wiesiek3d Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Choinkę postawie lampki powieszę i reszta kobieta. Amen a rozbieranie choinki jak się j**ana sypie i trza sprzątać cały dom bo sztucznej to nie chcą Co kurna nie chcą, pogadać to se moga na targu
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Choinkę postawie lampki powieszę i reszta kobieta. Amen a rozbieranie choinki jak się j**ana sypie i trza sprzątać cały dom bo sztucznej to nie chcą Ja mam sztuczną , tyle dobrze , a moja znowu chciała nową choinkę , większą kupić w tym roku ... ale nie zgodziłem się
andy_sky Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 ale ona tak fajnie pachnie i sypie się j**ana jak koło niej przejdziesz i trza to sztyjc zamiatać
wiesiek3d Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 ale ona tak fajnie pachnie i sypie się j**ana jak koło niej przejdziesz i trza to styjc zamiatać Kup odświeżacz o zapachu leśnym :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 ale ona tak fajnie pachnie i sypie się j**ana jak koło niej przejdziesz i trza to styjc zamiatać Kup odświeżacz o zapachu leśnym :gwizdanie: wytłumacz babie
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 ... i sypie się j**ana jak koło niej przejdziesz i trza to sztyjc zamiatać :polew:
wiesiek3d Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Babie nie da się. Spadam na chate narka
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Babie nie da się. Spadam na chate narka Nara Wiesiek znowu się nie odezwie , dopiero jutro z pracy , bo jak przejdzie przez próg w domu to ... WiesiekBasia
andy_sky Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 i jeszcze mnie wkurza wszędobylski, pieprzony, nostalgiczny nastrój świąteczny na każdym kroku w tv,sklepie na ulicy wszędzie te powalone kolędy i pełno brzuchatych mikołajów, które i tak nie przynoszą w prezencie tego co chcę gdzie ten RS? [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 13:27_________________________________________________
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 i jeszcze mnie wkurza wszędobylski, pieprzony, nostalgiczny nastrój świąteczny na każdym kroku w tv,sklepie na ulicy wszędzie te powalone kolędy i pełno brzuchatych mikołajów, które i tak nie przynoszą w prezencie tego co chcę gdzie ten RS? A napisałeś list do Mikołajaw tej sprawie :?: :!:
andy_sky Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 a Ty dalej chory? gorączka Ci już spadła Robert? :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 no jak nie jak tak musiałem 2 listy napisać bo dzieciaki to mi żyć od miesiąca z tym nie dawały
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 gorączka Ci już spadła Robert? :gwizdanie: jeszcze jest
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 no jak nie jak tak musiałem 2 listy napisać bo dzieciaki to mi żyć od miesiąca ztym nie dawały Ale nie napisałeś co Ty chcesz :gwizdanie: Tylko życzenia dzieciaków [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 13:32_________________________________________________Dobra pany ja też na chwilę spadam
andy_sky Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 no jak nie jak tak musiałem 2 listy napisać bo dzieciaki to mi żyć od miesiąca ztym nie dawały Ale nie napisałeś co Ty chcesz :gwizdanie: Tylko życzenia dzieciaków [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 13:32_________________________________________________Dobra pany ja też na chwilę spadam no jak nie wszystkich domowników życzenia :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ale za to w święta sie siedniesz , kapra zeżeresz , makówki , moczka ... Sama pychota - to jest to co tygruski lubią najbardziej :> :> :>[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 16:04_________________________________________________Ja do Świętego napisałem skromnie nie jak Wy o RS ,tylko o........... B7 w 3.0 tdi'ku i Q :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi