wiesiek3d Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Hanysowi :!: :baseball: No :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Z (pół)góralem nie masz szans :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 patrzcie tego ,,Miszcz" na słupie wysokiego napięcia.mp4
andy_sky Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Tobie się zbiera od dłuższego czasu :bicz3:
ROBERT Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Tobie się zbiera od dłuższego czasu :bicz3: komu :?: :?: :?: :!: :!: :!:
andy_sky Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Tobie się zbiera od dłuższego czasu :bicz3: komu :?: :?: :?: :!: :!: :!: Ty już dobrze wiesz i nie wymigasz się już gorączką krojcoku jedyn
wiesiek3d Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Wiesiej jak co to Ci pomogę Dam radę nie takich się nosem wciągało Idę narka
ROBERT Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ty już dobrze wiesz i nie wymigasz się już gorączką krojcoku jedyn Krojcoku a tyś co za jeden :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 hanys z krwie i kości Ja chyba jakiś cesarok :gwizdanie: [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 21:31_________________________________________________ Idę narka
andy_sky Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Wiesiej jak co to Ci pomogę Dam radę nie takich się nosem wciągało Idę narka toż to jo tyż spadom [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 21:32_________________________________________________ Ja chyba jakiś cesarok mów mi Cesarzu nie mam nic przeciwko
ROBERT Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 toż to jo tyż spadom Nara Uciekajcie wszyscy :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 z roboty Wilma jak nie ma karpia na stole to nie ma Wigilia Bożego Narodzenia i nic tego tradycyjnego w CAŁEJ POLSCE dania nie zastąpi, żywych nie musisz kupować możesz kupić tusze lub nawet filety. Co to za sałatki i inne jedzonka to jest jeden jedyny wyjątkowy dzień w roku (czekam żeby już minął) AMEN A tak nawiasem skąd wiesz o moczce i makówkach, tego nigdzie poza Oberschlesien i to nie całym nie jedzą. E tam.. nie jestem tradycjonalistką widać kobieta światowa to wie że u nas moczka i makówki,a co do karpia to lubię patrzeć jak go zarzynam i podryguje jak w delirce :kox: a co do tych pierogów to wam wspułczuję u nas się to je w tygodniu,macie wielce ubogie menu nic wyjątkowego tylko na ten jedyny dzień w roku,a jeszcze u mnie jest zupa rybna z grzaneczkami, mniam tylko i wyłącznie na wilijo Przecież sami pisaliście o tej makówce i moczce...albo Robert to pisał.. nie pamiętam już. Dla mnie żarcie nie jest świętem tylko atmosfera. a z głów rybnych tylko wywar :gwizdanie: Też tak uważam...
Arturoo Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Siemanko wieczorową porą. Miałem powiedzieć ... ale nie pytałeś ... z drugiej strony zapomniałem Roberto ja broń Cię Panie Boże nie mam pretensji do Ciebie,tylko do tych łeboni w ASO. To oni powinni mi doradzić ,że mam ten kawałek gumki sobie również kupić (zabrać). no może to nienajlepiej wygląda ale flaki też nie wyglądają a jak smakują :yeah: ,,Miszcz" na słupie wysokiego napięcia.mp4 Coś na zasadzie ale urwał :>
ROBERT Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Roberto ja broń Cię Panie Boże nie mam pretensji do Ciebie,tylko do tych łeboni w ASO. To oni powinni mi doradzić ,że mam ten kawałek gumki sobie również kupić (zabrać). Ufff... aż mi ulżyło :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi