badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 ani trochę. wierzysz w to ja ? [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 00:39_________________________________________________ A moim zdaniem był chamski z tym "dziadem"... trochę taktu... Wilmoria nie martw się jaki powściągliwy [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 00:44_________________________________________________ Łoooo.... i Artur tu zajrzał [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 00:43_________________________________________________ http://www.autocentrum.pl/?FF=307&makeid=1&modelid=27&genid=1709292203&filtr=1&engineid=6177&yearfrom=2008&yearto=2010&trybopinii=1 jakoś to mówi co innego... A powiedz mi Andrzej ... przejmujesz się tym :?: Bo mnie to wali ani trocha , ale troszka oczy szczypią jak się takie coś czyta, po za tym nic więcej
Wilma Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 http://www.autocentrum.pl/?FF=307&makeid=1&modelid=27&genid=1709292203&filtr=1&engineid=6177&yearfrom=2008&yearto=2010&trybopinii=1 jakoś to mówi co innego... Trochę mało raportów, bo ledwie 5. Z drugiej strony... gdyby ktoś chciał kłamać, to by raczej zaniżał, więc... [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 00:39_________________________________________________ A moim zdaniem był chamski z tym "dziadem"... trochę taktu... Wilmoria nie martw się Nie lubię chamstwa. Brak taktu gra mi na nerwach...
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 http://www.autocentrum.pl/?FF=307&makeid=1&modelid=27&genid=1709292203&filtr=1&engineid=6177&yearfrom=2008&yearto=2010&trybopinii=1 jakoś to mówi co innego... Trochę mało raportów, bo ledwie 5. Z drugiej strony... gdyby ktoś chciał kłamać, to by raczej zaniżał, więc... [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 00:39_________________________________________________ A moim zdaniem był chamski z tym "dziadem"... trochę taktu... Wilmoria nie martw się Nie lubię chamstwa. Brak taktu gra mi na nerwach... typowy polski problem, masz trochę kasy, władzy czy coś osiągnąłeś = wyżej usytuowana pupa niż się sra - sorry za sformułowanie i po drugiej stronie zazdrośnicy którzy im zazdroszczą, niestety chamstwo się szerzy, sama skrajność.
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Wiltordia ten termin spota Ci pasuje tj. 15.01.2011 r. ? [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 00:49_________________________________________________ typowy polski problem, masz trochę kasy, władzy czy coś osiągnąłeś = wyżej usytuowana pupa niż się sra - sorry za sformułowanie i po drugiej stronie zazdrośnicy którzy im zazdroszczą, niestety chamstwo się szerzy, sama skrajność. Kuredu ma zjechane i to je "pyrok"
Wilma Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Wiltordia ten termin spota Ci pasuje tj. 15.01.2011 r. ? Termin pasuje http://www.autocentrum.pl/?FF=307&makeid=1&modelid=27&genid=1709292203&filtr=1&engineid=6177&yearfrom=2008&yearto=2010&trybopinii=1 jakoś to mówi co innego... Trochę mało raportów, bo ledwie 5. Z drugiej strony... gdyby ktoś chciał kłamać, to by raczej zaniżał, więc... [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 00:39_________________________________________________ A moim zdaniem był chamski z tym "dziadem"... trochę taktu... Wilmoria nie martw się Nie lubię chamstwa. Brak taktu gra mi na nerwach... typowy polski problem, masz trochę kasy, władzy czy coś osiągnąłeś = wyżej usytuowana pupa niż się sra - sorry za sformułowanie i po drugiej stronie zazdrośnicy którzy im zazdroszczą, niestety chamstwo się szerzy, sama skrajność. Wiem o tym... połowa "warszawiaków", o których już raz wyjaśniałam taka jest, więc...kwestia przyzwyczajenia, ale mimo to nie umiem takich ludzi akceptować, zwłaszcza, jeżeli wkraczają na pole mojej osoby albo osób, które polubiłam... albo jeśli szczególnie dogryzają osobom słabszym/biedniejszym itp.
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 A najlepsze jest to że Wilma jest już na piątym miejscu w ilości wysłanych postów w "tym wątku" :gwizdanie: ... Ty Andrzej na szóstym :gwizdanie: [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 00:57_________________________________________________ Termin pasuje To zapraszamy jeszcze raz i gratki :oklaski:
Wilma Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 A najlepsze jest to że Wilma jest już na piątym miejscu w ilości wysłanych postów w "tym wątku" :gwizdanie: ... Ty Andrzej na szóstym :gwizdanie: No chyba żartujesz... hahahaha :polew: No to się ciut rozgadałam... To zapraszamy jeszcze raz i gratki :oklaski: Dziękuję i przylecę do Was czym prędzej
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wiltordia ten termin spota Ci pasuje tj. 15.01.2011 r. ? Termin pasuje http://www.autocentrum.pl/?FF=307&makeid=1&modelid=27&genid=1709292203&filtr=1&engineid=6177&yearfrom=2008&yearto=2010&trybopinii=1 jakoś to mówi co innego... Trochę mało raportów, bo ledwie 5. Z drugiej strony... gdyby ktoś chciał kłamać, to by raczej zaniżał, więc... [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 00:39_________________________________________________ A moim zdaniem był chamski z tym "dziadem"... trochę taktu... Wilmoria nie martw się Nie lubię chamstwa. Brak taktu gra mi na nerwach... typowy polski problem, masz trochę kasy, władzy czy coś osiągnąłeś = wyżej usytuowana pupa niż się sra - sorry za sformułowanie i po drugiej stronie zazdrośnicy którzy im zazdroszczą, niestety chamstwo się szerzy, sama skrajność. Wiem o tym... połowa "warszawiaków", o których już raz wyjaśniałam taka jest, więc...kwestia przyzwyczajenia, ale mimo to nie umiem takich ludzi akceptować, zwłaszcza, jeżeli wkraczają na pole mojej osoby albo osób, które polubiłam... albo jeśli szczególnie dogryzają osobom słabszym/biedniejszym itp. najważniejsze by nie ulegać stereotypom i nie wrzucać wszystkich do jednego worka, gdyż zdarzają się również wyjątki których to przykładem jest nasza warszawianka która na dobre zadomowiła się na śląskich pogaduchach
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wiltordia ten termin spota Ci pasuje tj. 15.01.2011 r. ? Termin pasuje http://www.autocentrum.pl/?FF=307&makeid=1&modelid=27&genid=1709292203&filtr=1&engineid=6177&yearfrom=2008&yearto=2010&trybopinii=1 jakoś to mówi co innego... Trochę mało raportów, bo ledwie 5. Z drugiej strony... gdyby ktoś chciał kłamać, to by raczej zaniżał, więc... [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 00:39_________________________________________________ A moim zdaniem był chamski z tym "dziadem"... trochę taktu... Wilmoria nie martw się Nie lubię chamstwa. Brak taktu gra mi na nerwach... typowy polski problem, masz trochę kasy, władzy czy coś osiągnąłeś = wyżej usytuowana pupa niż się sra - sorry za sformułowanie i po drugiej stronie zazdrośnicy którzy im zazdroszczą, niestety chamstwo się szerzy, sama skrajność. Wiem o tym... połowa "warszawiaków", o których już raz wyjaśniałam taka jest, więc...kwestia przyzwyczajenia, ale mimo to nie umiem takich ludzi akceptować, zwłaszcza, jeżeli wkraczają na pole mojej osoby albo osób, które polubiłam... albo jeśli szczególnie dogryzają osobom słabszym/biedniejszym itp. najważniejsze by nie ulegać stereotypom i nie wrzucać wszystkich do jednego worka, gdyż zdarzają się również wyjątki których to przykładem jest nasza warszawianka która na dobre zadomowiła się na śląskich pogaduchach Do świętości to mi daleko... ale to jedno jest faktem... komfortowo mi się u Was przesiaduje :>
