Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ta , dwie wypowiedzi zaraz strona . Nudzi mi się w pracy (tak ,co do bidulka) ,schematyczne robota dzisiaj jakaś taka jest. Nie przeszkadzam , trza posprzątać i za 40 minut idę do dom . Trzymajcie się. Oj nie, teraz to skracamy cytaty Nie przeszkadzasz.. chyba,że badboy coś szczególnego planuje :gwizdanie: Baw się dobrze Tak ugodowy, ale robisz i tak co chcesz tylko, że po kryjomu Różowy się wkurzy jeśli przekroczymy 500 no wiesz masz mnie aż za takiego konspiratora tymczasem ja niewinny jestem w tej kwestii e tam różowy się ucieszy jak będzie tym 500-setnym A mam mam konspiratorze W tej kwestii... um... to ciekawe w której uważasz, że jest inaczej Różowy się ucieszy jeśli on przekroczy 500, ale jeśli my go wyprzedzimy... to nie byłabym tego taka pewna
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ta , dwie wypowiedzi zaraz strona . Nudzi mi się w pracy (tak ,co do bidulka) ,schematyczne robota dzisiaj jakaś taka jest. Nie przeszkadzam , trza posprzątać i za 40 minut idę do dom . Trzymajcie się. Oj nie, teraz to skracamy cytaty Nie przeszkadzasz.. chyba,że badboy coś szczególnego planuje :gwizdanie: Baw się dobrze Tak ugodowy, ale robisz i tak co chcesz tylko, że po kryjomu Różowy się wkurzy jeśli przekroczymy 500 no wiesz masz mnie aż za takiego konspiratora tymczasem ja niewinny jestem w tej kwestii e tam różowy się ucieszy jak będzie tym 500-setnym A mam mam konspiratorze W tej kwestii... um... to ciekawe w której uważasz, że jest inaczej Różowy się ucieszy jeśli on przekroczy 500, ale jeśli my go wyprzedzimy... to nie byłabym tego taka pewna hm czy ja coś planuję? raczej nie ale widzę iż Ty coś zagadujesz a apropos niewinności, to czy z faceta który w każdym stopniu jest niewinny, miałabyś jakikolwiek pożytek ?
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ta , dwie wypowiedzi zaraz strona . Nudzi mi się w pracy (tak ,co do bidulka) ,schematyczne robota dzisiaj jakaś taka jest. Nie przeszkadzam , trza posprzątać i za 40 minut idę do dom . Trzymajcie się. Oj nie, teraz to skracamy cytaty Nie przeszkadzasz.. chyba,że badboy coś szczególnego planuje :gwizdanie: Baw się dobrze Tak ugodowy, ale robisz i tak co chcesz tylko, że po kryjomu Różowy się wkurzy jeśli przekroczymy 500 no wiesz masz mnie aż za takiego konspiratora tymczasem ja niewinny jestem w tej kwestii e tam różowy się ucieszy jak będzie tym 500-setnym A mam mam konspiratorze W tej kwestii... um... to ciekawe w której uważasz, że jest inaczej Różowy się ucieszy jeśli on przekroczy 500, ale jeśli my go wyprzedzimy... to nie byłabym tego taka pewna hm czy ja coś planuję? raczej nie ale widzę iż Ty coś zagadujesz a apropos niewinności, to czy z faceta który w każdym stopniu jest niewinny, miałabyś jakikolwiek pożytek ? Wiadomo, że nie i to się tyczy obu stron I ja nic nie zagaduję! Ukazuję jedynie, że czasem jestem w stanie pochylić się ku kompromisom i zapytać o zdanie innych
seves Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 hello Synki i... Wilmo hahahahha widze ze sie u nas Pani konkretnie zasiedziala
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 hello Synki i... Wilmo hahahahha widze ze sie u nas Pani konkretnie zasiedziala hahaha własnym oczom nie wierzę kto sie to pojawił, co Ciebie epoka lodowcowa dopadła czy co ? zafujało Cię ??? bo to juz rozne teorie spiskowe wymyślali
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 hello Synki i... Wilmo hahahahha widze ze sie u nas Pani konkretnie zasiedziala Oooo witamyyyy No jakoś się zadomowiłam... do czasu aż mnie wyrzucicie Gdzie Pan był kiedy Pana nie było?
seves Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 hello Synki i... Wilmo hahahahha widze ze sie u nas Pani konkretnie zasiedziala hahaha własnym oczom nie wierzę kto sie to pojawił, co Ciebie epoka lodowcowa dopadła czy co ? zafujało Cię ??? bo to juz rozne teorie spiskowe wymyślali kurde mom takie zaleglosci ze chyba nie ma szans zebych te wszystkie strony zadrobil ;( w skrocie... masa roboty w.. robocie koniec roku i normlanie dym jest ze nawet sniadania nie ma kiedy zjesc a poza tym.. Magda potrzebuje duuuuzo czasu no i jeszcze pare waznych spraw... latania zalatwiania.. ze nawet na forum nie siadalem bo wiem ze jak sie siadzie to tu godzinka tam godzinka i czas leci jak szalony ;(
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 hello Synki i... Wilmo hahahahha widze ze sie u nas Pani konkretnie zasiedziala hahaha własnym oczom nie wierzę kto sie to pojawił, co Ciebie epoka lodowcowa dopadła czy co ? zafujało Cię ??? bo to juz rozne teorie spiskowe wymyślali kurde mom takie zaleglosci ze chyba nie ma szans zebych te wszystkie strony zadrobil ;( w skrocie... masa roboty w.. robocie koniec roku i normlanie dym jest ze nawet sniadania nie ma kiedy zjesc a poza tym.. Magda potrzebuje duuuuzo czasu no i jeszcze pare waznych spraw... latania zalatwiania.. ze nawet na forum nie siadalem bo wiem ze jak sie siadzie to tu godzinka tam godzinka i czas leci jak szalony ;( jaja cały rok obijania w robocie to w ostatnich tygodniach trza coś porobić no nie godej że poświęcasz więcej czasu Magdzie niż b7mce czekom na odp na pw
seves Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 lece... bede pozniej.. mam nadz ze znajde jeszcze dzis czas 3majcie sie tam i w ogole pozdrowienia dla wszystkich w ogole jakis czas temu Angrego spotkalem w niedobczycach hehe [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 18:21_________________________________________________ hello Synki i... Wilmo hahahahha widze ze sie u nas Pani konkretnie zasiedziala hahaha własnym oczom nie wierzę kto sie to pojawił, co Ciebie epoka lodowcowa dopadła czy co ? zafujało Cię ??? bo to juz rozne teorie spiskowe wymyślali kurde mom takie zaleglosci ze chyba nie ma szans zebych te wszystkie strony zadrobil ;( w skrocie... masa roboty w.. robocie koniec roku i normlanie dym jest ze nawet sniadania nie ma kiedy zjesc a poza tym.. Magda potrzebuje duuuuzo czasu no i jeszcze pare waznych spraw... latania zalatwiania.. ze nawet na forum nie siadalem bo wiem ze jak sie siadzie to tu godzinka tam godzinka i czas leci jak szalony ;( jaja cały rok obijania w robocie to w ostatnich tygodniach trza coś porobić no nie godej że poświęcasz więcej czasu Magdzie niż b7mce czekom na odp na pw poszlo pw no tak sie jakos sklada ze w wiekszosci jak widze Magde to i b7ke tez widze :decayed:
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 hello Synki i... Wilmo hahahahha widze ze sie u nas Pani konkretnie zasiedziala hahaha własnym oczom nie wierzę kto sie to pojawił, co Ciebie epoka lodowcowa dopadła czy co ? zafujało Cię ??? bo to juz rozne teorie spiskowe wymyślali kurde mom takie zaleglosci ze chyba nie ma szans zebych te wszystkie strony zadrobil ;( w skrocie... masa roboty w.. robocie koniec roku i normlanie dym jest ze nawet sniadania nie ma kiedy zjesc a poza tym.. Magda potrzebuje duuuuzo czasu no i jeszcze pare waznych spraw... latania zalatwiania.. ze nawet na forum nie siadalem bo wiem ze jak sie siadzie to tu godzinka tam godzinka i czas leci jak szalony ;( jaja cały rok obijania w robocie to w ostatnich tygodniach trza coś porobić no nie godej że poświęcasz więcej czasu Magdzie niż b7mce czekom na odp na pw A co by w tym złego było?! :bicz3: Właśnie bardzo dobrze, jeśli kobiecie poświęca najwięcej czasu :!:
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 hello Synki i... Wilmo hahahahha widze ze sie u nas Pani konkretnie zasiedziala hahaha własnym oczom nie wierzę kto sie to pojawił, co Ciebie epoka lodowcowa dopadła czy co ? zafujało Cię ??? bo to juz rozne teorie spiskowe wymyślali kurde mom takie zaleglosci ze chyba nie ma szans zebych te wszystkie strony zadrobil ;( w skrocie... masa roboty w.. robocie koniec roku i normlanie dym jest ze nawet sniadania nie ma kiedy zjesc a poza tym.. Magda potrzebuje duuuuzo czasu no i jeszcze pare waznych spraw... latania zalatwiania.. ze nawet na forum nie siadalem bo wiem ze jak sie siadzie to tu godzinka tam godzinka i czas leci jak szalony ;( jaja cały rok obijania w robocie to w ostatnich tygodniach trza coś porobić no nie godej że poświęcasz więcej czasu Magdzie niż b7mce czekom na odp na pw A co by w tym złego było?! :bicz3: Właśnie bardzo dobrze, jeśli kobiecie poświęca najwięcej czasu :!: nic nic poprawił się powyżej :decayed:
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 hello Synki i... Wilmo hahahahha widze ze sie u nas Pani konkretnie zasiedziala hahaha własnym oczom nie wierzę kto sie to pojawił, co Ciebie epoka lodowcowa dopadła czy co ? zafujało Cię ??? bo to juz rozne teorie spiskowe wymyślali kurde mom takie zaleglosci ze chyba nie ma szans zebych te wszystkie strony zadrobil ;( w skrocie... masa roboty w.. robocie koniec roku i normlanie dym jest ze nawet sniadania nie ma kiedy zjesc a poza tym.. Magda potrzebuje duuuuzo czasu no i jeszcze pare waznych spraw... latania zalatwiania.. ze nawet na forum nie siadalem bo wiem ze jak sie siadzie to tu godzinka tam godzinka i czas leci jak szalony ;( jaja cały rok obijania w robocie to w ostatnich tygodniach trza coś porobić no nie godej że poświęcasz więcej czasu Magdzie niż b7mce czekom na odp na pw A co by w tym złego było?! :bicz3: Właśnie bardzo dobrze, jeśli kobiecie poświęca najwięcej czasu :!: nic nic poprawił się powyżej :decayed: Tak, że widzi 2 w 1! Zamiast ją przede wszystkim Ręce opadają
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 hello Synki i... Wilmo hahahahha widze ze sie u nas Pani konkretnie zasiedziala hahaha własnym oczom nie wierzę kto sie to pojawił, co Ciebie epoka lodowcowa dopadła czy co ? zafujało Cię ??? bo to juz rozne teorie spiskowe wymyślali kurde mom takie zaleglosci ze chyba nie ma szans zebych te wszystkie strony zadrobil ;( w skrocie... masa roboty w.. robocie koniec roku i normlanie dym jest ze nawet sniadania nie ma kiedy zjesc a poza tym.. Magda potrzebuje duuuuzo czasu no i jeszcze pare waznych spraw... latania zalatwiania.. ze nawet na forum nie siadalem bo wiem ze jak sie siadzie to tu godzinka tam godzinka i czas leci jak szalony ;( jaja cały rok obijania w robocie to w ostatnich tygodniach trza coś porobić no nie godej że poświęcasz więcej czasu Magdzie niż b7mce czekom na odp na pw A co by w tym złego było?! :bicz3: Właśnie bardzo dobrze, jeśli kobiecie poświęca najwięcej czasu :!: nic nic poprawił się powyżej :decayed: Tak, że widzi 2 w 1! Zamiast ją przede wszystkim Ręce opadają i nie tylko :decayed: a tak na poważnie nie martw się wszystko jest w jak najlepszym porządku, tak sobie pozwoliliśmy zażartować
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 ... no tak sie jakos sklada ze w wiekszosci jak widze Magde to i b7ke tez widze :decayed: Co on tą biedną Magdę w tym angolu trzyma :?: Pilnuje mu tego auta czy co
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 ukłuliśmy kobietę dominującą ale to tak pół żartem pół serio było oczywiście [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 18:35_________________________________________________ ... no tak sie jakos sklada ze w wiekszosci jak widze Magde to i b7ke tez widze :decayed: Co on tą biedną Magdę w tym angolu trzyma :?: Pilnuje mu tego auta czy co przynajmniej Magda czuje się w nim jak "kierowca" :decayed: [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 18:36_________________________________________________Robercik się odezwał
