Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Roberto powiem Ci że wycieraczka za***iście zbiera :naughty:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to cieszy :good:

muszę sobie zapodać :naughty: moja ciulato zbiera ... ale tak jest podobno we wszystkich [b6] i [b7] ... chyba że ktoś zmieni na taką z [Q5] :wink4:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:28_________________________________________________Jestem tylko ciekaw jak to wygląda z długością (spasowaniem na szybie) w [b6] skoro mówisz że jest minimalnie dłuższa :mysli:

nikt chyba nie zapodawał jeszcze do [b6] :mysli: ... Tygrys zrobił opis do [b7] ... A z tego co widzę moja wycieraczka pracuje już na "krawędziach" szyby :mysli: ... może tylna szyba jest minimalnie większa w [b7] :mysli:

Opublikowano

Robert ale fajny avatar :rolleyes:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:32_________________________________________________uważam że pełne felgi z mesia są najlepsze koniecznie białe :good:

Opublikowano
będziesz A-rek szedł w biały z nowymi felami ???

ależ oczywiscie :cool1:

Opublikowano

Robert ale fajny avatar :rolleyes:

Miałem kiedyś już go :naughty:

Suslik :kox:

Zaprosiłem kolegę SRB38VX na następnego spota , napisał że będzie na 90% :wink4:

Opublikowano

to cieszy :good:

muszę sobie zapodać :naughty: moja ciulato zbiera ... ale tak jest podobno we wszystkich [b6] i [b7] ... chyba że ktoś zmieni na taką z [Q5] :wink4:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:28_________________________________________________Jestem tylko ciekaw jak to wygląda z długością (spasowaniem na szybie) w [b6] skoro mówisz że jest minimalnie dłuższa :mysli:

nikt chyba nie zapodawał jeszcze do [b6] :mysli: ... Tygrys zrobił opis do [b7] ... A z tego co widzę moja wycieraczka pracuje już na "krawędziach" szyby :mysli: ... może tylna szyba jest minimalnie większa w [b7] :mysli:

Może będę jutro na spocie w SJZ to mógłbyś podjechać, to możemy porównać :wink4:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:39_________________________________________________

Zaprosiłem kolegę SRB38VX na następnego spota , napisał że będzie na 90% :wink4:

Arek też już mu pisał w temacie żeby przyjechał :wink4:

Opublikowano

Może będę jutro na spocie w SJZ to mógłbyś podjechać, to możemy porównać :wink4:

Niestety jestem chory :confused4:

[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:40_________________________________________________

Arek też już mu pisał w temacie żeby przyjechał :wink4:

ale ma podobną rej. do mojej :kox:

Opublikowano

Te z pierwszej srebrnej audicy :good: i z pomarańczowego avanta :slina: chętnie do siebie bym zapodal :kox: :kox: :kox::cool1:.

Może będę jutro na spocie w SJZ to mógłbyś podjechać, to możemy porównać :wink4:

Niestety jestem chory :confused4:

Może :wink4: w zagłębiu kopalnianym :yeah: by Ci zdrówko powróciło :gwizdanie: :> .

Zapraszam serdecznie :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Opublikowano

Robert na co żeś je chory :?: myśla że no nima rzeżączka albo świerzb :gwizdanie:

Opublikowano

wszawica :kox:

crazy.gif

Opublikowano

crazy.gif

to sie musisz jaja ogolić, wtedy sie ich pozbydziesz :decayed:

Opublikowano

crazy.gif

mom ogolone :naughty:

Opublikowano

crazy.gif

nie pierd*l że Cie pod pachami gryzą :blink::polew: :polew:

Opublikowano

crazy.gif

nie pierd*l że Cie pod pachami gryzą :blink::polew: :polew:

w kakale :kox:

:tongue4:

Opublikowano

Ku*** ,a ja tak z zaproszeniem wyskoczyłem :disgust:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Robert a ta Twoja Ci tak pozwalo mieć taki fikuśny avatar :naughty::D

Opublikowano

:hi:

Robert mam takie skromne pytanko czy ta myszka którą klikasz w avatarze to twojej pięknej żonki :shocked:

:slina: :slina: :slina:

Ja też chcę :naughty:

Opublikowano

:hi:

Robert mam takie skromne pytanko czy ta myszka którą klikasz w avatarze to twojej pięknej żonki :shocked:

:slina: :slina: :slina:

Ja też chcę :naughty:

:oops: ... jakieś prywatne zdjęcie ... trzeba zmienić tego avatara :gwizdanie:

[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 20:20_________________________________________________Wiesiek autko nawet nawet ( te z linka w Gliwickich :wink4: ) brać VIN i sprawdzać :wink4: tylko według mnie trochę tanio chce jak by miało być "zadbane" :gwizdanie:

Opublikowano

Wiesiek autko nawet nawet ( te z linka w Gliwickich :wink4: ) brać VIN i sprawdzać :wink4: tylko według mnie trochę tanio chce jak by miało być "zadbane" :gwizdanie:

Kurcze właściwie to zięć szuka, właśnie ta cena :mysli:

Robert zmień avatar na poprzedni lubię takie myszki :slina:, obecny jest obleśny :sick3:

No w tym teraz ładnie żonka wygląda.

Opublikowano

Kurcze właściwie to zięć szuka, właśnie ta cena :mysli:

Bierz właściciela i do ASO ... poza tym zaopatrzyłem się w VAG'a 704 i da radę sprawdzić przebieg z ECU :naughty: (jak się nie da to na 99% cofnięty) u mnie różnica miedzy licznikiem a EDC15 wynosi 341 km (dopuszczalna różnica to 5%) :wink4:

Robert zmień avatar na poprzedni lubię takie myszki :slina:

Wiesiek ty zboczuchu :gwizdanie:

:tongue4: :tongue4: :tongue4: