ROBERT Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Roberto Andrzej [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 23:55_________________________________________________ Co nie chce no co, wstawać i szufelka przed żonką a chybcikiem. Widzieliście że mieszkam blisko lasu i są tu też otwarte przestrzenie (szczególnie gdzie staliście autami - z tamtąd właśnie nawiewa śnieg) ... rano mogłoby nawiać tyle tego śniegu że miała by problem wyjechać ... wiem bo nie raz tak już było jak nie odśnieżyłem wieczorem przy takich opadach [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 23:58_________________________________________________ nima lekko trza dbać o żonka No myślę że dbam ale za lekko też nie może mieć
ROBERT Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dobra ja spadam spać Jakieś choróbsko mnie męczy ostatnio Ale jeszcze dwa dni i weekend oraz Barbórka Nara
badboy Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 tuż Ci pa dobrego odpalania paździochów jutro z rana
wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Kurować się chłopy co zdrowi bydziecie Narka
cabriofan Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 no i Wszyscy poszli spac... :>[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 00:56_________________________________________________W koncu wynieniłem koncówki wydechów z brzidkich na Ultera -minimum estetyczne wykonane ,następne w planach ringi zegarów [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 01:00_________________________________________________jak nikogo ni ma to se przespamuja zaległości :>[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 01:02_________________________________________________jednak za duzo tego ide nyny
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 cześć Hammer to twoje cycuchy toś ty jest transwestyt
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 z rana no i ta Wasza śnieżyca do nas przychodzi cześć Hammer to twoje cycuchy toś ty jest transwestyt Pewne fakty nie wychodzą na pierwszych xx spotkaniach
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 witaj Wilma[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 10:03_________________________________________________u nas niedługo będzie halny więc szybko śniegu nie będzie w Zakopcu już wieje i mają + [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 10:05_________________________________________________ no i ta Wasza śnieżyca do nas przychodzi :tongue4 od nas zawsze to co najlepsze
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 witaj Wilma[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 10:03_________________________________________________u nas niedługo będzie halny więc szybko śniegu nie będzie w Zakopcu już wieje i mają + [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 10:05_________________________________________________ no i ta Wasza śnieżyca do nas przychodzi :tongue4 od nas zawsze to co najlepsze Masz farta, że lubię śnieg! gorzej tylko będzie z powrotem do domu...
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 gorzej tylko będzie z powrotem do domu u Was zawsze macie problemy :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 prosto z wykładu gdzie się wyłożyłeś,chodnik był śliski
Rekomendowane odpowiedzi