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wiltordia ten termin spota Ci pasuje tj. 15.01.2011 r. ? Termin pasuje http://www.autocentrum.pl/?FF=307&makeid=1&modelid=27&genid=1709292203&filtr=1&engineid=6177&yearfrom=2008&yearto=2010&trybopinii=1 jakoś to mówi co innego... Trochę mało raportów, bo ledwie 5. Z drugiej strony... gdyby ktoś chciał kłamać, to by raczej zaniżał, więc... [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 00:39_________________________________________________ A moim zdaniem był chamski z tym "dziadem"... trochę taktu... Wilmoria nie martw się Nie lubię chamstwa. Brak taktu gra mi na nerwach... typowy polski problem, masz trochę kasy, władzy czy coś osiągnąłeś = wyżej usytuowana pupa niż się sra - sorry za sformułowanie i po drugiej stronie zazdrośnicy którzy im zazdroszczą, niestety chamstwo się szerzy, sama skrajność. Wiem o tym... połowa "warszawiaków", o których już raz wyjaśniałam taka jest, więc...kwestia przyzwyczajenia, ale mimo to nie umiem takich ludzi akceptować, zwłaszcza, jeżeli wkraczają na pole mojej osoby albo osób, które polubiłam... albo jeśli szczególnie dogryzają osobom słabszym/biedniejszym itp. najważniejsze by nie ulegać stereotypom i nie wrzucać wszystkich do jednego worka, gdyż zdarzają się również wyjątki których to przykładem jest nasza warszawianka która na dobre zadomowiła się na śląskich pogaduchach Do świętości to mi daleko... ale to jedno jest faktem... komfortowo mi się u Was przesiaduje :> ze świętości nie ma pożytku
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ... ale to jedno jest faktem... komfortowo mi się u Was przesiaduje :> Ośmielę się to powiedzieć " to widać " [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 01:05_________________________________________________Dobra ja powolutku idę nynu Ale jeszcze idę
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ze świętości nie ma pożytku Rozumiem... te doświadczenia brzmi interesująco haha ... ale to jedno jest faktem... komfortowo mi się u Was przesiaduje :> Ośmielę się to powiedzieć " to widać " No właśnie mi się to też oczom ukazało po Twoim spostrzeżeniu
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ja również twórczych Wilmo i Roberto
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 A Arturo dalej czyta [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 01:07_________________________________________________ ja również twórczych Wilmo i Roberto Ja też sapadam spać NARA DOBRZY LUDZIE Jutro wpadnijcie znów
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wiecie... ja też zmykam do łóżeczka... niby już się czuję o wiele lepiej, ale ja śpioch jestem straszny :gwizdanie: Jutro pobijemy 500!!! Tzn. Robert pokona, bo się domagał ostatnio, a ja mu bezczelnie zbeszcześciłam marzenie 400... :gwizdanie: Śpijcie dobrze Synki Fajne chłopaki z Was
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wiecie... ja też zmykam do łóżeczka... niby już się czuję o wiele lepiej, ale ja śpioch jestem straszny :gwizdanie: Jutro pobijemy 500!!! Tzn. Robert pokona, bo się domagał ostatnio, a ja mu bezczelnie zbeszcześciłam marzenie 400... :gwizdanie: Śpijcie dobrze Synki Fajne chłopaki z Was
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nadrobiłem , caly dzien nie siedzialem. Trza mi tez bedzie sie klasc.. Prawdopodobnie do BT tez z Kasia pojedziemy. Wiec bedzie :drunk: . Ide nyny. Kolorowych Wszystkim zycze.
andy_sky Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 z rańca[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 09:26_________________________________________________do poł drugij godać a potym do góry d*pom sie stowo
Rekomendowane odpowiedzi