blant88 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 po robocie Jaki avatar za***isty :>
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Paździoch umyty na wigilia :naughty:
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Paździoch umyty na wigilia :naughty: A sam też czyściutki? :naughty:
blant88 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Paździoch umyty na wigilia :naughty: ja wlasnie zaraz jade myć
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Paździoch umyty na wigilia :naughty: A sam też czyściutki? :naughty: o to zadba się jeszcze po kilki świątecznych porządkach ale co tam byle paździoch się błyszczy
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Paździoch umyty na wigilia :naughty: A sam też czyściutki? :naughty: o to zadba się jeszcze po kilki świątecznych porządkach ale co tam byle paździoch się błyszczy No tak... garniturek mu jeszcze załóż :gwizdanie:
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 co tu taka cisza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 co tu taka cisza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie wiem właśnie... samotna tu jestem jakaś ;(
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 co tu taka cisza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie wiem właśnie... samotna tu jestem jakaś ;( ojjj biedaczysko osamiotnione :pociesz: :pociesz:
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 co tu taka cisza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie wiem właśnie... samotna tu jestem jakaś ;( ojjj biedaczysko osamiotnione :pociesz: :pociesz: No właśnie... pocieszaj pocieszaj
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 co tu taka cisza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie wiem właśnie... samotna tu jestem jakaś ;( ojjj biedaczysko osamiotnione :pociesz: :pociesz: No właśnie... pocieszaj pocieszaj no z przyjemnością, lecz virtualnie mam jakby na to nie patrzeć troszkę "związane ręce"
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 co tu taka cisza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie wiem właśnie... samotna tu jestem jakaś ;( ojjj biedaczysko osamiotnione :pociesz: :pociesz: No właśnie... pocieszaj pocieszaj no z przyjemnością, lecz virtualnie mam jakby na to nie patrzeć troszkę "związane ręce" Że ręce to może i dobrze hahah
A-rek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 ale mam dzis smak sie piwa napic ten tydzien mial tylko 4 dni robocze ale niezle mi dal popalic
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 co tu taka cisza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie wiem właśnie... samotna tu jestem jakaś ;( ojjj biedaczysko osamiotnione :pociesz: :pociesz: No właśnie... pocieszaj pocieszaj no z przyjemnością, lecz virtualnie mam jakby na to nie patrzeć troszkę "związane ręce" Że ręce to może i dobrze hahah no ale jak mam dokonać np. tego mając związane ręce nie wiem cóż za kudłate myśli zakrzątały się znowuż w Twej głowie ale mam dzis smak sie piwa napic ten tydzien mial tylko 4 dni robocze ale niezle mi dal popalic siemano Prezesu workoholik [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 17:14_________________________________________________no to cyk
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ale mam dzis smak sie piwa napic ten tydzien mial tylko 4 dni robocze ale niezle mi dal popalic Dobry pijoczku co tu taka cisza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie wiem właśnie... samotna tu jestem jakaś ;( ojjj biedaczysko osamiotnione :pociesz: :pociesz: No właśnie... pocieszaj pocieszaj no z przyjemnością, lecz virtualnie mam jakby na to nie patrzeć troszkę "związane ręce" Że ręce to może i dobrze hahah no ale jak mam dokonać np. tego mając związane ręce nie wiem cóż za kudłate myśli zakrzątały się znowuż w Twej głowie Nie uwierzę, że choć przez sekundę nic nie przeszło Ci przez myśl. Zwłaszcza, iż wczoraj skromnie stwierdziłeś, że... 61 razy na minutę
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ale mam dzis smak sie piwa napic ten tydzien mial tylko 4 dni robocze ale niezle mi dal popalic Dobry pijoczku co tu taka cisza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie wiem właśnie... samotna tu jestem jakaś ;( ojjj biedaczysko osamiotnione :pociesz: :pociesz: No właśnie... pocieszaj pocieszaj no z przyjemnością, lecz virtualnie mam jakby na to nie patrzeć troszkę "związane ręce" Że ręce to może i dobrze hahah no ale jak mam dokonać np. tego mając związane ręce nie wiem cóż za kudłate myśli zakrzątały się znowuż w Twej głowie Nie uwierzę, że choć przez sekundę nic nie przeszło Ci przez myśl. Zwłaszcza, iż wczoraj skromnie stwierdziłeś, że... 61 razy na minutę a może to wniosek po obcowaniu tutaj z Tobą ? :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 no to cyk oj jeszcze nie moge, za godzinke musze zone zawieżć do pracy, a potem jeszcze musze na godzine do swojej jechac, a potem to juz chyba odstawiam auto i ide :beer1: Dobry pijoczku jaki pijoczku ja smaki na piwo mam raz na dwa tygodnie wiec wypije ze dwa i juz mi zaszumi [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 17:24_________________________________________________ps: Badboy gratulacje wstąpienia do B6 Division
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ale mam dzis smak sie piwa napic ten tydzien mial tylko 4 dni robocze ale niezle mi dal popalic Dobry pijoczku co tu taka cisza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie wiem właśnie... samotna tu jestem jakaś ;( ojjj biedaczysko osamiotnione :pociesz: :pociesz: No właśnie... pocieszaj pocieszaj no z przyjemnością, lecz virtualnie mam jakby na to nie patrzeć troszkę "związane ręce" Że ręce to może i dobrze hahah no ale jak mam dokonać np. tego mając związane ręce nie wiem cóż za kudłate myśli zakrzątały się znowuż w Twej głowie Nie uwierzę, że choć przez sekundę nic nie przeszło Ci przez myśl. Zwłaszcza, iż wczoraj skromnie stwierdziłeś, że... 61 razy na minutę a może to wniosek po obcowaniu tutaj z Tobą ? :gwizdanie: Ja nie wierzę w bajki Dobry pijoczku jaki pijoczku ja smaki na piwo mam raz na dwa tygodnie wiec wypije ze dwa i juz mi zaszumi Akurat na spotach? wieczorem
Rekomendowane odpowiedzi