Polko_V Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 ładnieee...obejrzimy jak bydzie do końca:decayed:
Matek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 nic nie bydzie z dużej chmury mały deszcz
Polko_V Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 no chyba ja...jakoś zwolnili. jakby im sie już nie chciało:wink:
Matek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 I trudno, Holandia chyba nam odpada z EURO..
Matek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ten Bert van Marwijk też ch.. a nie trener, w Borusii też miał cuda zrobić a lipa była. Źle ich do Euro przygotował i tyle, w nikim innym winy nie widzę bo nie od dziś wiadomo ze Oranje potencjał mają
Arturoo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jaka To Melodia finał w 4 sekundy 13.3.2012 - YouTubeale rozyebaał, co ja pacze Oferta - Audi A4 - -AUDI A4 1.8 TURBO 150KM Quattro 4X4 SPORT PAKIET RECARO FULL OPCJA -ROK.PROD. 2000 -KLIMATRONIK -PODGRZEWANE FOTELE -TEMPOMAT fajowe zice I tylko zice i dekory ---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:56 ---------- kamieniołom-ku chwale ojczyzny i wp***dol codzienny ,a nie będziemy na sk.....ów robić do 67 roku życia ... dokładnie dużo lepsze wyjście te zły chłopaku ........ bo mi ciary po plecach poszły jak to czytałem:yeah: dowalił konkretnie, a nie wygląda nie noooooo.................... nie wygląda prawda :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ---------- Zarobki Cristiano Ronaldo na minutę - 86 złotychZarobki Crisitano Ronaldo na godzinę - 5186 złotych Zarobki Cristiano Ronaldo na dzień - 125 466 złotych a ja marze, żeby mieć 3 kafle na miesiąc to trza dupać na bierzni ,a nie klepać po klawiaturze
wiesiek3d Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zarobki Cristiano Ronaldo na minutę - 86 złotychZarobki Crisitano Ronaldo na godzinę - 5186 złotych Zarobki Cristiano Ronaldo na dzień - 125 466 złotych a ja marze, żeby mieć 3 kafle na miesiąc Trza sie roboty chycić a nie piwo żłopać przed TV Przerobisz cały miesiąc z sobotami i niedzielami to tyle wyciągniesz Robert Ty masz kryzys wieku sredniego ?..............................za wcześnie jakoś albo podroby do wymiany ? też za wcześnie Badboy pogrązasz kumpla ładnie to tak, i zaś Robert przez 2 miechy nic nie napisze bo będzie miał depresję po meczową
Matek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 siemanko Fotogaleria > Wydarzenia > Czeska miss przyjedzie do Rybnika ale lipna :| na drugiej foci jeszcze jako tako..
seves Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 siemanko Fotogaleria > Wydarzenia > Czeska miss przyjedzie do Rybnika ale lipna :| na drugiej foci jeszcze jako tako.. Gonzus widzę że Ty codzień konkretną prasówkę w sieci robisz mi tam sie misska podoba oczy śliczne, ładniutka.. normlana
Matek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 No stary, a co mam robić.. Mam wakacje, już dawno po maturze a dopiero w pon mam egzaminy na górnika. Przy tej pogodzie cały czas w domu, albo u siebie albo u mojej + EURO i jakoś życie się toczy Oferta - Audi 100 jak mi się te sety podobają
Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 ale kieryś do*eboł tyn środek:shock3: w tej "secie"
Matek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 nie godej, że Ci sie to autko nie podobo
Rekomendowane odpowiedzi