decks88 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 ja tam sie ciesze z tej malutkiej antenki
Gość angry Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 ja tam sie ciesze z tej malutkiej antenki no ja nie wiem czy z tego można się cieszyć ale niektórzy mogą mieć mniejsze
decks88 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 ja tam sie ciesze z tej malutkiej antenki no ja nie wiem czy z tego można się cieszyć ale niektórzy mogą mieć mniejsze pamietaj ze zima jest... mroz tez robi swoje
Paplok Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 witam szanownych klubowiczow mam takie pytanie a mianowicie chodzi mi o to poleczke co jest przed galka do zmiany biegow pod popielniczka bo troche mi sie porysowala bo jest jakas gumowa czy cos takiego i kawalki tego zostaly mi pod paznokciami (wcale nie mam dlugich ) no i czy ma ktos jakias dobra rade ??
Wilma Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 ja tam sie ciesze z tej malutkiej antenki no ja nie wiem czy z tego można się cieszyć ale niektórzy mogą mieć mniejsze pamietaj ze zima jest... mroz tez robi swoje on nie wie co to znaczy bo najadł się takich niebieskich cukierków :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 czy mozna to jakos odnowic?? pewnie że tak czytałem że można to gorącą wodą zmyć a potem pomalować na nowo też chcę się za to zabrać,ale jakoś się ociągam [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 20:18_________________________________________________ ja tam sie ciesze z tej malutkiej antenki no ja nie wiem czy z tego można się cieszyć ale niektórzy mogą mieć mniejsze pamietaj ze zima jest... mroz tez robi swoje on nie wie co to znaczy bo najadł się takich niebieskich cukierków :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 czy mozna to jakos odnowic?? pewnie że tak czytałem że można to gorącą wodą zmyć a potem pomalować na nowo też chcę się za to zabrać,ale jakoś się ociągam [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 20:18_________________________________________________ ja tam sie ciesze z tej malutkiej antenki no ja nie wiem czy z tego można się cieszyć ale niektórzy mogą mieć mniejsze pamietaj ze zima jest... mroz tez robi swoje on nie wie co to znaczy bo najadł się takich niebieskich cukierków :gwizdanie: Że niby M&M'sy to były?
ROBERT Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 po robocie Zaraz obiad i idę odśnieżać :wallbash:
Gość angry Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 po robocie Zaraz obiad i idę odśnieżać :wallbash: witaj fajna pora na obiad a odśnieżanie pier**l rano będzie 2 razy tyle,właśnie zaczyna się mecz na tv4 [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 20:47_________________________________________________ czy mozna to jakos odnowic?? pewnie że tak czytałem że można to gorącą wodą zmyć a potem pomalować na nowo też chcę się za to zabrać,ale jakoś się ociągam [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 20:18_________________________________________________ ja tam sie ciesze z tej malutkiej antenki no ja nie wiem czy z tego można się cieszyć ale niektórzy mogą mieć mniejsze pamietaj ze zima jest... mroz tez robi swoje on nie wie co to znaczy bo najadł się takich niebieskich cukierków :gwizdanie: Że niby M&M'sy to były? z niebieskich to tylko ICE-y wpiepszam [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 20:48_________________________________________________dobra piwko i meczyk spadam jeszcze muszę cóś do pieca walnąć co by nie zamarznąć
Wilma Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 po robocie Zaraz obiad i idę odśnieżać :wallbash: witaj fajna pora na obiad a odśnieżanie pier**l rano będzie 2 razy tyle,właśnie zaczyna się mecz na tv4 [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 20:47_________________________________________________ czy mozna to jakos odnowic?? pewnie że tak czytałem że można to gorącą wodą zmyć a potem pomalować na nowo też chcę się za to zabrać,ale jakoś się ociągam [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 20:18_________________________________________________ ja tam sie ciesze z tej malutkiej antenki no ja nie wiem czy z tego można się cieszyć ale niektórzy mogą mieć mniejsze pamietaj ze zima jest... mroz tez robi swoje on nie wie co to znaczy bo najadł się takich niebieskich cukierków :gwizdanie: Że niby M&M'sy to były? z niebieskich to tylko ICE-y wpiepszam Póki rezultat dają ten sam... to mogą być i ICE'y... chyba, że chodzi o tłumaczenie słowa "ice".... :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Hammer od tego twojego avatara dostaję oczopląsów Co Ty chcesz od moich cycuchów najlepszy avatar na forum :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 I odśnieżone A jaki padnięty bidulek... :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 czy mozna to jakos odnowic?? Nie bardzo I odśnieżone No i po co jak jutro będzie tak samo :polew:
badboy Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Pany z późnego wieczora po wygranej Kolejorza [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 23:34_________________________________________________kuźwa to co dzisiaj się działo w centrum rybnika i na wodzisławskiej ok. godziny 16.30 można spokojnie nazwać Ice Age
ROBERT Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 No i po co jak jutro będzie tak samo :polew: A ja przypuszczam że będzie mniej niż jakbym nie odśnieżył Marzena rano jakoś musi tym seiczkiem wyjechać a mi się nie chce stawać o 6:30 żeby jej odśnieżyć
badboy Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witojcie Andrzeju Witom Wos Wieśku spod samiuśkich Tater hehe Roberto
wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 A ja przypuszczam że będzie mniej niż jakbym nie odśnieżył Marzena rano jakoś musi tym seiczkiem wyjechać a mi się nie chce stawać o 6:30 żeby jej odśnieżyć Co nie chce no co, wstawać i szufelka przed żonką a chybcikiem.
Rekomendowane odpowiedzi