ja ostatnio dokupiłem w ASO - komplet ~100zł :wink4:

Opublikowano

nie ma tej oslony sa tylko po lewej i prawej plastiki.. przez srodek nie ma..

mi sie wydaje ze to przez problemu ze stojaca woda w b6 woda z szyby splywala z syfem i zatykala kanaly pod akumulatorem i serwem ktore potem staly w wodzie przez to w b6 psuly sie serwa..

chyba przez to zrezygnowali z oslony zeby bylo tam wszystko widoczne..

Opublikowano

mi sie wydaje ze to przez problemu ze stojaca woda w b6 woda z szyby splywala z syfem i zatykala kanaly pod akumulatorem i serwem ktore potem staly w wodzie przez to w b6 psuly sie serwa..

zrezygnowali ale mi się wydaje że znaleźli dodatkowy sposób na zarobek,przecież jest tam rynna do jej zamocowania :wallbash:
Opublikowano

zrezygnowali ale mi się wydaje że znaleźli dodatkowy sposób na zarobek,przecież jest tam rynna do jej zamocowania :wallbash:

nie no ja rozumiem fiat :tongue4: ale audi jest mi ciezko sobie wyobrazic zeby probowali oszczedzac na tym plastiku :> i musi byc inne rozwiazanie niz oszczednosc :wink4:

..zawsze jak jade za innym autem patrze pod jego zderzak :naughty: i tak np nowe ople insignie.. piekne sa po prostu piekne ale jak widze jak mu rura zwisa na srodku zagina sie i niby ma 2rurki na koncu zderzaka ale jak jadac za nim widze srodkiem rure zwisajaca to mysle.. tylko audi :naughty: jak stanalem sobie pod moja b6 bylem pod takim wrazeniem ze sie nie da opisac w podlodze bylo wszystko tak pieknie przemyslane wszystkie rurki schowane, reszta plastikami obudowane ze szok :kox: bylem w niej zakochany normlanie nawet spod mi sie podobal hahahahhahahahahhaha :rolleyes:

:decayed:

Opublikowano

nie napisałem że szukają oszczędności tylko sposobu na zarobienie dodatkowych pieniędzy :wink4:

Opublikowano

nie napisałem że szukają oszczędności tylko sposobu na zarobienie dodatkowych pieniędzy :wink4:

a to zle zrozumialem :tongue4:

zarobic no na nas zarobia :P bo juz mysle zeby se te plastiki sprawic :kox: