ROBERT Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Wiesiek wg. mnie każdy ma swoje potrzeby, swój gust itp. ... więc każdy też kładzie kaskę w co chce i na tym to wg. mnie polega
wiesiek3d Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Jo wiem ,ale kto za to potem zapłaci ?
ROBERT Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Jo wiem ,ale kto za to potem zapłaci ? Mama
seves Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Zamiast się bawić ciulstwami trza było wyskoczyć ale ale teraz wrażenia z jazdy... bezcenne Powoli ,to z kolorowym Fisem są inne wrażenia z jazdy ? Seves zaczynosz mi się nie podobać ,czy coś Ci dolega ? Jeszcze jeden mod i porządna R1 by była, a tak co ? prawda... mioł żech szporować ale te niektóre mody kuszą.. heh no inne inne wrażenia z jazdy bawi cieszy znów przez chwilę ... taki gadżecik nowy ale teraz już mi się skończy... panele... szafy i inne graty czekają
badboy Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Zamiast się bawić ciulstwami trza było wyskoczyć ale ale teraz wrażenia z jazdy... bezcenne Powoli ,to z kolorowym Fisem są inne wrażenia z jazdy ? Seves zaczynosz mi się nie podobać ,czy coś Ci dolega ? Jeszcze jeden mod i porządna R1 by była, a tak co ? prawda... mioł żech szporować ale te niektóre mody kuszą.. heh no inne inne wrażenia z jazdy bawi cieszy znów przez chwilę ... taki gadżecik nowy ale teraz już mi się skończy... panele... szafy i inne graty czekają kiedy parapetówa
Kuna Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 To zależy kiedy seves remont będzie chciał robić
seves Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Zamiast się bawić ciulstwami trza było wyskoczyć ale ale teraz wrażenia z jazdy... bezcenne Powoli ,to z kolorowym Fisem są inne wrażenia z jazdy ? Seves zaczynosz mi się nie podobać ,czy coś Ci dolega ? Jeszcze jeden mod i porządna R1 by była, a tak co ? prawda... mioł żech szporować ale te niektóre mody kuszą.. heh no inne inne wrażenia z jazdy bawi cieszy znów przez chwilę ... taki gadżecik nowy ale teraz już mi się skończy... panele... szafy i inne graty czekają kiedy parapetówa mom nadz że za jakieś 2tydnie
ROBERT Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Ty jeszcze żyjesz ? kiedy parapetówa No no
seves Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 To zależy kiedy seves remont będzie chciał robić parapetówa z kulturą będzie - papcie każdy swoje i ręczniki papierowe przynosi żeby potem posprzątać po sobie:grin:
badboy Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 To zależy kiedy seves remont będzie chciał robić parapetówa z kulturą będzie - papcie każdy swoje i ręczniki papierowe przynosi żeby potem posprzątać po sobie:grin: zrobimy CI kolorowego FISa na delówce haha ---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 23:01 ---------- Ty jeszcze żyjesz ? kiedy parapetówa No no cały czas roberto, to samo pytanie mógłbym:naughty: zadać Tobie
seves Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 ja też się zbieram synki i pamiętajcie czujecie się zaproszeni ---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:16 ---------- Robert a ta b8 s-line śliczna fest była mógłześ jechać po nia koledzy a co myslicie o Opel signum 1,9 120km Paplok nie mam zdania w firmie mamy zafirę 2006r 1.9 120 6biegów.. od nowości oczywiście hehe w fijałkowski rybnik, teraz nalatane ma jakieś 130kkm i pomimo że od zawsze mam sentyment do opli to nie mogę powiedzieć niestety żeby było to auto bezawaryjne ale nie jest źle.. dpf.. alternator.. akumulator.. ostatnio jakiś wąż od egr.. ostatnio też jakiś błąd komunikacji immo i fura czasem nie chciała zapalić- przekodowali jakiś CIM czy jak to się tam nazywa generalnie jakby tego nie robić w aso to by nie było drogo nie wymieniam oczywiście rdzy na autku wymienionych reflektorów wymienionego schowka pasażera i innych nie związanych z signum podałem Ci tylko osprzęt silnika a zafirę klepią w pl więc i usterek pewnie ma przez to więcej sam silnik ma na noc w porównaniu do avf 1.9 130km ... niby 10km różnicy a jak sie przejedziesz jednym i drugim poczujesz z 50km przesadziłem oczywiście ale ten oplowski poważnie strasznie mułowaty jest... sprawdzisz porównasz będziesz wiedział o czym piszę
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 ---------- Post added at 06:16 ---------- Previous post was at 06:00 ---------- Paplok co do opla to jezdzilem autkiem z tym 150 konnym silnikiem i bardzo fajnie sie to odpychalo spalanie w granicach do 8 l w automacie (przy takiej dosc fajnej jezdzie) . Zawieszenie bajka zestrojone do tego auta idealnie. Pokusze sie o stwierdzenie ,ze na drodze sie prowadzilo to auto lepiej jak b7 w 2.0 na 1be ze stabilizatorami z S4 -Tomek nie do Ciebie pije chociaz wiem ,ze sie bedziesz mogl oburzyc o to porownanie no ale przeciez nie porownam swojego ,a chodzi o to ,ze Twoje auto sie fajnie zachowuje w ciasnych lukach. Srodek no coz to trzeba polubic albo sie w tym zakochac mi nie poszlo ani to ani to . Swego czasu jak porownywalem ceny to takiego wyposazenia nie dawaly b7 w swojej cenie . Tych aut sie nie porowna bo kazde z nich po prostu trzeba polubic na swoj sposob. Tyle ode mnie .
seves Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Arturo a jak tam zakupy? szukasz coś co do signum to cenowo chyba nie możesz do b7 a raczej do b6 porównywać
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 No prawie ,pisalem o wersji z kolorowa navi ,bixami skretnymi z doswietlaniem , skorzanymi kublami ,ja to ogladalem ze 3-4 lata do tylu wiec teraz nie jestemna bierzaco
wiesiek3d Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Potrzebuja tylno prawo listwa na dół drzwi mosz ? Wiesiek mam 7-10% zniżki w ASO Magro (na te same dane co w Focie) więc możesz sobie tam zamówić Arek zadzwonie i spytam ---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 08:14 ---------- Artur Paplok dej se spokój ---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 08:16 ---------- Jo wiem ,ale kto za to potem zapłaci ? Mama No i pozamiatane ---------- Post added at 08:18 ---------- Previous post was at 08:16 ---------- ja też się zbieram synkii pamiętajcie czujecie się zaproszeni No no
seves Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 No prawie ,pisalem o wersji z kolorowa navi ,bixami skretnymi z doswietlaniem , skorzanymi kublami ,ja to ogladalem ze 3-4 lata do tylu wiec teraz nie jestemna bierzaco i tak pewnie było bo utrata wartości widoczna jest na oplu bardziej niż na ałdi Co do rezania.. to powiem Wam że zanczynałem jako dzieciak i rezało się rowery i wbrew pozorom... wydać 5kpln na ramę 3kpln na amortyzator czy 800pln na kawałek rurki karbonowej to nic trudnego więc jak kupiłem a4 to się wręcz okazało że to wszystko takie tanie ale grosz do grosza to wychodzą ładne sumy PS parę lat temu pojechałem do niemiec do roboty (w sadach owoce) siedziałem tam z 6tyg chyba a kasa zarobiona z 3tygodni poszła na amortyzator.. mój pierwszy rock shox sid za niecałe 400euro wtedy pamiętam jak dziś a kumpel kupił opla kadeta za mniej
wiesiek3d Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 No prawie ,pisalem o wersji z kolorowa navi ,bixami skretnymi z doswietlaniem , skorzanymi kublami ,ja to ogladalem ze 3-4 lata do tylu wiec teraz nie jestemna bierzaco i tak pewnie było bo utrata wartości widoczna jest na oplu bardziej niż na ałdi Co do rezania.. to powiem Wam że zanczynałem jako dzieciak i rezało się rowery i wbrew pozorom... wydać 5kpln na ramę 3kpln na amortyzator czy 800pln na kawałek rurki karbonowej to nic trudnego więc jak kupiłem a4 to się wręcz okazało że to wszystko takie tanie ale grosz do grosza to wychodzą ładne sumy PS parę lat temu pojechałem do niemiec do roboty (w sadach owoce) siedziałem tam z 6tyg chyba a kasa zarobiona z 3tygodni poszła na amortyzator.. mój pierwszy rock shox sid za niecałe 400euro wtedy pamiętam jak dziś a kumpel kupił opla kadeta za mniej
seves Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Wiesiek Ty na krankolu siedzisz? kiedy kaj jadymy? ---------- Post added at 11:16 ---------- Previous post was at 11:08 ---------- w ogóle wczoraj wymieniłem fele i mi auto teraz nie jedzie
Rekomendowane odpowiedzi