Wilma Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 no proszę jaka delikatna sugestia tak czy inaczej wstrzymam się
Gość angry Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Jaka amnezja ja się nie denerwuję, jeżeli już to tylko w żartach [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 11:42_________________________________________________ hahahah akurat nick był dość przypadkowy...taki można powiedzieć z dawnych lat, a co do imienia, to być może kiedyś poznacie Nie no imię z lewej strony po nickiem powinno być Wieku nie musi być, i tak ja tu jestem najstarszy :gwizdanie: no faktycznie Wiesiek to taki tam dinozaur ale imię jak najbardziej [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 11:48_________________________________________________ Seves
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 no proszę jaka delikatna sugestia tak czy inaczej wstrzymam się No to jak na spocie mam do Ciebie mówić Wilma czy może lepiej Ewa. Ja tam wolę mówić po imieniu a nie nickiem, ale jak wolisz to jest twoja sprawa
seves Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 zajrzałam na Oneta a tam... http://moto.onet.pl/222310,7947377,1,zdjecie.html?node=27 od razu jako pierwsze zdjęcie :> ooooo i nawet Wilma jest :>
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Wiesz my na śląsku to raczej delikatni nie jesteśmy, bo to przeca hanysy ni
Gość angry Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 no proszę jaka delikatna sugestia tak czy inaczej wstrzymam się No to jak na spocie mam do Ciebie mówić Wilma czy może lepiej Ewa. Ja tam wolę mówić po imieniu a nie nickiem, ale jak wolisz to jest twoja sprawa może lepiej Hermenegilda za***iście oryginalne imię
seves Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Kaśka moze w koncu ktorys z nas trafi :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Wiesz my na śląsku to raczej delikatni nie jesteśmy, bo to przeca hanysy ni mów za siebie
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Wiesz my na śląsku to raczej delikatni nie jesteśmy, bo to przeca hanysy ni mów za siebie Ja jo zapomnioł tyś nima hanys :polew: :polew:
seves Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Wiesz my na śląsku to raczej delikatni nie jesteśmy, bo to przeca hanysy ni Robert twierdzi ze jest przedelikatny i przegentelmenski co w sumie jak dla mnie jest prawda nawet wie jak ktoredy i w jakich okolicznosciach wyslac Kobiecie kwiaty :polew: :polew:
Gość angry Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Wiesz my na śląsku to raczej delikatni nie jesteśmy, bo to przeca hanysy ni mów za siebie Ja jo zapomnioł tyś nima hanys :polew: :polew: no jak ni jak ja na pewno nie krojcok jak Ty
seves Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Wiesz my na śląsku to raczej delikatni nie jesteśmy, bo to przeca hanysy ni mów za siebie Ja jo zapomnioł tyś nima hanys :polew: :polew: coooooo? angry to gorol? to juz wiym skad mo taki tupet :polew:
Wilma Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 no proszę jaka delikatna sugestia tak czy inaczej wstrzymam się No to jak na spocie mam do Ciebie mówić Wilma czy może lepiej Ewa. Ja tam wolę mówić po imieniu a nie nickiem, ale jak wolisz to jest twoja sprawa może lepiej Hermenegilda za***iście oryginalne imię Kurcze zgadł nie no jak na spocie się kiedyś spotkamy to będzie i imię Wiesz my na śląsku to raczej delikatni nie jesteśmy, bo to przeca hanysy ni mów za siebie No i widać jaki delikatny....na kolegę z takim sprzętem
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Angry Nasz ty pieroński najduchu [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 11:57_________________________________________________ No i widać jaki delikatny....na kolegę z takim sprzętem :thumbdown Spoko mamy tu specyficzne poczucie humoru, a i możemy podszkolić Cię z śląskiego zrobisz furorę wawie. :gwizdanie:
seves Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 wypraszam tylko nie gorol hehe a skad zes w koncu je? no bo jak nie hanys? serio krojcok?
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Wilma a Ty czasem nie masz tak dokładnie napisanego miejsca pobytu jak Angry [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 12:01_________________________________________________ wypraszam tylko nie gorol hehe a skad zes w koncu je? no bo jak nie hanys? serio krojcok? :polew:
Gość angry Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 wypraszam tylko nie gorol hehe a skad zes w koncu je? no bo jak nie hanys? serio krojcok? z za buga a jak :polew:
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 wypraszam tylko nie gorol hehe a skad zes w koncu je? no bo jak nie hanys? serio krojcok? z za buga a jak :polew: Wreszcie prawda wyszła na jaw.
Rekomendowane odpowiedzi