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 ukłuliśmy kobietę dominującą ale to tak pół żartem pół serio było oczywiście [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 18:35_________________________________________________ ... no tak sie jakos sklada ze w wiekszosci jak widze Magde to i b7ke tez widze :decayed: Co on tą biedną Magdę w tym angolu trzyma :?: Pilnuje mu tego auta czy co przynajmniej Magda czuje się w nim jak "kierowca" :decayed: [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 18:36_________________________________________________Robercik się odezwał Jeszcze się odgryzę zobaczysz Robert się pojawił, bo nie chce przegapić 500 strony
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 ukłuliśmy kobietę dominującą ale to tak pół żartem pół serio było oczywiście [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 18:35_________________________________________________ ... no tak sie jakos sklada ze w wiekszosci jak widze Magde to i b7ke tez widze :decayed: Co on tą biedną Magdę w tym angolu trzyma :?: Pilnuje mu tego auta czy co przynajmniej Magda czuje się w nim jak "kierowca" :decayed: [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 18:36_________________________________________________Robercik się odezwał Jeszcze się odgryzę zobaczysz Robert się pojawił, bo nie chce przegapić 500 strony nie popuści warszawianka no :> ukłucia potrafią byc czasami przyjemne :decayed:
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 ukłuliśmy kobietę dominującą ale to tak pół żartem pół serio było oczywiście [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 18:35_________________________________________________ ... no tak sie jakos sklada ze w wiekszosci jak widze Magde to i b7ke tez widze :decayed: Co on tą biedną Magdę w tym angolu trzyma :?: Pilnuje mu tego auta czy co przynajmniej Magda czuje się w nim jak "kierowca" :decayed: [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 18:36_________________________________________________Robercik się odezwał Jeszcze się odgryzę zobaczysz Robert się pojawił, bo nie chce przegapić 500 strony nie popuści warszawianka no :> ukłucia potrafią byc czasami przyjemne :decayed: Nie odpuszczę mowy nie ma Co do ukłuć, to jakieś fantazje?
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 ukłuliśmy kobietę dominującą ale to tak pół żartem pół serio było oczywiście [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 18:35_________________________________________________ ... no tak sie jakos sklada ze w wiekszosci jak widze Magde to i b7ke tez widze :decayed: Co on tą biedną Magdę w tym angolu trzyma :?: Pilnuje mu tego auta czy co przynajmniej Magda czuje się w nim jak "kierowca" :decayed: [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 18:36_________________________________________________Robercik się odezwał Jeszcze się odgryzę zobaczysz Robert się pojawił, bo nie chce przegapić 500 strony nie popuści warszawianka no :> ukłucia potrafią byc czasami przyjemne :decayed: Nie odpuszczę mowy nie ma Co do ukłuć, to jakieś fantazje? co do ukłucia to niekoniecznie fantazje u nas tak po prostu się mówi apropo czegoś
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 ukłuliśmy kobietę dominującą ale to tak pół żartem pół serio było oczywiście [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 18:35_________________________________________________ ... no tak sie jakos sklada ze w wiekszosci jak widze Magde to i b7ke tez widze :decayed: Co on tą biedną Magdę w tym angolu trzyma :?: Pilnuje mu tego auta czy co przynajmniej Magda czuje się w nim jak "kierowca" :decayed: [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 18:36_________________________________________________Robercik się odezwał Jeszcze się odgryzę zobaczysz Robert się pojawił, bo nie chce przegapić 500 strony nie popuści warszawianka no :> ukłucia potrafią byc czasami przyjemne :decayed: Nie odpuszczę mowy nie ma Co do ukłuć, to jakieś fantazje? co do ukłucia to niekoniecznie fantazje u nas tak po prostu się mówi apropo czegoś Ok rozumiem tą delikatną aluzję :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi