ROBERT Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 klepną Danie i wszystko się w trzecim meczu rozstrzygnie Chyba Krysiek sie klepnie w łeb
Matek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Nie ma lipy, chociaż trzeba przyznać że Dania sie po Oranje nieźle przejechała i dziś może być różnie
ROBERT Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Dania ostatnio klepie Portugalii , no i poza tym Krysiek nic nie zdziała ...
Matek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jak Dania klepnie Portugalii to Holandia z grupy nie wyjdzie..
badboy Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jak Dania klepnie Portugalii to Holandia z grupy nie wyjdzie.. robert się już z tym pogodził
seves Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 btw, seves albo badboy któryś z was chodzi na wieczorówke do tygla? nie nie ja już się w końcu nie uczę kamieniołom-ku chwale ojczyzny i wp***dol codzienny ,a nie będziemy na sk.....ów robić do 67 roku życia ... dokładnie dużo lepsze wyjście Urzekła mnie wasza historia te zły chłopaku ........ bo mi ciary po plecach poszły jak to czytałem:yeah: dowalił konkretnie, a nie wygląda nie
badboy Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 btw, seves albo badboy któryś z was chodzi na wieczorówke do tygla? nie nie ja już się w końcu nie uczę kamieniołom-ku chwale ojczyzny i wp***dol codzienny ,a nie będziemy na sk.....ów robić do 67 roku życia ... dokładnie dużo lepsze wyjście Urzekła mnie wasza historia te zły chłopaku ........ bo mi ciary po plecach poszły jak to czytałem:yeah: dowalił konkretnie, a nie wygląda nie sam nie wyglądasz
seves Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 idź wyczyść w środku padlinę by na jutro wyglądała jak przystało na Audi ,a nie jak duży hasiok:decayed: tu ciągle tylko pisze jak to dba i że mu zależy, a jak przyjeżdza to tylko się tłumaczy że dalej nie miał czasu tego syfu ogarnąć Badboy skończ pier**lić, podstawa to najebać ruskim i koniec, jak nie na boisku to po zanim, i tak mieli szczęście ze był remis bo jak by nasi przegrali to by się działo ,przecież równowaga musi być.Czechom też trza wp***dol spuścić a miśkom daj spokój chyba że masz jakiś uraz , ty czasem jakieś socjologii nie studiujesz i takich kilku Wieśków zażartuje a młody narybek bierze pały i idzie bronić ojczyzny ---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ---------- spam z dziś nadrobiony dobrze że sie ktoś potrzaskał przynajmniej się coś działo Krysiek nic nic nic dziś nie gra aż źle się na to patrzy ale ta 3 brama im się należała
badboy Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 osobiście za tym typem nie przepadam, zmarnował 2 200% sytuacje. Wg mnie w decydujących meczach daje d*py, bo coś tam grac umie nie powiem
Matek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Oj ale Krystynka by płakała, jakby się remisem skończyło.. Do Portugalii by nie miał po co wracać to teraz Holandia wygra i wszystkie zespoły po 3 pkt
seves Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 ja też nie przepadam, ale co prawda to prawda grać potrafi ale też i zawodzi.. dziś takie okazje zmarnował że chciałbym usłyszeć te komentarze w portugalskiej prasie
badboy Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 ja też nie przepadam, ale co prawda to prawda grać potrafi ale też i zawodzi.. dziś takie okazje zmarnował że chciałbym usłyszeć te komentarze w portugalskiej prasie i te nieuzasadnione w swej wysokości miliony co zarabia... ---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ---------- chociaż jak dawają trzeba brać, ale moim zdaniem para nog nie jest tyle wart.
Matek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zarobki Cristiano Ronaldo na minutę - 86 złotych Zarobki Crisitano Ronaldo na godzinę - 5186 złotych Zarobki Cristiano Ronaldo na dzień - 125 466 złotych a ja marze, żeby mieć 3 kafle na miesiąc
Polko_V Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 japierlolę żeby opatulić to jakąś plałą, folią czy ki chO_oj to wie to się zwie, to trza mieć tupet:doh:
czester Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Proszę o głosowanie, codziennie można oddać jeden głos XIV Konkurs "Projekt Łazienki" 2012 - GABIOLETTA NA MOGILSKIM
Matek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 no to Oranje jazda bo jak Dojcze wygrają to będzie nuuudno
Rekomendowane odpowiedzi