A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 z rana Seves gratulacje nowego autka Robert trzymam kciuki abys dobrze ja "pozszywał" zauwazylem ze i prezes prezesow do nas na chwile zawital
miron78 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 z rana Seves gratulacje nowego autka Robert trzymam kciuki abys dobrze ja "pozszywał" zauwazylem ze i prezes prezesow do nas na chwile zawital bez przesady Arek :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 :hi: Właśnie Miron, korzystając z Twojej obecności, powiedz mi czy w BT mają windę??
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 :hi: Właśnie Miron, korzystając z Twojej obecności, powiedz mi czy w BT mają windę?? z tego co pamietam to nie maja ale maja podjazd na parter wiec problemu dla ciebie nie bedzie podjedziesz a i moze i jakies zwloki ci pomoga podjechac :gwizdanie: a i byłbym niekulturalny i sie nie przywitał dzień dobry Rybnik
Gość angry Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Dzień Dobry Wszyskim w ten świąteczny poranek :hi:
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 hello z rana Seves gratulacje nowego autka dzieki Arek [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 10:43_________________________________________________ :hi: Właśnie Miron, korzystając z Twojej obecności, powiedz mi czy w BT mają windę?? z tego co pamietam to nie maja ale maja podjazd na parter wiec problemu dla ciebie nie bedzie podjedziesz a i moze i jakies zwloki ci pomoga podjechac :gwizdanie: a i byłbym niekulturalny i sie nie przywitał dzień dobry Rybnik no dokladnie Hammer nie ma sie nad czym zastanawiac
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 z rana Dajcie namiary na watek o BT bo normalnie nie mogę znaleźć Idę do garażu przyjrzeć się zenonom
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 z rana Dajcie namiary na watek o BT bo normalnie nie mogę znaleźć Idę do garażu przyjrzeć się zenonom bo go jeszcze nie ma :gwizdanie: za wczesnie
Gość angry Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 pytanie do posiadaczy B7,czy na podszybiu jest plastik ukrywający akumulator i mechanizm wycieraczek czy była to opcja,ze wszystkich B7,które oglądałem tej osłony nie ma
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 z rana Dajcie namiary na watek o BT bo normalnie nie mogę znaleźć Idę do garażu przyjrzeć się zenonom Wiesiek z tego co wiem jeszcze go nie ma... jak beda zapisy to watek powstanie i wtedy trza sie szybko zapisac oj bedzie impra
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 pytanie do posiadaczy B7,czy na podszybiu jest plastik ukrywający akumulator i mechanizm wycieraczek czy była to opcja,ze wszystkich B7,które oglądałem tej osłony nie ma w b7 nie ma tych oslon jest tylko oslona ktora maskuje filt pylkowy ;(
H4mm3R Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 pytanie do posiadaczy B7,czy na podszybiu jest plastik ukrywający akumulator i mechanizm wycieraczek czy była to opcja,ze wszystkich B7,które oglądałem tej osłony nie ma http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122632.0 Ja ostatnio dokupiłem w ASO - komplet ~100zł
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 pytanie do posiadaczy B7,czy na podszybiu jest plastik ukrywający akumulator i mechanizm wycieraczek czy była to opcja,ze wszystkich B7,które oglądałem tej osłony nie ma nie ma tej oslony sa tylko po lewej i prawej plastiki.. przez srodek nie ma.. mi sie wydaje ze to przez problemu ze stojaca woda w b6 woda z szyby splywala z syfem i zatykala kanaly pod akumulatorem i serwem ktore potem staly w wodzie przez to w b6 psuly sie serwa.. chyba przez to zrezygnowali z oslony zeby bylo tam wszystko widoczne..
Gość angry Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 pytanie do posiadaczy B7,czy na podszybiu jest plastik ukrywający akumulator i mechanizm wycieraczek czy była to opcja,ze wszystkich B7,które oglądałem tej osłony nie ma nie ma tej oslony sa tylko po lewej i prawej plastiki.. przez srodek nie ma.. mi sie wydaje ze to przez problemu ze stojaca woda w b6 woda z szyby splywala z syfem i zatykala kanaly pod akumulatorem i serwem ktore potem staly w wodzie przez to w b6 psuly sie serwa.. chyba przez to zrezygnowali z oslony zeby bylo tam wszystko widoczne.. zrezygnowali ale mi się wydaje że znaleźli dodatkowy sposób na zarobek,przecież jest tam rynna do jej zamocowania
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 pytanie do posiadaczy B7,czy na podszybiu jest plastik ukrywający akumulator i mechanizm wycieraczek czy była to opcja,ze wszystkich B7,które oglądałem tej osłony nie ma nie ma tej oslony sa tylko po lewej i prawej plastiki.. przez srodek nie ma.. mi sie wydaje ze to przez problemu ze stojaca woda w b6 woda z szyby splywala z syfem i zatykala kanaly pod akumulatorem i serwem ktore potem staly w wodzie przez to w b6 psuly sie serwa.. chyba przez to zrezygnowali z oslony zeby bylo tam wszystko widoczne.. zrezygnowali ale mi się wydaje że znaleźli dodatkowy sposób na zarobek,przecież jest tam rynna do jej zamocowania nie no ja rozumiem fiat ale audi jest mi ciezko sobie wyobrazic zeby probowali oszczedzac na tym plastiku :> i musi byc inne rozwiazanie niz oszczednosc ..zawsze jak jade za innym autem patrze pod jego zderzak i tak np nowe ople insignie.. piekne sa po prostu piekne ale jak widze jak mu rura zwisa na srodku zagina sie i niby ma 2rurki na koncu zderzaka ale jak jadac za nim widze srodkiem rure zwisajaca to mysle.. tylko audi jak stanalem sobie pod moja b6 bylem pod takim wrazeniem ze sie nie da opisac w podlodze bylo wszystko tak pieknie przemyslane wszystkie rurki schowane, reszta plastikami obudowane ze szok bylem w niej zakochany normlanie nawet spod mi sie podobal hahahahhahahahahhaha
Gość angry Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 nie napisałem że szukają oszczędności tylko sposobu na zarobienie dodatkowych pieniędzy
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 nie napisałem że szukają oszczędności tylko sposobu na zarobienie dodatkowych pieniędzy a to zle zrozumialem zarobic no na nas zarobia bo juz mysle zeby se te plastiki sprawic
Rekomendowane odpowiedzi