maciekpolanica Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Czesc chlopaki i dziewczyny. Mozna sie wcisnac na zlocik w sobote (27.10.2010r.)?? Bede u rodzinki i chetnie bym wpadl:) Pozdrawiam
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 na kotwicy można nawet przekimać jak kto bydzie słabosilny dokładnie , ale myślę że imprezka trwałaby do białego rana :gwizdanie: a ja mu co dopiero powiedzialem ze bez noclego i tak do 2-3 w nocy ma mi sprawdzic czy nie jest domek zajety i da mi znac to poinformuje go o zmianach Arek tam jest dużo domków i nie trza mieć znajomości wystarczy tam pojechać no to prosze bardzo :> jutro mozesz tam zajechac zalatwic domek [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 21:18_________________________________________________ Czesc chlopaki i dziewczyny. Mozna sie wcisnac na zlocik w sobote (27.10.2010r.)?? Bede u rodzinki i chetnie bym wpadl:) Pozdrawiam zapraszamy
ROBERT Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Czesc chlopaki i dziewczyny. Mozna sie wcisnac na zlocik w sobote (27.10.2010r.)?? Bede u rodzinki i chetnie bym wpadl:) Pozdrawiam Jak najbardziej Zapraszamy
ROBERT Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 A jak to wygląda z parkingiem ? Można wjechać na ośrodek jak się wynajmuje domek ? Bo ten parking przed "bramą" jest Słyszałem że już niejedno auto się stamtąd "straciło" [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 21:21_________________________________________________ :gwizdanie: co gwiżdżesz ... kolega przyjedzie to chyba przywiezie "wpisowe" :gwizdanie: Ale najpierw sam postaw na Andrew'a
Gość angry Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 można spokojnie nawet pod domek podjechać a poza tym kto by Twojego parcha chciał jak będzie taki wybór B7
badboy Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 można spokojnie nawet pod domek podjechać a poza tym kto by Twojego parcha chciał jak będzie taki wybór B7 no a seves nie ma się o co martwić bo złodziej jak się włamie z lewej strony to i tak zwątpi
ROBERT Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 można spokojnie nawet pod domek podjechać a poza tym kto by Twojego parcha chciał jak będzie taki wybór B7 Ja nie mówiłem o moim tylko m.in. o Twoim
Gość angry Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 21:26_________________________________________________
ROBERT Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 można spokojnie nawet pod domek podjechać a poza tym kto by Twojego parcha chciał jak będzie taki wybór B7 no a seves nie ma się o co martwić bo złodziej jak się włamie z lewej strony to i tak zwątpi :polew: ale gościu by miał Zonka
badboy Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 można spokojnie nawet pod domek podjechać a poza tym kto by Twojego parcha chciał jak będzie taki wybór B7 no a seves nie ma się o co martwić bo złodziej jak się włamie z lewej strony to i tak zwątpi :polew: ale gościu by miał Zonka swoją drogą kaj je tyn seves dawno go tu nie było :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 swoją drogą kaj je tyn seves dawno go tu nie było :gwizdanie: może przekładkę reza :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 pewnie jeszcze nie doszedł do siebie :>
badboy Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 robert wpisz w tej elsie komfortgerat
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 A jak to wygląda z parkingiem ? Można wjechać na ośrodek jak się wynajmuje domek ? Bo ten parking przed "bramą" jest Słyszałem że już niejedno auto się stamtąd "straciło" oczywiscie ze mozna swoją drogą kaj je tyn seves dawno go tu nie było :gwizdanie: no zauwazylem ze wiecej na katowickich sie udziela i chyba wstydzi sie do nas przyznac podobno sprzeglo mu wysiadlo jak pojechal na spota do Katowic no i z "moim" domkiem na kotwicy d*pa..... juz zajety
diman Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 sevesowi sie we wtorek na spocie w kato sprzeglo wysralo wiec moze pochytal dodatkowa robote na pokrycie mechanika i czesci
Gość angry Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 http://www.turystyka.subregion.pl/pokaz_obiekt.php?ido=1879 tu jest numer do rezerwacji mogę tam zadzwonić i zapytać
badboy Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 A jak to wygląda z parkingiem ? Można wjechać na ośrodek jak się wynajmuje domek ? Bo ten parking przed "bramą" jest Słyszałem że już niejedno auto się stamtąd "straciło" oczywiscie ze mozna swoją drogą kaj je tyn seves dawno go tu nie było :gwizdanie: no zauwazylem ze wiecej na katowickich sie udziela i chyba wstydzi sie do nas przyznac podobno sprzeglo mu wysiadlo jak pojechal na spota do Katowic no i z "moim" domkiem na kotwicy pupa..... juz zajety no to będzie uuu poważnie? z tym sprzęgłem?
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 http://www.turystyka.subregion.pl/pokaz_obiekt.php?ido=1879 tu jest numer do rezerwacji mogę tam zadzwonić i zapytać jak mozesz uuu poważnie? z tym sprzęgłem? no czeka co mu mechanik powie
ROBERT Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Pany tak na uspokojenie nerwów , "Taniec z gwiazdami" :slina: Strip Dance Silvina Escudero Sofía Zámolo - Streap Dance Christina Aguilera - Desnudate [LIVE] Paula Chaves Strip Dance - 26 de Octubre de 2010
Rekomendowane odpowiedzi